Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 3.075 TL ye alanlardanım 15 dk evvel PHILIPS 55PFS8109 baya bı arastırmanın sonucunda almaya karar verdim gecen haftada medıamarktta kurcaladım baya akıcı smart ve androıd ozellıgı yeni modellerinde haziranda gelecegnı medıamarkt ta duyduktan sonra bu fıyatı da gordukten sonra kacırmadım .son 1 adet kaldı n11 de almak ısteyen kacırmasın dıyebılırım.satıcı fırmayla da yrn ırtıbata gecıcem tv hakkındakı dusuncelerımıde urun geldıkten sonra paylasıcam urunde bı sıkıntı cıkmazsa tabıı
  • bende siparis verdim sonra kartim american express 111 bonus vermiyormus diye iptal ettim. kalan stok 1 iken yine 3 oldu. hikaye sanirim stok tukenmesi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarii87

bende 3.075 TL ye alanlardanım 15 dk evvel PHILIPS 55PFS8109 baya bı arastırmanın sonucunda almaya karar verdim gecen haftada medıamarktta kurcaladım baya akıcı smart ve androıd ozellıgı yeni modellerinde haziranda gelecegnı medıamarkt ta duyduktan sonra bu fıyatı da gordukten sonra kacırmadım .son 1 adet kaldı n11 de almak ısteyen kacırmasın dıyebılırım.satıcı fırmayla da yrn ırtıbata gecıcem tv hakkındakı dusuncelerımıde urun geldıkten sonra paylasıcam urunde bı sıkıntı cıkmazsa tabıı

Hayırlı olsun. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur. İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    Kadir Bey,

Yardımcı olmak isterdik ama maalesef söylediğiniz gibi onay alamadık. :)

Sanırım n11 den satın almışsınız, güzel günlerde kullanın.
  • 55 alipta buyuk geldi diyen olursa lg 47 la 740 modeli var bende takas edebiliriz. Uzerini anlasiriz.

• Ürünü buradan alan çok kişi oldu sanıyorum.

Televizyonu alan arkadaşlar ilk izlenimlerini ve testlerinin sonuçlarını da paylaşırlarsa çok iyi olur.
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım.urun gelsın bı bakalım dedgım gıbı urunle ılgılı sıkıntı cıkmazsa anında detaylı bı ınceleme gerceklestırcem ızlenımlerı aktarcam.ps4 perfomansı teledunya receıverı kullanımını goruntu kalıtesını ambılıght wifi urun ne kadar basarılı gorcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun
    Kime göre iyi, neye göre iyi? LB870,2014 yılında Avrupa'nın en iyi smart TV'si seçilmiş ödüllü bir televizyondur. Samsung h7000 yine 2014 yılının en iyi led TV'si ödülünü almış bir TV'dir. Tabi bunlar göreceli kavramlar. Size göre belki h8000'den de iyidir. Android işletim sistemli TV iyi bir fikir. Ancak Android, kararlı çalışan bir işletim sistemi değildir ve performans için yüksek donanım gerekir. TV'nin fiyatı, özelliklerine göre gayet güzel. Fiyat/performans oranı gayet başarılı. Ama daha iyidir tarzındaki ifadeler bana içi dolu yorumlarmış gibi gelmiyor. Kıyaslanır, bilimsel veriler ortaya konur o ayrı. O zaman denilebilir ki siteyi daha hızlı yükledi, tepkime hızı daha iyiydi, kanal geçiş hızı daha iyiydi, renkler daha doygun ve gerçekçiydi, siyah dengesi daha iyiydi vs. Siz bir de 7109 kullanıcılarına sorun o modeli. Bilen biri varsa çıkıp anlatsın 7109 mu daha iyi LB670 mi, 730 mu? Bilen biliyor.

Sizce imzamdaki rehberi tam 6 yıl önce hazırlayan birisi, araştırmadan yorum yapacak birisi olabilir mi ? Forumda yıllarca "kime göre, neye göre" sorusunu bizzat ben sordum, kuru kuru X daha iyidir denilen mesajlara karşı durdum. Burada da emin olun sadece model numaralarına bakarak yorum yapmıyorum.

Ben uzun süre LB870'i araştırdım. 3-4 farklı mağazada izledim, denedim. 2-3 kere almaya niyetlendim ama direkten döndüm, bir türlü kısmet olmadı. LB870 ile Philips 8000 ve 9000 serileri arasında karşılaştırma yapıldığında, "görüntü kalitesi" olarak LB870'in (siyah başarısı dahil olmak üzere) geride kaldığını gördüm. Hareketli görüntülerde de Philips'in bu üst serileri daha iyi.

