Şimdi Ara

Philips 55PFK6309 LED SMART 3D FHD( 2.249 TL) Çek+Bonusla 2038TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

Orijinalden alıntı: livingston

ürünün 7109 serisini bir tane dün bir tanede önceki gün olmak üzere 2 tane kliksa dan 2150 ye malettim (Edet)

55 inç olanımını nasıl aldınız?

2400 e düşmüştü fiyatı tvlerde 100 tl indirim vardı + 100 tl world puan verdi + 48 kadarda avantajix bu şekilde 2150 civarına maloldu (birde aunı gün teslim 20 tl kargo)

ilkini ürünü kurmaya gelen servis fatura fiyatını görünce güzel bir teklifte bulundu kurulum yapmadan onlara verdim.

kendime samsung modellerine bakarkan bir tane daha stok açıldığını gördüm onuda aldım ve kurdurdum kullanıyorum.

3 ay kadar öncede 55lb730 v yi 2300 civarına almıştık. lg ile kıyasladığımda menüler arası geçiş vs daha yavaş ama uydusu daha hızlı.
    Görüntü kalitesiyse lg den çok daha başarılı. + olarakta entegre cam arka ışıklandırma vs özellikleri mevcut.

Hayırlısı olsun 55 inç için iyi bir fiyat bende aynı tv 'ye bakıyorum ama şu ana fiyatı 3000 tl civarında

• Bu ürün internette 2079 liraya var zaten, hiç takla atmadan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teasers

Bu ürün internette 2079 liraya var zaten, hiç takla atmadan..

55 inç philips 7109 mu eminmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

Orijinalden alıntı: teasers

Bu ürün internette 2079 liraya var zaten, hiç takla atmadan..

55 inç philips 7109 mu eminmisiniz?

A.. Ben konu başlığındaki modele baktım.. 6309.. bu kadar bonus, kupon, vs girmeden 2079 liraya var diye yazmak istedim:

http://www.teknolojiankara.com/Products-27504-philips-55pfk6309-55--140-ekran-200hz-3d-led-smart-tv-uydu.html?ref=akakce&v=1.26.8

• takip
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Satın alma işlemi bittikten sonra mı iptal edeceğiz? İptal etmede sıkıntı olmaz inşallah.
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Aynı mantıkla 500tllik kupon da kullanılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

quote:

quote:

Ürün güzele benziyor. Şu aralar lg 55lb652 için takipteyim ancak kağıt uzerinde hz dışında bi fark goremedim. Kullanan ve ya lg lb652 seisiyle farkı söyleyebilecek var mı?

hocam ben bu tvnin 47ınch olanının sıparış verdim ve sonra netteki yorumları okuyunca kargodan almadan iade ettim. nette çok olumsuz yorum var bu tv ile ilgili. daha sonra uzun uzun tv arastırmalarından sonrada 15 gün önce 55lb652 aldım ve memnunum. yani sende sanırım benim gibi ikisi arasındasın. ben tercihimi lgden yada kullandım

Kaç metre odanızın büyüklüğü benim izleme mesafem 3 metre falan. Satıcı gözünüz bozulur falan dedide ben büyük ekran istiyorum. Büyük ekran alıp 50 metreden mi izleyelim o zaman ne anlamı kaldı büyük ekranın. Bu satıcıları dövmek lazım aklımı karistirdi

Valla kardes benimki 3 metredende yakin sen bosver denilenleri. Film izlerken psp oynarken cok iyi oluyor. Buyuk ekran candir geriye kalan ozellikler heyecandir. İnan yaptigim tek sey tv izlemek disinda oyun oynamak ve film izlemek ondada en onemli ozellik buyuk ekran. Smart falan cok onemli degil.

Sağol verdiğin bilgi için demek gözü yormuyor satıcının idda ettiği gibi dört göz olmayız yani

Bugün teknosaya gittim curved 55 ekran tv 3300 du fiyatlar nasıl hızlı düşüyor böyle. Birde 58 inch bi samsung vardı sadece tv olsun büyük ekran olsun diyenlere 2000 lira kaçmaz bi fiyat... bahara kadar pusudayım şu samsung curved 2500 düşerse onu alırım yoksa lb652 zaten 2200 lere düşer onu alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbt35

Aynı mantıkla 500tllik kupon da kullanılabilir?

