Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McJoe

Firmayı ben defalarca aradım acan yok.pek guven vermedi deniz ati.

1 ürün kaldı görünüyor n11'de , bizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı aldıktan 1 gün sonra elime ulaştı kapalı kutu
  • Son ürünü de ben aldım az önce. Firma ile telefonla irtibata geçtim. Hikmet bey sağolsun 2 saat benimle ilgilendi. Ödeme sayfasında problem yaşadım. Bu saatte ancak alabildiğim ürünü bizzat kendi kargo firmasına götürmek suretiyle kargoya yetiştirecek. Çok ilgililer kendilerine teşekkür ediyorum. Burdan ulaştığım numarayı da vereyim isteyen arkadaşlara; Hikmet bey: 0532 473 11 44. Şuan ellerinde ürün kalmamış fakat dağıtıcılardan yeni ürün talebinde bulunuyorlarmış. birkaç tane daha stok açılabilir yani yarın öbür gün.
  • Philips e güncel kanal listesi için mail attım hemen dönüş yaptılar buyrun
    Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; ekli dosyalarda televizyonunuza ait güncel kanal listesi, manuel kanal yükleme ve USB den kanal yükleme prosedürü bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Bu kanal listesini televizyonunuza kopyalayabilirsiniz.
    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    0 850 222 44 66

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Urun gelmıs bulunmaktadır.servisi ıcın kayıt actırdım ama beklemeyemdm acıkcası kendım kurulumunu yaptım oncelıkle urunu aldıgım deniz ati firmasına cok tesekkur ederim hıkmet beyın ilgi ve alakası cok ust duzey oldu dıyebılırım.Urun sorunsuz bi sekılde elime ulastı. Firmadan dolayı sıkıntı yasayacgmı dusunmuyodum kargo beni ürkütmüstü ama urun temiz kapalı kutu olarak geldi. Gelelim cihaza urun tasarımı olarak cok hosuma gitti incecik bi tv cerceve kalınlıgı minimuma indirgenmis adeta ıcındesınız ekranın ambilight gercekten ayrı bı hava katıo tv ye su ana kadar smart ozellgı androıd ısletm sıstemını youtube da video websitesine 3 4 site ve tabıkı ps4 u test ettım ve sonuclar cidden cok basarılı wifi baglantısı orta seviye modemle arasinda 2 duvar olmasına ragmen tabıkı bu kıstas degil ama wifi baglantısı hızlı dıyebılırım.ps4 te fifa samsung lcd tv den sonra inanılmaz gzl geldi goruntu kalıtesi harika ses icin hoparlor bnce bi tv ye gore cok ıyı dıyemem ama zamanla seste oturacaktır kutudan 2 adet aktıf 3d gozluk cıkıyor 3d gozluklerı daha test etmedim bu kadar iyi sonuctan sonra kotu olacagnı dusunmuorum smart akıcı takılma agırlık yok androıd ayrı bı guzellık olmus uygulama denemedim zaten uygulama sayısı da tv icin az suanda hd yayın ıcın teledunya receiveri taktıktan sonra deneyımımı paylasıcam urun sonuc olarak basarılı bu fiyat aralıgında alınabılecek en iyi tv

• televizyonu bende n11 den aldım. dün kurulumu yapıldı ve dünden beri kullanıyorum. görüntüsü bana çok çok iyi geldi. heleki hd kanallarda kusursuz diyebilirim. arayüzü gayet hızlı kanal geçişleri tatminkar kendi facebook uygulaması falan bence çöp yerine chrome dan kullanıyorum tarayıcıda takılma vs bişey yaşamadım. çoğu film sitesindeki filmleri oynatıyor fakat 10-15 dk sonra kapatıyor sebebini anlamış degilim. mkv özel riplenmiş filmleri usb den izlemeye çalıştıgımda kendi oynatıcısı açmadı. 2-3 sn sonra donup kalıyordu tv yi resetliyordu. google play den mx player indirdim kusursuz oynattı. aklınızda bulunsun desteklemedigi uzantıyı mx player indirerek çözebilirsiniz. android olması çok iyi bi avantaj bana göre görüntü kaliteside zaten muhteşem. bu fiyat aralıgında gerçekten en iyi alınabilcek tv.
  • Arkadaşlar clouding için tam siyah ve tam beyaz resimler açtm tv de, siyahta hiç sıkıntı yok tv kapalıymış gibi simsiyah ama beyazda ortada 1. Resimde yuvarlak içine aldığım yerde yaklaşık 1 kuruş büyüklüğünde açık renkli kısımlar var bunlar nedendir? İzlerken pek sorun olmuyor sadece çok açık renklerde belli oluyor
     PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

