Selam ARkadaslar almıs oldugum harıcı hafızamda onceden bır problem yoktu gayet normal calısıyordu ama sımdı bılgısyarımda nedense calısmıyor usb hataası verıyor usb aygıtı tanımadı dıye acaba bu sorunu nasıl halledebılırım
Garantiye gönder.
Başka bilgisayarlarda çalışabilirliğini denediniz mi?
evet baska bı bılgısayarda denedım sorunsuz calısıyor ama kendı bılgısayarımda calısmıyor aygıt tanımadı dıyo format attım kendı makıneme yıne calısmadı
quote:
Orjinalden alıntı: AbSari
evet baska bı bılgısayarda denedım sorunsuz calısıyor ama kendı bılgısayarımda calısmıyor aygıt tanımadı dıyo format attım kendı makıneme yıne calısmadı
Bütün USB yuvalarında aynı sorunu yaşıyor muusnuz? Aygıt yöneticisi/evrensel seri yol denetleyicileri altındaki USB ANA DENETLEYİCİLERE sağ tıklayarak güncelleştir diyin.
Bu arada servis pack 2 yi de kurmuş muydunuz? Kurmadıysanız servis pack 2 yi de kurun.
gunccellestırmeyı denedım fakat bır sey bulamadı ve su anda sp3 kurulu bılgısayarımda butun yuvalarda aynı hatayı verıyor
C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.
Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
tesekkur ederım hocam yardımlarınız ıcın fakat sorunum kendı kendıne cozuldu bugun bende anlamadım nasıl oldugunu ama cozuldu tesekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme