Şimdi Ara

Philips 55PFL6198 Dahili Uydu alıcı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalar, incelemeler ve gitgeller sonucunda Pazar günü Teknosa'dan Philips 55PFL6198K Led televizyonunu aldım. Pazartesi günü teslim edildi. Servis ise saat konusundaki yanlış anlaşılmalar sonucunda akşam 10:00'da geldi ve kurulumu yaptı. Tabii o saate kadar beklemenin ve servisin daha gidecek yerleri olması sebebi ile hızlı bir kurulum oldu. Karşılaştığımız en büyük problem Dahili HD Uydu alıcısında oldu. Kablodan gelen Turksat uydusunu tarattık. toplam 216 kanal buldu ve kurdu. Sonra SÜRPRİZ... Sadece 6-7 kanalı gösteriyor. Diğer kanallar ise hiç bir şekilde açılmıyor. Servisin elemanı özellikle sitelerde bunun olduğunu ve Dahili Uydu alıcısının buna yeterli gelmediğini söyledi. Tabii benim yelkenler suya indi. Hanımda söylenmeye başladı. Sinyal seviyesi 68 kalite ise 15 olarak gözüküyordu.

Site teknik servisine sorduk. Aynı durumda olanlar var bir problem olmadan kullanıyorlar dedi. Böyle bir problemla karşılaşan oldu mu? Forum içerisinde bu konuda bazı yorumlar görmüş gibiydim ama şimdi bulamadım. Destek olursanız sevinirim. Bir de modül kampanyalı Digitürk var. Onu aktive ettireceğim ama böyle olunca insan kuşkuya düşüyor...

İyi günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sty -- 20 Ağustos 2013; 9:25:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.