Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
37
Favori
122.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mysterio7

quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Kendi web tarayıcısı üzerinden bir film yada dizi açtığında tam ekran yapamıyor mevcut sürüm acaba yeni gelen güncellemede bununla ilgili bir düzeltme olmuş mu bakabilir misiniz?

Son güncellemeyi yaptım tam ekran yapabiliyorum,sorun yok.

bende yapayım o halde. Dizimag ten dizi seyrediyorum tam ekran yapmaya çalıştığımda yapmıyor.

Bu arada kanalları nasıl ayarlıyorsunuz sorusu için. Ben Digitürk kullandığım için kanal ayarlaması yapmadım Tv ye bağlı uydu kablosu bulunmuyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Arkadaşlar kanalları nasıl ayarlıyoruz?

Ben 150 kanallık bir favori listesi oluşturdum.Favori listesini bir defa seçtiğin zaman eski uydu cihazlarındaki gibi tv yi her kapatıp açtığında listeni seçmek zorunda değilsin direk favori listenle açılıyor tv tavsiyem önce favori listesi oluşturup sonra sıralama yapman.İstersen tüm uydu kanallarınıda sıralayabilirsin.İşlemi şöyle yapıyorsun:Kanal listesini açtıktan sonra (yukarı tuşuna basarak) en üstteki üç noktaya gitmen lazım üç noktayı açtığın zaman kanalları sırala diye bir menü çıkacak ona tıklayıp istediğin kanalı istediğin sıraya taşıyabilirsin.Favori listesiyle uydu kanalları arasında geçiş için (source)tuşuydu sanırım basıp tüm uydu kanalları veya favoriler i seçip geçiş yapabilirsin.

• mysterio7 kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevap için çok teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterio7

quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Arkadaşlar kanalları nasıl ayarlıyoruz?

Ben 150 kanallık bir favori listesi oluşturdum.Favori listesini bir defa seçtiğin zaman eski uydu cihazlarındaki gibi tv yi her kapatıp açtığında listeni seçmek zorunda değilsin direk favori listenle açılıyor tv tavsiyem önce favori listesi oluşturup sonra sıralama yapman.İstersen tüm uydu kanallarınıda sıralayabilirsin.İşlemi şöyle yapıyorsun:Kanal listesini açtıktan sonra (yukarı tuşuna basarak) en üstteki üç noktaya gitmen lazım üç noktayı açtığın zaman kanalları sırala diye bir menü çıkacak ona tıklayıp istediğin kanalı istediğin sıraya taşıyabilirsin.Favori listesiyle uydu kanalları arasında geçiş için (source)tuşuydu sanırım basıp tüm uydu kanalları veya favoriler i seçip geçiş yapabilirsin.

iyide TKGS herşeyi kendisi ayarlıyo. niye favori kanal olusturup kanallarla ugrasiyosunuzki
    star show fox tv8 herşey ilk sırada zaten.

• Dostum benim yıllardır kullandığım bir kanal sıralamam var sadece sevdiğim yeni bir kanal çıkarsa araya ekliyorum.Ve bu şekilde kullanmayı seviyorum.Hem sevmediğim hiç karşıma bile çıkmasın istediğim kanallar var tkgs de en önlere koymuşlar sevdiğim kanalları en sona koymuşlar ne yapalım şimdi sürekli kanal mı arayalım yoksa tkgs nin sıralamsını mı ezberleyelim.Arka arkaya kanal geçişleri yapmak yerine önce 7. kanala sonra 422.kanala tuşlamamı yapalım.Sen kakrar ver bizim yerimize...Bir yararınız olmayacaksa böyle yorumlar niye yazarsınız anlamıyorum.Ben sana niye favori listesi oluşturmadığını sormuyorum rahat ol.
  • Arkadaşlar Chrome internet browser'inin cast özelliğini kullanıyordum. uzun zamandır kullanmamıştım. yeniden kullanmak istedim TV.ye bağlanıyor ancak bağlandığı anda da görüntü donuyor, bilgisayardaki görüntüleri oynatmıyor. Nedendir acaba ? başına gelen var mı ? Chrome browser ile mi ilgili yoksa TV ile mi ??
  • Arkadaşlar merhaba;

Şuan cihazda son sürüm yüklü fakat

Dizimag ten dizi izlemeye kalktığımda java yükleyin siyor.

Sizler dizi yada film nerden izliyorsunuz?

• forever_ozgurr F kullanıcısına yanıt
    puhu tv ve kodi den izliyorum

• Arkadaşlar pus 7101 ile 7002 arasında ne fark acaba biri 3200 e biri 3900 e geliyo

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    kodi den nasıl izliyorsunuz Hangi program ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

kodi den nasıl izliyorsunuz Hangi program ile?

turkvod ile izleyebiliyorum

• YARDIM LÜTFEN Arkadaslar tv nin kendi browser inden tam ekran film seyredemez olduk çözüm nedir

• Dydalgic D kullanıcısına yanıt
    Aynen tv nin browser ı tam ekran yapamıyor. Ben o işi Google crome dan hallediyorum. Bir başka çözümü olan varsa paylaşabilir

• Tv nın kendı browserınde mause ımlecı cok yavaş hareket etmeye basladı. Var mı cozumu?

• jwcree kullanıcısına yanıt
    harici bir mouse takmayı denediniz mi televizyona?
  • Hayır Tv kumandasını kullanıyorum

• jwcree kullanıcısına yanıt
    harici mouse ile daha rahat kullanırsınız. bir deneyin
  • Bugün beş maddelik bir güncelleme yayınlandı arkadaşlar.

Yapılan değişiklikler şunlar

QM163E_U_0.16.56.0 - Tarih: 2018/02/16
    - Google Döküm YouTube videosunun olduğu zaman bölünmüş ekran için düzeltme
    - Bazı DVB-C kanallarında dikey olarak gerilmiş resim için düzeltme
    - Google Güvenlik Yamaları
    - Güncellenmiş Kanal Logo ve Dizeleri
    - Kararlılıktaki gelişmeler
  • masaüstü bilgisayarımın ekranını tv ye yansıtmak istiyorum nasıl yapabilirim.
    yav telefonlarda bu kadar kolayken masaüstü neden zor
  • Bu soruya birkaçkez cevap verildi bilgisayarına chromecast i yükleyerek paylaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.