< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips 50PUS8808 22.609 TL (6. sayfa)
-
-
756ra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Bu mesajınızdan sonra yorumunuz nedir? 85PUS8808 IPS mi yoksa VA mı? Memnun musunuz?
-
Elimdeki tv yi elden çıkarsa idim alacağım tv şu olurdu.
www.hepsiburada.comSamsung 55S90C 55" 138 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-55s90c-55-138-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-oled-tv-p-HBCV000040RV0Y?magaza=HNR+DTM&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
55pus8808 satıp olede geçmek istiyorum sizce gerek varmı aşagı yukarı 30-40k fark var.
-
Hocam konuyu hortlatmak gibi oluyor ama 50pus8808 modeli teknosada indirime girmiş kuponla filan 19999 aldım hala memnun musunuz pişman olur muyuz bir de duvar aparatı tavsiyeniz olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet fakat şuan alacağın ürünler defolu olabilir
-
Satıcı Teknosa öyle bir durum olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Kullananlara bir sorum var. Ambilightta kırmızı renkler arkaya turuncu olarak yansıyor, herkesde böyle mi? Duvar rengi ayarlarını da değiştirmeme rağmen hala turuncu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 bine 2 ay önce falan 55pus8808 aldım. Daha önceki tvmde 55pus7001 di hic bir aorun yaşamamıştım ondanda memnundum 120 hz için bunu aldım.
Genel olarak net bir şekilde daha iyi bir görüntüsü var fakat görüntü üzerinde canlı olarak iyileştirme yaptığından sanırım bazen görüntünün bazı kısımlarını bozduğu oluyor. Tüm görüntü iyileştirmelerini kapatarak bu sorunu azalttım.
Özellikle bilgisayar ve ps5 icin kullanacaklara öneririm. Bilgisayarı bağladım HDMI 2.1 portundan. Ayarlaması biraz vakit aldı ama gsync aktiflestirince mause gecikmesi sıfır oluyor ve koca TV monitör olarak çok başarılı bir iş çıkarıyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X