Samsung H7000 ve H8000 serilerini detaylı incelemediğim için yorum yapamıyorum. Ancak bu modeller Samsung'un Full HD olarak üst modelleri ve çok iyi cihazlar olduğunu biliyorum.

Ben yukarıdaki bir mesajımda da yazdığım gibi, kimseye şu modeli alın veya almayın demem. Ama birisi diğer markaların orta seviye ürünleri ile Philips'in üst modellerini karşılaştırırsa, bunun yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca ben bir Tv'yi değerlendirirken görüntü kalitesi hariç diğer özelliklerine bakıp da yorum yapmam. Bir Tv'nin en iyi Smart Tv olması, kanal geçişlerinin mükemmel olması vs. bana birşey ifade etmiyor. Çünkü Tv benim için sadece paneldir; en önemli görevi iyi görüntü vermektir. En iyinin iyisi Smart Tv gelse sıradan bir HTPC kadar özellik sunamaz; dahili uydu alıcısı en iyi cihazın çoğu sıradan uydu alıcıdan daha düşük performans sunar; en iyi dahili hoparlöre sahip bir Tv, ortalama bir hoparlör setinden daha iyi ses veremez. Ben Tv'leri sadece "panel" olarak kullanırım ve diğer tüm özellikleri, gerçekten o özellik için üretilen cihazlarla kullanırım. Bu ilave özellikler hep, Tv üreticilerinin X liralık özellik ilave edip X+Y liraya satma stratejisinden geliyor. Keşke Tv'ler de projeksiyon cihazları gibi olsa da, ödenen tüm para görüntü kalitesine gitse.

• Ben de dün sabah 3075 TL'ye bonussuz olarak alanlardanım. Neden bilmiyorum ama, bu panelin yurtdışı fiyatı çok daha yüksek. Acaba TR ye gönderdikleri seride sorun mu var diye düşünmeden edemiyor insan.. Ürün geldiğinde ben de yorum yapmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Ben de dün sabah 3075 TL'ye bonussuz olarak alanlardanım. Neden bilmiyorum ama, bu panelin yurtdışı fiyatı çok daha yüksek. Acaba TR ye gönderdikleri seride sorun mu var diye düşünmeden edemiyor insan.. Ürün geldiğinde ben de yorum yapmaya çalışırım.

Türkiye'ye ilk geldiğinde 7.000 TL civarında satılıyormuş, şu an gerçekten çok çok uygun fiyat. Yurtdışında da yavaş yavaş indirime giriyor. Bir sorun olduğunu sanmıyorum, stokları eritmek zorundalar. Bizim aldığımız firma çok sayıda ürün aldığını söylemişti ben görüştüğümde.

Bu arada televizyonları UPS ile gönderiyorlar ancak UPS çok yavaş çalışıyor. Televizyon 2 gün önce gönderildi ama hala şehir sınırlarına girmemiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 4 Şubat 2015; 8:36:49 >

• Arkadaşlar ben 8109'u geçen hafta Teknosa'dan aldım, çok güzel bir panel bene ama sanki benimkinde bir problem var. Şimdi uzun uzun anlatıp kafa şişirmek istemiyorum, TV'si gelenler PM atabilirlerse birkaç sorum olacak. Servis bendeki durumun hata olmadığını, her TV'de olduğunu belirtti çünkü. Doğru mu yanlış mı ona emin olmam lazım :)
  • Benim TV'm de bugün geliyor kargodan kendim alcam dağıtıma yetişmez çünkü, akşam ambilight ile yüksek kalitede bir video çekip youtube'a yükler buradan paylaşırım, iogurer ne gibi sorunlar var bahsedin de herkes denesin gelince.

Vatan'daki ilginiz ve yardım etmeye çalışmalarınız için ayrıca teşekkürler yakuza07 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Benim TV'm de bugün geliyor kargodan kendim alcam dağıtıma yetişmez çünkü, akşam ambilight ile yüksek kalitede bir video çekip youtube'a yükler buradan paylaşırım, iogurer ne gibi sorunlar var bahsedin de herkes denesin gelince.

Vatan'daki ilginiz ve yardım etmeye çalışmalarınız için ayrıca teşekkürler yakuza07 :)

Bence kargodan kendiniz almayın.

