Şimdi Ara

Philips 55PFK6309 LED SMART 3D FHD( 2.249 TL) Çek+Bonusla 2038TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

111 Bonus + Tık hızında 100 TL indirim kuponuyla 2038 TL fiyat çıkıyor.

+ Olarak 5 yıldızlı alışveriş 222TL kuponda veriliyorsa süper bir kombinasyon olur.

LİNK
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    Ürün güzele benziyor. Şu aralar lg 55lb652 için takipteyim ancak kağıt uzerinde hz dışında bi fark goremedim. Kullanan ve ya lg lb652 seisiyle farkı söyleyebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG lb652'den farkı smart özelliğinin yavaş olması, kullananlar çok işlevsel olmadığından bahsediyorlar. LG'nin webosu ise çok kullanışlı duruyor. Bir de dahili uydu alıcıyı kullanacaksanız kanal geçişlerinin çok yavaş olduğu söyleniyor. Philips'te artı olarak ise ambilight özelliği ve fazladan 2 adet 3d gözlük var. Ben de lb652'lere baktım uzun bir süre fakat akıllı kumanda da olmadığı için yüzü astarından pahalıya geliyor. Bir ara yüzde on gittigidiyor indirimiyle 2250'ye kadar düşmüşken fiyatlar şu an 2600-2700 civarından. Ben dün aldım bu firmadan fakat kargoda sorun çıktığı söylendi, yeni parti üründen gönderilecekmiş, bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

Ürün güzele benziyor. Şu aralar lg 55lb652 için takipteyim ancak kağıt uzerinde hz dışında bi fark goremedim. Kullanan ve ya lg lb652 seisiyle farkı söyleyebilecek var mı?

hocam ben bu tvnin 47ınch olanının sıparış verdim ve sonra netteki yorumları okuyunca kargodan almadan iade ettim. nette çok olumsuz yorum var bu tv ile ilgili. daha sonra uzun uzun tv arastırmalarından sonrada 15 gün önce 55lb652 aldım ve memnunum. yani sende sanırım benim gibi ikisi arasındasın. ben tercihimi lgden yada kullandım
  • Şahsi fikrim görüntü kalitesi ise kesinlikle Philips. Görüntü kalitesi ilk tercih olmayıp smart vs. ise Lg tabiki alınabilir.
  • Ben 4-5 aydır kullanıyorum bu TV'yi, menülerin yavaşlığı dışında bir problem göremedim. Digiturk falan kullanıyorsan menü yavaşlığının bir önemi de kalmıyor. Ambilight özelliği bile koskoca bir tercih sebebi :)
  • 3D olmasın, fiyatı 400 TL ucuz olsun alayım da işte 3D pek işe yaramayacak. Neyse LG 55LB582V için fırsat kollamaya devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 hz olmasa
  • 3300 e 300 cekide kullanabilrisiniz limitiniz musaitse 3300 e tamamlayip tamamlamak icin aldiginiz urunu aninda iptal edin o zamam 220 tl indirim olur.

Yani 2030 a düser + 110 tl bonus + 30 tl avantajix iadesi + 220 tl cek ( rahat 50 ye satilir )

1840 tl ye mal etmek mumkun buda bu tv icin bedava

• ürünün 7109 serisini bir tane dün bir tanede önceki gün olmak üzere 2 tane kliksa dan 2150 ye malettim (Edet)
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    avantajix yok malesef
  • Tesekkurler. Beklemye devam öyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

ürünün 7109 serisini bir tane dün bir tanede önceki gün olmak üzere 2 tane kliksa dan 2150 ye malettim (Edet)

55 inç olanımını nasıl aldınız?
  • philipsin kendi sitesindeki yorumları okumanızı isterim.

tv ye laf etmiyorlar ama yazılımı kanal geçişleri işkence olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

hocam ben bu tvnin 47ınch olanının sıparış verdim ve sonra netteki yorumları okuyunca kargodan almadan iade ettim. nette çok olumsuz yorum var bu tv ile ilgili. daha sonra uzun uzun tv arastırmalarından sonrada 15 gün önce 55lb652 aldım ve memnunum. yani sende sanırım benim gibi ikisi arasındasın. ben tercihimi lgden yada kullandım

