Şimdi Ara

Philips 50pus8505 devamlı yeniden başlatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips 50pus8505  tv aldım . ama aldığımdan beri devamlı kendini yeniden başlatma yapıyor . Her açtığımda 4-5 sefer yeniden başlatıyor. sonra netfilix youtube veya praym izlerken ya uygulamayı kapatıyor yada tv yi baştan başlatıyor. bazen uygulamaları açılmıyor . defalarca açmaya çalışıyorum fişi çekip tekrar başlatmaya çalışıyorum . 2 haftada bir tv nin bu sorunu yüzünden yeniden kur yapıyorum. Bazen tv kanalları kayboluyor kanallar kurulmamıştır uyarısı geliyor. Ya kanalları yeniden kuruyorum ya da kapatıp açmaya çalışıyorum . 4 sefer servise gitti , bana söyledikleri ana kart değişti ama aynı şeyi yapmaya devam ediyor.

değişim talaep ettim kabul etmeden garanti süresi bitti.

Aynı sorunu yaşayan varsa LÜTFEN bana yardımcı olabilir mi ?? Ben sorunun donanımsal olduğunu zannediyorum ama kime nasıl tamir ettireceğimi de bilmiyorum . vallla suan 10 sefer oldu hala açılmadı televizyon

• Eski yazılım atınca sürekli güncelle diyor güncelleyince böyle oluyor bence son günlerde güncellenen bi program yüzünden aynı durum bende de var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri de yapıyorum. Ama sorun bence donanımsal. Ama neyin ariza olduğunu anlayamadım. Hafızası mi yetersiz yada ram mi yetmiyor bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konu hakkında aynı deneyimleri yaşayıp sorunu halleden yok mu acep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.