Arkadaşlar merhaba.Philips 50PFP5532D 50'' ve fiyatıwww.estore.com.tr de 3653 ytl ve dvd player hediyeli.Boyutuna göre diğer markalarla kıyaslayınca fiyat çok çok ucuz.Bakabilir misiniz,gözümden kaçan eksileri mi var...
Söylemeyi unuttum.Teknik özellikler estorede yanlış verilmiş gibi.www.philips.com.tr den bakarsanız daha iyi olur.
Konya Vatan 2.400 YTL'den Sony 46V2000 sattıktan sonra artık bana bu kampanya bile olağan dışı gelmemeye başladı. Demek ki olağanüstü bir şey olmazsa 2 hafta içinde çok özel fiyatlar göreceğiz. Bu haberleri paylaşmak çok faydalı diye düşünüyorum. Teşekkürler.
Teşekkür sserin.
pioneer 507xa 5000ytl altına düştü. Normaldir bu fiyat.. Estore pahalıdır belki piyasada bu ürün daha uygun alınabilir.
Fiyatların zaten düşmesi gerekiyor.Dolar ve Euro çok düşük seviyelerde.....
Electroworld'de bu plazmayı inceledim. 3 tane görüntü ayarı var Normal/Sıcak/ birde bi tane daha vardı unuttum. Hertürlü ayarını kurcaladım. Benim hoşuma gitti. Ayarlarıyla oynamak çok fazla birşey farkettirmese de genel olarak yaklaşık 100 adet lcd/plazmanın baglı olduğu bir çoklayıcı da ne bir titreme ne bir pixelleşme gördüm. Parasına göre 50 inç bir plazma olarak gayet güzel bence. 3650 de çok iyi bir fiyat...