Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11'den ürünü aldıktan sonra kurulum sırasında bir sorun vs. tespit edilirse ve değişim yapmak istersek Philips mi yapıyor değişimi yoksa aldığımız satıcı mı?

Ben de bu satıcıdan mı yoksa gidip bir tekno marketten mi alma konusunda kararsızım. Eski televizyonumun garanti sonrası durup dururken paneli bozulduğu için bir tereddüt var içimde.
  • Urünün multimedya özelliklerinin performansini çok merak ediyorum:) Kullanan arkadaşlar ilk izlenimlerini yazabilirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

N11'den ürünü aldıktan sonra kurulum sırasında bir sorun vs. tespit edilirse ve değişim yapmak istersek Philips mi yapıyor değişimi yoksa aldığımız satıcı mı?

Ben de bu satıcıdan mı yoksa gidip bir tekno marketten mi alma konusunda kararsızım. Eski televizyonumun garanti sonrası durup dururken paneli bozulduğu için bir tereddüt var içimde.

Bildiğim kadarıyla, servis arıza tespit ettiği zaman ilk 30 gün içinde değişimi satıcı firma yapıyor. Ancak ondan sonra normal garanti süresince Philips Türkiye ile muhatap oluyorsunuz, satıcı ile ilginiz kalmıyor.

Bana göre N11 daha mantıklı, çünkü ödeme için sonradan siz onay veriyorsunuz. Cihazı alırsınız, kargoda iken servisten randevu alıp zaman kaybetmeden montajını yaptırırsınız. Sonra N11'de onay için ilave süre istersiniz, böylece 3+3 gün vaktiniz olur. Eğer bir sorun çıkarsa N11 ile iletişime geçip onayı durdurursunuz ve firmanın sorunu çözmesini beklersiniz.

Böyle konularda teknoloji marketlerin daha güvenilir olduğu düşünülür ama çok müşterileri olduğu ve genelde maaşlı eleman ile muhatap olduğunuz için, ben doğrudan mağaza ve esnaf ile alışveriş yapmayı tercih ediyorum. İnternetten ve N11 gibi sitelerden alınca da arada ekstra bir güvenlik oluyor.

Şu an yalnızca "Kolay İade" hizmetinden dolayı Hb.com belki tercih edilebilir. 400 TL hediye çeki (200+200 alt limit var) ve 100 TL world puan ile 3.499 oluyor. Onun dışında N11 şu an mantıklı olan.

Ben de iyi pazarlamasını yaptım şu ürünün. Önümüzdeki günlerde birşey olur da ben de almak istersem ama stok bulamazsam komik olur :)

• Kolay iade artık yeni yasayla bütün internet sitelerinde zorunlu, 14 gün içinde sebepsiz cayma hakkımız var
    n11 deki açıklaması:
    www.n11.com
    Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri - n11.com
    http://www.n11.com/genel/cayma-hakki-65205

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Kolay iade artık yeni yasayla bütün internet sitelerinde zorunlu, 14 gün içinde sebepsiz cayma hakkımız var
    n11 deki açıklaması:

Sırf böyle yapanlar yüzünden gelen ürünler. Açılmış sonradan paketlenmiş olabiliyor.gelen urunlere dikkat edin daha onceden açılmış olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Kolay iade artık yeni yasayla bütün internet sitelerinde zorunlu, 14 gün içinde sebepsiz cayma hakkımız var
    n11 deki açıklaması:

Tam olarak öyle değil. Hb.com Kolay İade dediği uygulama ile cihazı kullanmış olduğunuz bariz belli olsa bile iade kabul ediyorl yorumlardan okuduğum kadarıyla. Ancak diğer firmalar siz bir ürünü iade etmek istediğinizde "bu ürün kullanılmış ve yeniden satılabilirliği bozulmuş" diyerek iade almayabilir.