• Hayırlı olsun inşallah gözlermlerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 6 Şubat 2015; 9:28:53 >
  • Teşekkür ederim. Ürün öğlenden sonra teslim edilecek. Yorumlarımı paylaşırım akşam. Sizin cihazda ışık sızması yok gördüğüm kadarıyla. O parlak bölüm bulutlanma dedikleri şey olabilir. karıştırıyor da olabilirim. @signore arkadaşımız daha iyi cevap verebilir size. Mühim birşey olduğunu sanmıyorum ama. Umarım bizim cihazlarda tertemiz gelir :)
  • Cihazı alanlara hayırlı olsun. Tekno marketlerde inceledim cok begendim.mediamarkt bursada 5200 yazıyordu fiyat görünce çok sasirdim:))teknosada da 3999 yazıyordu. Sizce n11 yeni stok acar mı ?:) 50 adet urunden sanırım hiç kalmamış ellerinde. Bugun teknosa da indirime girmiş ama 3300 e geliyor. Beklemedeyiz bakalim... Bir de urun hakkinda olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Arkadaşlar clouding için tam siyah ve tam beyaz resimler açtm tv de, siyahta hiç sıkıntı yok tv kapalıymış gibi simsiyah ama beyazda ortada 1. Resimde yuvarlak içine aldığım yerde yaklaşık 1 kuruş büyüklüğünde açık renkli kısımlar var bunlar nedendir? İzlerken pek sorun olmuyor sadece çok açık renklerde belli oluyor
     PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

Açık konuşmak gerekirse bu beyaz noktalar (eğer doğru görüyorsam) çok hoşuma gitmedi. Normal izlemede ne kadar dikkatinizi çekiyor bilmiyorum ama isterseniz servisi çağırıp bir baktırın. Muhtemelen normal vs. diyeceklerdir ama en azından kayda girmiş olur, ileride elinizde "Tv'yi aldığımda bunlar vardı" şeklinde bir kayıt olur.

• Evet arkadaşlar, HB.com fiyatta indirime gitmiş, fiyat düşünce beni uyar demiştim, email geldi.

3.499 TL'den 3.299 TL'ye inmiş.

100 TL World puan veriyor, 400 TL hediye çeki veriyor ama alt limitli ve 200+200 şeklinde kullandırıyor ama alt limit 800 TL olduğu için, 100+100 TL'ye satılabilir bu çekler bence.

@[REC] Bu bilgiyi ilk mesaja ekler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Şubat 2015; 11:39:48 >

• Merhaba...
    n11 deki denizatı elektronik firması yeni bir ürün girdi. yine ilginç bir fiyat bilgilerinize...

3.070 TL ye geliyor 4K cihaz... 150 TL indirimi ile...

cihaz hakkında bilgisi olan var mı?
     PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynamesearl -- 6 Şubat 2015; 12:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Evet arkadaşlar, HB.com fiyatta indirime gitmiş, fiyat düşünce beni uyar demiştim, email geldi.

100 TL World puan veriyor, 400 TL hediye çeki veriyor ama alt limitli ve 200+200 şeklinde kullandırıyor ama alt limit 800 TL olduğu için, 100+100 TL'ye satılabilir bu çekler bence.

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-55pfs8109-55-800hz-wi-fi-dort-cekirdekli-android-smart-3d-led-tv-2-gozluk-ambilight-teknolojisi/productDetails.aspx?productId=evph55pfs8109&categoryId=163192&SKU=EVPH55PFS8109

Sn.signore 400 tl hediye çekiyle 400 tl lik alışveriş olmuyor mu.alt limit ne demek ben tam bilmiyorum biraz aydinlatirmisiniz beni.tv nin fiyati 2800 tl iyi fiyat degilmi sizce indirimler le beraber.birde 4 k olan pus model 7909 hangisi daha iyi 8109 mu 4 k li model mi.aralarinda ne gibi farklar var.cvp icin Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 6 Şubat 2015; 12:46:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Evet arkadaşlar, HB.com fiyatta indirime gitmiş, fiyat düşünce beni uyar demiştim, email geldi.

