Şimdi Ara

Philips 50PUS6262 ve 50PUS6272 2.249Tl VatanBilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
9.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takipte kalalım. Hangisi alınmalıdır ? 6272 olan modeli piyasada yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambilight var ama philips tv'lerde Banding sorunu had safhada Maç izlerken TV'de dikey çizgi varsa Ambiligt neye yarar?Bu philips denen firma Banding sorununu bilerek görmezden geliyor.Git tüketici mahkemesine başvur diyecek kadar kalitesiz Abuk sabuk bir firma ama ben bunların tehditine karşılık gittim İstanbul Tüketici il hakem heyetine şikayetimi yaptım.Philips 65 pus 6521 var bende 6000 tl vermiştim sırf bu firmanın Türk insanını kek yerine koyması yüzünden şikayetimi yaptım,Tv'lere zam geldi biliyorum ama bu Tv'den kurtulup Ambiligtsız olsun ADAM gibi bir firmadan ADAM gibi bir tv almaya çalışıcam.Not:Lg de benzer şekilde banding sorunu oldu Lg tv'ye değişim verdi Philips gibi çamura yatmadı,hatalı üretim yapıyorsan ADAM gibi kusura bakmayın hatalı üretim yaptık diyeceğine olur öyle böyle kabul edeceksin tv'yi diyor philips bilginiz olsun,bulaşmayın forumda tv tavsiyeleri bölümünde philips tv'ler ile ilgili bolca olumsuz yazı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: satem

Ambilight var ama philips tv'lerde Banding sorunu had safhada Maç izlerken TV'de dikey çizgi varsa Ambiligt neye yarar?Bu philips denen firma Banding sorununu bilerek görmezden geliyor.Git tüketici mahkemesine başvur diyecek kadar kalitesiz Abuk sabuk bir firma ama ben bunların tehditine karşılık gittim İstanbul Tüketici il hakem heyetine şikayetimi yaptım.Philips 65 pus 6521 var bende 6000 tl vermiştim sırf bu firmanın Türk insanını kek yerine koyması yüzünden şikayetimi yaptım,Tv'lere zam geldi biliyorum ama bu Tv'den kurtulup Ambiligtsız olsun ADAM gibi bir firmadan ADAM gibi bir tv almaya çalışıcam.Not:Lg de benzer şekilde banding sorunu oldu Lg tv'ye değişim verdi Philips gibi çamura yatmadı,hatalı üretim yapıyorsan ADAM gibi kusura bakmayın hatalı üretim yaptık diyeceğine olur öyle böyle kabul edeceksin tv'yi diyor philips bilginiz olsun,bulaşmayın forumda tv tavsiyeleri bölümünde philips tv'ler ile ilgili bolca olumsuz yazı var.

yurtdışı incelemelerde böyle bir sorun en azından bu model için yok gibi

• 55 olsa yapıştırırdım salona, 49” 6262 var zaten odada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 22 Mart 2018; 11:30:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

quote:

Ambilight var ama philips tv'lerde Banding sorunu had safhada Maç izlerken TV'de dikey çizgi varsa Ambiligt neye yarar?Bu philips denen firma Banding sorununu bilerek görmezden geliyor.Git tüketici mahkemesine başvur diyecek kadar kalitesiz Abuk sabuk bir firma ama ben bunların tehditine karşılık gittim İstanbul Tüketici il hakem heyetine şikayetimi yaptım.Philips 65 pus 6521 var bende 6000 tl vermiştim sırf bu firmanın Türk insanını kek yerine koyması yüzünden şikayetimi yaptım,Tv'lere zam geldi biliyorum ama bu Tv'den kurtulup Ambiligtsız olsun ADAM gibi bir firmadan ADAM gibi bir tv almaya çalışıcam.Not:Lg de benzer şekilde banding sorunu oldu Lg tv'ye değişim verdi Philips gibi çamura yatmadı,hatalı üretim yapıyorsan ADAM gibi kusura bakmayın hatalı üretim yaptık diyeceğine olur öyle böyle kabul edeceksin tv'yi diyor philips bilginiz olsun,bulaşmayın forumda tv tavsiyeleri bölümünde philips tv'ler ile ilgili bolca olumsuz yazı var.