Belki yine uğraşırsınız iade olmasını sağlarsınız ama Hb.com'un uygulaması bu sürecin daha kolay ve zahmetsiz olacağını garanti ediyor diyebiliriz.

• Benim televizyon geldi. Kutusu oldukça temiz ve açılmamış daha önce. Servise haber verdim, akşam kurulacak.

Bu arada Signore'ye teşekkür etmem gerek, Philips aklımda yokken güzel bir televizyon almama vesile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 4 Şubat 2015; 13:57:06 >
  • Az önce teknosaya ürünü incelemeye gittim. Personel o kadar bilgisiz ki hayret doğrusu. Cihazın dahili kamerası olduğunu benden öğrendi. 400 mhz biliyormuş hızını. Ve daha neler neler. İnsanı bezdirirler. neyse.

Ben el ve ses ile kontrolünü merak ediyorum. Kullanan birisi yorum yapabilir mi? Bir de kamerası nerden açılıyor bir türlü açamadık.
  • Tamarak kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, dahili uydusu yok bunun diyordu bana da teknosadaki görevli :) 2 tane uydusu var oysa ki, kargodan teslim aldım kutusu sorunsuz görünüyordu arabama da tam sığdı :D fotoğraflarını paylaşayım :) akşam kuruluma gelecekler bana da
     PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

• Benim TV de elime ulaştı bu sabah. Kurulum için cuma günü geleceklermiş.. Bakalım, hayırlısı :)
  • Hayırlı olsun güle güle izleyin :) Biz alsak mı almasak mı derken n11 deki satıcıda stok bitti satış kapandı. Akşam kurulumdan sonra bikaç foto-yorum bekliyoruz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Benim TV de elime ulaştı bu sabah. Kurulum için cuma günü geleceklermiş.. Bakalım, hayırlısı :)

Philips müşterilerini arayınca ordaki robot kurulumunuzu kendiniz kurulum kitapçığını takip ederek yapabilirsiniz diyor o zaman garanti dışında kalmıyor mu acaba?
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Arkadaşlar yeri değil ama, 1250 TL ye kadar LG 107 ekran Tv önerir misiniz?
    Uydusu falan olursa çok iyi olur.
    Param bu kadar ancak
  • kliksadan stoklar açıldı beyler yamulun :) 3.199,00TL televizyon indirim kodu varmıdır . bilen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

kliksadan stoklar açıldı beyler yamulun :) 3.199,00TL televizyon indirim kodu varmıdır . bilen varmı arkadaşlar

Stokta 1 tane var. Oradan alacaksanız acele edin.
  • quote:

kliksadan stoklar açıldı beyler yamulun :) 3.199,00TL televizyon indirim kodu varmıdır . bilen varmı arkadaşlar

Saat 16.50'de bakıyorum ama Kliksa'da ürün gözükmüyor.

200 TL indirim hala geçerli mi bilmiyorum ama kodu KLK200TL idi.
  • signore kullanıcısına yanıt
    http://www.kliksa.com/urun/philips-55pfs810912-ambilight-dvb-tt2css2-fhd-3d-android-smart-led-tv/902268977

İndirim geçerli değil sanırım...

Kliksa kapanın elinde kalır politikası uyguluyor sanırım... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 4 Şubat 2015; 16:57:24 >
  • quote:

Ben göremedim? Link verir misin.
  • televizyonu 5 dk önce almış bulunmaktayım beyler . stokda 1 adet görünüyordu . özellikle telefon açıp siparişi verdim .ilk once yok dedi sonra 1 adet kalmıs dedi . 100 tl chip para da hesabıma yattı .

linki cimri.com'dan buldum. kendi internet sitesine girince gorunmuyor :)

Hayırlısı olsun bakalım .

link bu
    http://www.kliksa.com/urun/philips-55pfs810912-ambilight-dvb-tt2css2-fhd-3d-android-smart-led-tv/902268977
  • Biz görene kadar uçmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.