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-55pfs8109-55-800hz-wi-fi-dort-cekirdekli-android-smart-3d-led-tv-2-gozluk-ambilight-teknolojisi/productDetails.aspx?productId=evph55pfs8109&categoryId=163192&SKU=EVPH55PFS8109

Sn.signore 400 tl hediye çekiyle 400 tl lik alışveriş olmuyor mu.alt limit ne demek ben tam bilmiyorum biraz aydinlatirmisiniz beni.tv nin fiyati 2800 tl iyi fiyat degilmi sizce indirimler le beraber.birde 4 k olan pus model 7909 hangisi daha iyi 8109 mu 4 k li model mi.aralarinda ne gibi farklar var.cvp icin Teşekkürler

Hediye çekinin kullanımı hakkında Hb.com ürün sayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sayfaya gidip 400 TL hediye çeki butonuna tıklayın, detayları söylüyor. Özetle 400 TL hediye çekini Mart ayı içinde 2'ye bölüp 200 ve 200 TL olarak ayrı ayrı veriyor. 200 TL hediye çekini kullanmak için 800 TL alışveriş yapmanız gerekiyor. Çoğu kişi için 200 TL hediye çekini forunda 100-120 TL'ye satmak daha mantıklı olur.

Ben 4K almam, 7000 serisi zaten 8000 serisinin alt modeli. 8000 serisinin 4K olanı 8909. İnternette genel araştırma yapabilirsiniz.

• denizatı nasıl piyasadan daha ucuza verebiiliyor sizce?
    Kliksada 200TL indirim yeniden başlamış ama bu tv stokta yok daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 6 Şubat 2015; 14:38:24 >
  • Kliksada 7909 indirim ile daha pahalıya geliyor. Denizatı isim benzerliği yok ise önceleri servisti şimdi satışta yapıyor olabilirler çalıştığımız dönemde çok ilgili memnuniyete dikkat eden bir servisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada televizyonun yazılım versiyonu AND1E.0.9.32.100. Philips'in sitesinde daha yeni versiyon mevcut. Bu versiyonun üzerine aşağıdaki düzeltmeler yapılmış.

Philips
    Philips Gücünü Android™'den alan Süper İnce FHD TV 55PFS8109/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PFS8109_12/8100-series-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-hd-oezellikli-sueper-ince-android-full-hd-led-tv/destek

AND1E_0.9.32.125 (Date published: 2014-12-18)
     Access to Onlive Cloud gaming added for countries were supported.
     Improved volume control
     Solutions for HDMI devices unnecessarily waking up the TV when off
     Solution for TV Server restarts which caused black screens
    AND1E_0.9.32.121 (Date published: 2014-12-02)
     This SW enables Onlive application
    AND1E_0.9.32.118 (Date published: 2014-11-21)
     HDMI EDID adaptions for Full HD <-> Ultra HD interoperability
     3D fixes
    AND1E_0.9.32.107 (Date published: 2014-10-29)
     Audio tuning changes
     Subwoofer detection and lipsync improvements
     Skype: stability improvements , audio loss solved
     Philips server sign-on improved
     General stability improved

• elisa38 E kullanıcısına yanıt
    Evet ben hemen güncelledim son versiyona

• Arkadaşlar bu tv duvara asılıyor mu? Ayakları çıkmıyor sanırım. Birde mkv uzantıli filmlerı açıyor mu? Hiç aklımda yokken tv aldıracaksiniz bana: )

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşlar bu tv duvara asılıyor mu? Ayakları çıkmıyor sanırım. Birde mkv uzantıli filmlerı açıyor mu? Hiç aklımda yokken tv aldıracaksiniz bana: )

Tabi ki asılıyor. Ayakları çıkmaz olur mu :) bana da 8007'nin Standı takılı kalıyor Demişti satış temsilcisi ama Meğerse Philips o Standı kaplumbağa gibi TV'nin arkasına takacak şekilde dizayn etmiş. Yani insanın aklına gelenden daha iyisini yapmışlar.

Bu akşam Teknosa'da işim vardı, 7909 ile 8109'u Yanyana gördüm. 4k olduğu için ben olsam daha ucuz bile olsa 7909 almam da, yine de 8109 daha başarılıydı.

Şu tv bitince arkasından Ağlayan çok olacak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.