çek orantısal dagıtıldıgı için 500 üde kullansan 300 üde aynı maliyeti elde edersin . ürünü alır almaz fazladan aldıgını iptal edeceksin o kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ürün güzele benziyor. Şu aralar lg 55lb652 için takipteyim ancak kağıt uzerinde hz dışında bi fark goremedim. Kullanan ve ya lg lb652 seisiyle farkı söyleyebilecek var mı?

hocam ben bu tvnin 47ınch olanının sıparış verdim ve sonra netteki yorumları okuyunca kargodan almadan iade ettim. nette çok olumsuz yorum var bu tv ile ilgili. daha sonra uzun uzun tv arastırmalarından sonrada 15 gün önce 55lb652 aldım ve memnunum. yani sende sanırım benim gibi ikisi arasındasın. ben tercihimi lgden yada kullandım

Kaç metre odanızın büyüklüğü benim izleme mesafem 3 metre falan. Satıcı gözünüz bozulur falan dedide ben büyük ekran istiyorum. Büyük ekran alıp 50 metreden mi izleyelim o zaman ne anlamı kaldı büyük ekranın. Bu satıcıları dövmek lazım aklımı karistirdi

Valla kardes benimki 3 metredende yakin sen bosver denilenleri. Film izlerken psp oynarken cok iyi oluyor. Buyuk ekran candir geriye kalan ozellikler heyecandir. İnan yaptigim tek sey tv izlemek disinda oyun oynamak ve film izlemek ondada en onemli ozellik buyuk ekran. Smart falan cok onemli degil.

Sağol verdiğin bilgi için demek gözü yormuyor satıcının idda ettiği gibi dört göz olmayız yani

Bugün teknosaya gittim curved 55 ekran tv 3300 du fiyatlar nasıl hızlı düşüyor böyle. Birde 58 inch bi samsung vardı sadece tv olsun büyük ekran olsun diyenlere 2000 lira kaçmaz bi fiyat... bahara kadar pusudayım şu samsung curved 2500 düşerse onu alırım yoksa lb652 zaten 2200 lere düşer onu alırım

Kardes curved ve 4k bizim ulkede cok tutmadi suan icin. Bu arada 55lb652 yi bulursan 2200e bence kacirma. Yaklasik 4 yildir tv piyasasini (ozeliklede 55inch piyasasini) takip eden biri olarak bu tvnin yerlesecegi band 2600 civari kampanya ile 2300 diye dusunuyorum. Gecen ay 2500 den %10indirim + 50tl world ile satildi. Yk ne bence bu fiyatlara denk gelebilir ve 2200 gibi bir fiaytada bence 55inch en uygun ve donanimli tv.

• emrah9905 kullanıcısına yanıt
    Curved belki tutmadı ama gercektende seyir zevki cok daha iyi yan yana 140 ekranlı tvlerden düz olanını göz tamamını yakalayamıyor ancak curved irtaya bakinca ekranin tamamini cok rahat görebiliyorsun duzde kosedeki görüntü için bırak gözü resmrn kafanı cevirmen lazım bana iyle geldi daha doğrusu fakat şu gittigidiyor %10 ve bonusla birlestirsem curved veya lg gerçekten çok ucuza gelecek. Sizde baya ucuza getirmişsiniz hayırlı olsun.

• 50 hz
  • N11'i aradım bundan önceki kampanyalarında iptal durumlarında yüzdelik olarak kalan ürünlere indirimin yansıtıldığını fakat bu defa alışverişteki herhangi bir ürünün iptali durumunda kuponun tamamen iptal edileceği ve indirim uygulanmayacağını söyledi müşteri temsilcisi.

Alacak arkadaşların aklında bulunsun.
  • quote:

Curved belki tutmadı ama gercektende seyir zevki cok daha iyi yan yana 140 ekranlı tvlerden düz olanını göz tamamını yakalayamıyor ancak curved irtaya bakinca ekranin tamamini cok rahat görebiliyorsun duzde kosedeki görüntü için bırak gözü resmrn kafanı cevirmen lazım bana iyle geldi daha doğrusu fakat şu gittigidiyor %10 ve bonusla birlestirsem curved veya lg gerçekten çok ucuza gelecek. Sizde baya ucuza getirmişsiniz hayırlı olsun.

Muhakkak curved duz tvden iyidir. Dedigin gibi az bir fark olursa alinir ama fiyat farki %30u asarsa bence verilmez. Tabi bu zevk meselesi.

• Selam,

http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=300500_tik-hizinda-indirim

tik hizinda indirim ile 2100'e geliyo 9 takist secenegi ile oldukca mantıklı. siparis ettim bakalim. yorumlarımı paylaşırım. syg.
  • Evet ben de sipariş geçtim bu tvden. 111 TL bonusu da unutmamak lazım. 1990 TL ye malolmuş oldu. Hem de peşin fiyatına 9 taksit..
  • ürün dün geldi. kargo hızı süper. bugün servis kuracak...
  • Daha alalı bir hafta olmadan fiyatı 20 TL daha düştü. İyi mi?
  • Tv 50hz mi simdi?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımsal 50 yazılımla 200 hz. Zaten tv yayınları da standart 50 hz. Daha fazla ödemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.