Philips'in firma olarak genel sorunu bu,forumda tv tavsiyeleri bölümünde dallass hoca bile bu tv'lerin sorunlu olduğunu kabul ediyor,yurt dışı incelemelerinden bahsediyorsunuz ben başıma gelen olayı yazıyorum hem orası adı üstünde yurt dışı oralara sağlam Tv'leri gönderir Türkiye'ye bandingli tv'leri,bunu da bilen biliyor.Ayrıca benim aldığım Tv 6000 Tl firma 6000tl'lik tv'nin arkasında durmamış 2500 Tl'lik tv'nin arkasında hiç durmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 22 Mart 2018; 11:40:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

quote:

Philips'in firma olarak genel sorunu bu,forumda tv tavsiyeleri bölümünde dallass hoca bile bu tv'lerin sorunlu olduğunu kabul ediyor,yurt dışı incelemelerinden bahsediyorsunuz ben başıma gelen olayı yazıyorum hem orası adı üstünde yurt dışı oralara sağlam Tv'leri gönderir Türkiye'ye bandingli tv'leri,bunu da bilen biliyor.Ayrıca benim aldığım Tv 6000 Tl firma 6000tl'lik tv'nin arkasında durmamış 2500 Tl'lik tv'nin arkasında hiç durmaz.

peki

• satem S kullanıcısına yanıt
    Sony w805c kullanıcısıyım. Kardeşime düşünüyorum. Aslında aynı televizyondan olsa alırım ancak yok. Philips hakkında genel kanı bu yönde. Fakat tüm markalarda sorun yaşayanları görüyoruz. Bütçeye göre bu fiyat aralığında tercih edilebilirim. Önceligim televizyonu televizyon olarak kullanmak. Sony'de android tararafinda bazen problem oluşabiliyor. Görüntü güzel olsun, arıza yapmasın ilk önceligim.

• Bedava :)
  • fiyat gayet uygun görünüyor da gecen bir akrabanın philips tv sine kanal ayarı yapayım dedim böyle berbat bir menü yok

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Selam hocam aynı SONY bendede var, maşallah :) Philips Ambilight özelliği mükemmel birşey ya :)
    Philips Türkiyenin tutumu gerçekten çok kötü, 3 sene önce bir tv aldık kurmaya gelen servis elemanı sorunu kabul etmesine rağmen çamura yattılar. Birbuçuk senede alabildik hakem heyetinden parayı. Bunlara bulaşacağıma Vestel alırım daha iyi.
  • Smart takmayın bu kadar android stick yada TV box fiyatları çok düşük aradaki fark ile rahatça alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacam bir tane bu boyutlarda işimi görür. Çerçevede ki aydınlatma çok hoşuma gidiyor ama olumsuz yorum yapan da çok. Ne etsem acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz10

Philips Türkiyenin tutumu gerçekten çok kötü, 3 sene önce bir tv aldık kurmaya gelen servis elemanı sorunu kabul etmesine rağmen çamura yattılar. Birbuçuk senede alabildik hakem heyetinden parayı. Bunlara bulaşacağıma Vestel alırım daha iyi.

Evet hocam bana da gelen servis elemanları sorunu kabul etti ama servis müdürü sırf gıcıklık olsun diye philips merkezini sorun yok diye yönlendirdi,philips'e bu adamı şikayet ettim ama halk ağzıyla it iti ısırmaz derler ya philips bu adamın dediğine uydu şimdi bende bunları rakam 6000 tl olduğu için İstanbul il tüketici hakem heyetine verdim(büyükşehir statüsünde bulunan illerde 4 bin-6 bin lira olan uyuşmazlıklarda il tüketici hakem heyetlerine başvuru yapılıyor).
  • Kaçırdık...

• LG Web Os 3 işletim sistemli tv ile bu Philips tv yi kıyaslarmısınız ? Hangisi daha kullanışlı olur
    Hocam bandingi basit dille anlatma imkaniniz var mi? Teknik bilgisi az olanlar icin.

• philipsin şu amblight olayına hayranım, fiyatı da bayağa bayağa iyiymiş ama kaçırdık maalesef
    Biz 7 aydır 55pus7002 kullanıyoruz, banding problemi olmadığı gibi fevkalade temiz bir panel yapmış adamlar, 2 yıldır Android sistemi problemleri nedeniyle almamıştım 7002 modeline karar verip aldığımıza çok memnun kaldık, sadece panel değil görüntü kalitesi, renklerin derinliği ve ambilight de emsallerine göre üstün olduğunu bilehare tecrübe ettik, tabi 3500-3700 hadi dövizdeki ivme nedeniyle en fazla 3800 tl bandında almak şartıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neozine -- 23 Mart 2018; 21:53:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banding yazıp youtubeden izleyin hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.