Şimdi Ara

PHILIPS 49PUK7100 mi LG 49UF8507 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım philipse daha yakınım bu ambilight ve dizayn açısından..

• 7100 2650tl ye kadar düştü beklemeye devam..
  • tengri teng tengri T kullanıcısına yanıt
    Ambiliht olayı çok güzel hd lerde görüntü de çok güzel,android hiç işe yaramaz cep telefonundaki gibi hatta ona benzer bile değil,sadece youtube kullanılabilir,kumandasındaki alfabetik tuşlar da air Mouse olmadığı için bi işe yaramıyor,trt 4 k açmıyor bilginize
  • tarkansu T kullanıcısına yanıt
    En önemlisi tv, görüntü kalitesi trt 4k evet yok ama ilerde mutlaka olacaktır diye düşünüyorum sonuçta FHD değil bu tv UHD. Siz kullanıyor msnz bu tvyği?
    2 haftadır 55" olanını kullanıyorum hd lerden gayet memnunum dizi/filmin konusu saçma bile olsa görseli güzel diye bile seyrebilebiliyor 3d sini de dün test etme imkanım oldu sammy's island 3d mutlaka tavsiye ediyorum ben böyle harika bişey görmedim
    [image][/image]
  • tarkansu T kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler.. Kanal geçişlerinin hızını ve bi de kumandasından sesli kontrol var mı onu soracağım size 7150 modelinde vardı bunda da var mı emin olamadım
    KANAL GEÇİŞ HIZI GÜZEL SESLİ KUMANDA OLAYINI BİLMİYORUM BAKMADIM
  • 7100 ve 7150 arasında 3 lü Ambilight ve 25W arasında bi fark yok diye biliyorum ama fiyat olarak 200 300 daha fazla değer mi 7150 için??
  • Varılabildi mi bir karara. Ben de iki cihaz arasında kaldım?
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    karara varmak çok zor çünkü çok problemler var..
    ben şu an için 50js7200 düşünüyorum fiyatı 2700 lere bulabilirsem yada ambilightan vazgeçmeyip full hd 48pfs8109 alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengri teng tengri

ben şu an için 50js7200 düşünüyorum fiyatı 2700 lere bulabilirsem yada ambilightan vazgeçmeyip full hd 48pfs8109 alabilirim..
    cahilliğime verin bu amblight çok önemli bi şey mi
  • quote:

Hocam 48pfs8109 ile puk7100 arasında ne fark var? Aynı işletim sistemi değil mi?
  • tek başına bir faktör değil tabi ama estetik ve görsellik olarak çok şey kattığı kesin..
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    android sürümleri farklı ikiside son sürüme yükseltiliyor mu bilmiyorum ama 8109 da artı özellik mause kullanımı, sesle kontrol, elle kontrol, 4lü ambligiht ve en önemlisi ucuz
    7100 alıp 4k da izleyemiyeceksem niye diye düşündürüyor..
  • quote:

android sürümleri farklı ikiside son sürüme yükseltiliyor mu bilmiyorum ama 8109 da artı özellik mause kullanımı, sesle kontrol, elle kontrol, 4lü ambligiht ve en önemlisi ucuz

Niye 4k izlenmiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

quote:

Niye 4k izlenmiyor acaba

Alıntıları Göster
    bende Philips 49PUK7100 ile lg49uf8507 arasında kaldım.
    bimeks ve media marktadaki satış elemanları phlips 7100 dedi teknosadaki eleman lg 8507 dedi. ve kafa karıştı

• 7100ü internetten aldım, bugün kuruldu. tek kelime ile süper görüntü.. Digitürk hd kutu ile seyrediyorum. Hd kanallar özellikle çok iyi. 4k olayını takmıyorum şu an için çünkü 4k yaygınlaşınca digitürk de bize 4k uyumlu 4k kutu verir. Daha pek kurcalama fırsatım olmadı, olunca yazarım. Teknosadan (web üzerinden) hediye çeki ve bonus kampanyası sonucu 2645 tlye aldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

7100ü internetten aldım, bugün kuruldu. tek kelime ile süper görüntü.. Digitürk hd kutu ile seyrediyorum. Hd kanallar özellikle çok iyi. 4k olayını takmıyorum şu an için çünkü 4k yaygınlaşınca digitürk de bize 4k uyumlu 4k kutu verir. Daha pek kurcalama fırsatım olmadı, olunca yazarım. Teknosadan (web üzerinden) hediye çeki ve bonus kampanyası sonucu 2645 tlye aldım bu arada.

İyi günlerde kullanın izlenimlerinizi almak isteriz daha sonrada..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

7100ü internetten aldım, bugün kuruldu. tek kelime ile süper görüntü.. Digitürk hd kutu ile seyrediyorum. Hd kanallar özellikle çok iyi. 4k olayını takmıyorum şu an için çünkü 4k yaygınlaşınca digitürk de bize 4k uyumlu 4k kutu verir. Daha pek kurcalama fırsatım olmadı, olunca yazarım. Teknosadan (web üzerinden) hediye çeki ve bonus kampanyası sonucu 2645 tlye aldım bu arada.

İyi günlerde kullanın izlenimlerinizi almak isteriz daha sonrada..

Alıntıları Göster
    Bende ikisi arasında kaldım son dakikada teknosa mağazada Philips puk7100 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: goktepe

Bende ikisi arasında kaldım son dakikada teknosa mağazada Philips puk7100 aldım

Merhaba hayırlı olsun televizyonunuz. Acaba Ne kadara aldınız yeni televizyonunuzu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.