Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PHİLİPS 50PUS8505 2+1 YIL GARANTİLİ Satın Al 1 Aralık 2021 19:13 1 1 PHİLİPS 50PUS8505 2+1 YIL GARANTİLİ Bir büyüğünü alıcamdan satıyorum.Vatandan alındı +1 yıl garanti yaptırdım.Kutusu vs herşeyi eksiksiz 2.5 aylık cok fazla kullanılmadı. Paneli temiz ! ölü piksel, ışık sızması, banding, clouding vs. hiçbirşey yok.Panel konusunda şanşlı çıktım 🥰 Yerim kağıthanede çağlayan adliyesinin yanında alacak olan arkadaş gelip görüp deneyip alabilir.Referanslarım bellidir.Alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PHİLİPS 50PUS8505 2+1 YIL GARANTİLİ Redmi 9C 2-32GB 18 AY GARANTİLİ TEMİZ SATILIK GALAXY ALPHA KAYITSIZ 400TL TT HONOR 7 SIFIR GİBİ 22 AY GARANTİLİ