Kaç metre odanızın büyüklüğü benim izleme mesafem 3 metre falan. Satıcı gözünüz bozulur falan dedide ben büyük ekran istiyorum. Büyük ekran alıp 50 metreden mi izleyelim o zaman ne anlamı kaldı büyük ekranın. Bu satıcıları dövmek lazım aklımı karistirdi

• 222 tl puanı kazanmak için 11 aralıka kadar alışverişi gerçekleştimiş, kargoyu almış ve de onaylamış mı olmak gerekiyor? bu tv değil ama bir tv alacağım ama 13 aralıktan önce kurdurmama mümkün değil, o yüzden 13'üne kadar onaylayamam sanırım. ben kazanamıyorum o zaman 222 tl herhalde?

bir de onaylama yaparsak iade ve değişim işlemlerinde sorun oluyor mu? zira alacağım modelde bazıları çok fazla şikayet ediyor bazıları da çok fazla beeniyor. ölü piksel, bulutlanma, bantlanma gibi sorunlar olursa iade etmeyi düşünüyorum. o yüzden soruyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

Kaç metre odanızın büyüklüğü benim izleme mesafem 3 metre falan. Satıcı gözünüz bozulur falan dedide ben büyük ekran istiyorum. Büyük ekran alıp 50 metreden mi izleyelim o zaman ne anlamı kaldı büyük ekranın. Bu satıcıları dövmek lazım aklımı karistirdi

Valla kardes benimki 3 metredende yakin sen bosver denilenleri. Film izlerken psp oynarken cok iyi oluyor. Buyuk ekran candir geriye kalan ozellikler heyecandir. İnan yaptigim tek sey tv izlemek disinda oyun oynamak ve film izlemek ondada en onemli ozellik buyuk ekran. Smart falan cok onemli degil.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Bence onaylamanın tarihle alakası yok. Bana gelen mailde onaylamam yeterli diyor, bir tarih belirtmemiş:

"Tebrikler! XXXXXXno’lu siparişten kupon kazandınız.
    Alışverişi tamamlayın, kupon(lar) hesabınıza yüklensin."

N11 e iletişimden de sorabilirsiniz, en garsntisi.

• Fiyat oldukça güzel yalnız 6 serilerini kimse nedense tavsiye etmiyor almadan önce iyice araştırınız.Hali hazırda 3 senedir 50'' tv kullanıyorum kendi odam da bu aralar yeni ve daha büyük boyutlu tv arayışına girdim yalnız 65'' ve üzeri tvlerin fiyatları oldukça pahalı olduğu için projeksiyona yöneldim sadece ps4 ve sinema keyfi için keyfe değer yani o yüzden benim durumumda olan arkadaşlar projeksiyona yönelsin hatta BenQ W1070 i araştırsınlar n11 222tl lik çekyüklendiği gibi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

Orijinalden alıntı: livingston

ürünün 7109 serisini bir tane dün bir tanede önceki gün olmak üzere 2 tane kliksa dan 2150 ye malettim (Edet)

55 inç olanımını nasıl aldınız?

2400 e düşmüştü fiyatı tvlerde 100 tl indirim vardı + 100 tl world puan verdi + 48 kadarda avantajix bu şekilde 2150 civarına maloldu (birde aunı gün teslim 20 tl kargo)

ilkini ürünü kurmaya gelen servis fatura fiyatını görünce güzel bir teklifte bulundu kurulum yapmadan onlara verdim.

kendime samsung modellerine bakarkan bir tane daha stok açıldığını gördüm onuda aldım ve kurdurdum kullanıyorum.

3 ay kadar öncede 55lb730 v yi 2300 civarına almıştık. lg ile kıyasladığımda menüler arası geçiş vs daha yavaş ama uydusu daha hızlı.
    Görüntü kalitesiyse lg den çok daha başarılı. + olarakta entegre cam arka ışıklandırma vs özellikleri mevcut.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.