Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
37
Favori
122.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son güncelleme ile kendi internet browser ı ile açılan dizi veya flimler tam ekran oluyor mu?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Evet tam ekran oynatıyor ben bir problem yaşamıyorum.
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    Bende güncellemeyi yapayım, düzelmiş olması iyi.
  • Philips sonunda tv yi adam etti. Her smart tv de ki gibi normal görülecek hatalar sorunlar kaldı. Onlar da göze batmıyor. Gerçi halen source tuşu kastırıyor bazen algılamıyor ama olsun buna da şükür diyorum.

Ayrıca philips tpv markası ürününü sonuna kadar hep destekledi. İlk başlarda sorunlu tv yi update yedire yedire adam ettiler. Desteği kesmediler. No name ürün ve alt markalar gibi sahipsiz bırakmadı tv yi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 29 Mart 2018; 10:50:23 >
  • 49pus7002 mi 55pus6412 mi tavsiyesi olan varmı arkadaşlar
  • Zer0MasTeeeRrr Z kullanıcısına yanıt
    ben 49 pus7002 aldım gayet memnunum bir tek tivibu uygulaması problem onu ne zaman çözüme kavuştururlarsa artık bekliyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kanal editör programı varmı
  • Arkadaşlar,49 mu 7000 samsung almıştım forumdaki bir samsung fanı nın f/p ürünü demesi yüzünden.tv kuruldu çamur görüntü,yan açılardan soluk. Tv den iğrendim iade ettim. Eski tv.philips di çok memnundum led lerde yanma oldu parçayı bulamadım.panelle beraber satıyor ithalatçı.tv çöp oldu bir led yüzünden.daha Philips almam diyordum ama, samsungdan sonra Philipse yöneldim tekrar.yalnız bu tv ilgili hb de olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlarda var.mesela"arkadaslar plips tv lerden uzak duran alirsaniz cok pisman olursunuz benim gibi.arkadaki amelod isiklarina aldanmayin. Kanal gecisleri cok yavas ve kanal degistirirken tv bazen donuyor yani alip alacaginiza bin pisman olursunuz benim gibi.Not Ben dusdum siz dusmeyin" şimdi iki arada bir derede kaldım.philips yan açıdan görüntüleri nasıl,görüntü kalitesi tatmin edicem.net bağlanma hızı nasıl.yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar

Bu 7101 ekranının önün de film veya koruyucu gibi birşey varmı? 2.5 yaşındaki kızım tv ekranda resim calışması yapmış bu gelecek için iyi :) ama bizim için üzücü oldu.

Eger ekranındaki oynayan şey koruyucuysa değiştirttim

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Philips sonunda tv yi adam etti. Her smart tv de ki gibi normal görülecek hatalar sorunlar kaldı. Onlar da göze batmıyor. Gerçi halen source tuşu kastırıyor bazen algılamıyor ama olsun buna da şükür diyorum.

Ayrıca philips tpv markası ürününü sonuna kadar hep destekledi. İlk başlarda sorunlu tv yi update yedire yedire adam ettiler. Desteği kesmediler. No name ürün ve alt markalar gibi sahipsiz bırakmadı tv yi :)

hocam wireless ile tv yi internete bağlıyorum. güncellemeyi yapmam için tv yi bekleme moduna alın diyor. nasıl alacağımı bulamadım. güncellemeyi bu yüzden gerçekleştiremedim. yardımcı olabilir misiniz ?
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Pc den usb ye indir güncelleme dosyasını pc ye getir

• Tv de sinyal yok hatası illeti geldi başıma nasıl kurtulurum bu hatadan?

• Skylined kullanıcısına yanıt
    10 ay önce vardı bu hata tv lerde güncellemeyle giderilmisti.sinyal yok yazısını kaldirmak istiyorsan mevcut olmayan bir kanalı tuşla o yazı gider.mesela kumandadan 750 yaz kanal yok diyip yazı kaybolacaktir.

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken veriyor. Sonra digiturk de veriyor. Dün fabrika ya döndüm bakalım akşam hata verecek mi

Ambilight uğruna katlanıyorum şu philips e başka bir şey değil bir sorunu çözüyorlar diğer çıkıyor

• Sinyal yok hatası gitmedi bir türlü xbox360 oynarken bile sinyal yok veriyor. Garanti bitmesine de 20 gün kaldı.

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Digiturk var source değiştirince düzeliyor şimdilik

TV de son yazılım yüklü ama hiç usb den yükleyemedim. Fat 32 gb usb m var ama tv görmüyor bunuda çözemedim mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 9 Nisan 2018; 7:58:42 >
  • Hayırlı geceler herkes.
    Yarın size güzel bir konudan bahsedeceğim, bilmeyenler icin güzel bir haber olacak. Örnek fotoğraflar paylaşacağım.

Kısaca şunu söyleyeyim, Google play de olmayan bir uygulamayı apk ile kurduğunuz da tv nin ana ekranında görünmüyor. Mecbur uygulamaları yönet kısmından girerek açmanız gerekiyor.

Bu soruna bir cozum buldum arkadaşlar. Yüklediğiniz uygulamalar artık ana ekranda da görünecek.

Ayrıca ana ekranda ki uygulamaları istediğiniz gibi yerleştirebileceksiniz.

Fotoğrafta gördüğünüz
    -Google Fotoğraflar
    -BeIN Connect
    -Dalvik- Activity Launcher gibi uygulamalar mağaza dışından yüklendi.

• necmettin44 N kullanıcısına yanıt
    Digiturk Play icin bir şey diyemiyorum. Onun yerini beIN Connect almadı mi hocam ya? Ben beIN Connect kullanarak izliyorum Lig Tv yi.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bende bein connect i apk olarak yükledim.

Şuan sorunduz ve keyifle kullanıyorum tek sıkıntı kısa yol oluşturmak???

Senin yanıtını bekliyorum dostum:)

• forever_ozgurr F kullanıcısına yanıt
    Leanback launcherin alpha sürümü ile her şey tamam ama mevcutta olan leanback launcher i devre dişi bırakmam gerekiyor yada onun yerini almasını sağlamalıyım. Bunun üzerine araştırma yapıyorum hocam. Net bir sonuca ulaşır isem bilgi döneceğim.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.