Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

48 inç i kaça bunun 55 inç ile özellikleri aynimi.3-5 ay sonra fiyat dusermi

Bana göre 3-5 ay sonra bu televizyonu bulamazsınız, muadilleri de asla bu fiyata olmaz...
  • Firmayla gorustum urunun kargoya teslım edıldıgını yarın oglen elıme ulasacagını soyledıler geriye kalan urunun kargo firması tarafından sorunsuz bı sekılde elıme ulasması.Valla her turlu bılgıyı bu saatte bıle aktardılar kafamda ne kadar soru ısaretı varsa suanda gitti diyebilirim.n11.com da urun eklendıkce bu fıyata kacırmayın

• Kanal geçiş hızı gayet başarılı bence.
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Size zahmet olmazsa kulaklık girişine kulaklık takınca sesi normal ses tuşlarıyla mı açılıp kısılıyor, yoksa eski modelleri gibi menü/ayarlar/ses/kulaklık sesinden mi ayarlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim televizyon da sabah kuruldu. Sony 46V4000 kullanıyordum ve açıkçası diğer televizyonların görüntüleri çamur gibi geliyordu. Fakat bu televizyonun görüntü kalitesi beni şaşırttı, muhteşem diyebilirim. Kendi uydu alıcısını kullanıyorum, kanal geçişleri gayet iyi. D-Smart modül kullanıyordum, bir problem olmadan çalışıyor. Öyle çok ince eleyip sık dokumam ışık sızmasıydı, cloudingdi vs ama burada çok çok önem veren arkadaşlar olduğu için çok detaylı inceledim, en ufak bir problem yok gibi görünüyor. Şimdilik tek problem bası yükselttiğinizde bazı kanallarda ses patlama, çatlama yapabiliyor, hoparlörlerinin burningi tamamlandığında daha iyi olur mu bakacağız. Yine de kağıt gibi bir televizyon için sesi gayet tatminkar.

Televizyonun n11'den satışını yapan firma büyük teknoloji marketlerinden çok daha ilgili, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 5 Şubat 2015; 10:38:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Size zahmet olmazsa kulaklık girişine kulaklık takınca sesi normal ses tuşlarıyla mı açılıp kısılıyor, yoksa eski modelleri gibi menü/ayarlar/ses/kulaklık sesinden mi ayarlanıyor

Akşama deneyeyim, ama ayarlarda kulaklık ses seviyesi vardı
    Ayrıca videoda arka ışığın gücü çok belli olmuyor ekrana odaklandığı için , yani gerçekte videodaki görünenden çok daha güçlü ambilight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 5 Şubat 2015; 10:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Benim televizyon da sabah kuruldu. Sony 46V4000 kullanıyordum ve açıkçası diğer televizyonların görüntüleri çamur gibi geliyordu. Fakat bu televizyonun görüntü kalitesi beni şaşırttı, muhteşem diyebilirim. Kendi uydu alıcısını kullanıyorum, kanal geçişleri gayet iyi. D-Smart modül kullanıyordum, bir problem olmadan çalışıyor. Öyle çok ince eleyip sık dokumam ışık sızmasıydı, cloudingdi vs ama burada çok çok önem veren arkadaşlar olduğu için çok detaylı inceledim, en ufak bir problem yok gibi görünüyor. Şimdilik tek problem bası yükselttiğinizde bazı kanallarda ses patlama, çatlama yapabiliyor, hoparlörlerinin burningi tamamlandığında daha iyi olur mu bakacağız. Yine de kağıt gibi bir televizyon için sesi gayet tatminkar.

Televizyonun n11'den satışını yapan firma büyük teknoloji marketlerinden çok daha ilgili, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

Dsmart modül ne kadara satılıyor?

Benim kutudan kullanım kılavuzu çıkmadı sizden çıktı mı acaba?

Kullanım kılavuzu, televizyonun kendi menülerinde olduğu için basılı kullanım kılavuzu çıkmıyor.

D-Smart modülü 3-4 sene önce almıştım, o zamanlar yine forumda konusu vardı. Şu an ki fiyatları hakkında bir fikrim yok açıkçası.
  • PS4 vb. konsolla deneme imkanınız varsa yorumlarınızı paylaşabilriseniz sevinirim.

Özellikle online Fifa 15 (FUT) oynayanlar varsa hissedilir bir lag var mı paylaşabilirlerse sevinirim.
    İçeride ayar varsa o zaman yine değişen birşey yok. Ses sistemi bağlandığında çok sinir bozucu oluyor, kulaklık veya ses sistemi takınca kumandanın ses tuşlarıyla kısılıp açılmalıydı. Şikayet var sitesine bu sıkıntımı yazdım genel merkezden aradılar ama bir çözüme kavuşmadı. 5 senede bu konuda değişen birşey olmamış

• Cift tuner özelliğinden de bahsedermisiniz. Ayni anda 2 kanal izleniyor mu.ben 48 ini alabilirim 55 fiyati biraz yüksek gibi. Facebook bildirim geldiginde tv ekranında beliriyormu.

• Ben de az önce N11'deki satıcıdan aldım ürünü daha fazla dayanamayarak. Umarım sorunsuz çıkar televizyon.
    Ben de kurulum sonrası görüşlerimi paylaşacağım.
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaca aldınız indirim vb.sey oluyormu?

• Edit: çifte mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 5 Şubat 2015; 12:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Hocam kaca aldınız indirim vb.sey oluyormu?

Stok durumu sormak için mesaj attım. Telefon no bıraktım. Bir ürün kalmış ellerinde. Haber verdiler. Onu siparişe açtılar ve hemen aldım.
    3250 TL fiyattan aldım. (150 de N11 indirim yaptı, yani 3100'e geldi)
  • Benim televizyonda kargoya verilmis yarin kismetse elimde olur. Benim dusuncem bu televizyonu 2 3 ay sonra bulmakda zorluk cekilebilir.fiyatinin da yukselecegini tahmin ediyorum.

• hocam mağazanın telefonunu senden alabilir miyim? sonradan 1-2 stok açmaları biraz kafamı kurcaladı. Satılmış fakat müşterinin caydığı ürünler olabilir mi? Kutu açılmış mı acaba sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

hocam mağazanın telefonunu senden alabilir miyim? sonradan 1-2 stok açmaları biraz kafamı kurcaladı. Satılmış fakat müşterinin caydığı ürünler olabilir mi? Kutu açılmış mı acaba sormak lazım.

Ben de satıcıya iade ürün olup olmadığını, açılmış kutu olup olmadığını sordum.
    Söylediklerine göre şehir dışına ürün gönderdikleri bir kullanıcı kutusu kargoda zarar gördü diye değişim istemiş. Ona ayrılan bir ürünmüş. Sonra diğer alıcı ürünü almaya karar verince (açıp fişe takip teste etmişler vs.) bu alıcıya ayrılan ürün boşa çıkmış. (Dieğr ürünün kargo tutanaklarını filan da gönderebileceğini iletti arkadaş) Ben onu aldım.
    İade gelen ürün veya kutusu açılmış ürün olup olmadığını sordum. Hayır kesinlikle sıfır paket denildi.
    Bu bilginin doğruluğuna güvenerek sipariş verdim.
    Yarın gelince görürüz zaten :)

Durum böyle. Eğer hala istiyorsanız satıcının telefonunu özel mesajla ileteyim.

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    Firmayı ben defalarca aradım acan yok.pek guven vermedi deniz ati.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.