Hem kutusu büyüktür hem de servis gelip kutuyu açtığında bir sorun olursa ve teslim araştırılırsa, size kabahat bulunabilir. En Güzeli kargonun getirip adrese bırakması ve kutuyu servisin gelip açması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Arkadaşlar ben 8109'u geçen hafta Teknosa'dan aldım, çok güzel bir panel bene ama sanki benimkinde bir problem var. Şimdi uzun uzun anlatıp kafa şişirmek istemiyorum, TV'si gelenler PM atabilirlerse birkaç sorum olacak. Servis bendeki durumun hata olmadığını, her TV'de olduğunu belirtti çünkü. Doğru mu yanlış mı ona emin olmam lazım :)

Hocam kısaca burada bahsederseniz seviniriz. Almayı düşünenler de öğrenmiş olur.
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Çok kısaca şöyle diyeyim TV'nin sağ üst ve alt köşesinde açık renklerde (en çok beyazda fark ediliyor) hafif koyuluk var. ama sol tarafta yok. servis "abi büyük ekranlarda ve ince çerçevelerde köşelere doğru hafif oluyor böyle" gibi bir şey dedi. çok çok büyük bir sorun değil, zaten köşeye odaklanmıyorsunuz izlerken. benim amacım dediğim gibi doğru mu söylüyor servis onu öğrenmek. sizlere gelen panellerde bu durum yoksa ben de değişim isteyeceğim ama gerçekten bu bir "sorun" değil de "durum" ise problem etmeyeceğim. tv'den çok çok memnunum çünkü. yani bundan dolayı asla soğumam ya da vazgeçmem tv'den ama hepsi böyle değilse ben neden bunu kabul edeyim diyeceğim philips'e... (bana garip gelen bir şey de şu oldu açıkçası 4 köşede de olsa panel böyle diyeceğim. yahu sol köşelerde yok, sağ köşelerde var bu koyuluk...)

bu benim tv'nin fotoğrafı değil ama benzer bir durum olduğundan netten bulduğum bir görseli de paylaşayım:http://s228.photobucket.com/user/fm_magno/media/IMG_20130319_142956_zps221cfa4f.jpg.html

siz de denemek isterseniz tv'de oynatmak için full beyaz video linkini de paylaşayım:https://www.youtube.com/watch?v=eq7Adzo4QAE

• quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Çok kısaca şöyle diyeyim TV'nin sağ üst ve alt köşesinde açık renklerde (en çok beyazda fark ediliyor) hafif koyuluk var. ama sol tarafta yok. servis "abi büyük ekranlarda ve ince çerçevelerde köşelere doğru hafif oluyor böyle" gibi bir şey dedi. çok çok büyük bir sorun değil, zaten köşeye odaklanmıyorsunuz izlerken. benim amacım dediğim gibi doğru mu söylüyor servis onu öğrenmek. sizlere gelen panellerde bu durum yoksa ben de değişim isteyeceğim ama gerçekten bu bir "sorun" değil de "durum" ise problem etmeyeceğim. tv'den çok çok memnunum çünkü. yani bundan dolayı asla soğumam ya da vazgeçmem tv'den ama hepsi böyle değilse ben neden bunu kabul edeyim diyeceğim philips'e... (bana garip gelen bir şey de şu oldu açıkçası 4 köşede de olsa panel böyle diyeceğim. yahu sol köşelerde yok, sağ köşelerde var bu koyuluk...)

bu benim tv'nin fotoğrafı değil ama benzer bir durum olduğundan netten bulduğum bir görseli de paylaşayım:http://s228.photobucket.com/user/fm_magno/media/IMG_20130319_142956_zps221cfa4f.jpg.html

siz de denemek isterseniz tv'de oynatmak için full beyaz video linkini de paylaşayım:https://www.youtube.com/watch?v=eq7Adzo4QAE

Bu konu bildiğim kadarıyla clouding adı verilen sorun. Tüm LED TV'lerde en çok karşılaşılan sorun. Google'da aratırsanız çok bariz örneklerini görebilirsiniz. Fakat gördüğüm kadarıyla sizdeki çok minimum bir düzeyde. Ben sizin yerinizde olsam göründüğü gibi çok minimum düzeyde ise bu şekilde kullanırdım.
    Yeni gelen TV'de de benzer soruna rastlama ihtimaliniz yüksek bence.

Bir de ışıksız ortamda siyah ekranda da (TV açık fakat tüm kaynaklar kapalıyken ( Yani boş TV ekranı siyah şekilde açıkken) kontrol ederseniz faydalı olur.

Bana göre değişim gerektirecek kadar bir sorun yok. Tamamen kişisel fikrim bu arada. :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Benim TV'm de bugün geliyor kargodan kendim alcam dağıtıma yetişmez çünkü, akşam ambilight ile yüksek kalitede bir video çekip youtube'a yükler buradan paylaşırım, iogurer ne gibi sorunlar var bahsedin de herkes denesin gelince.

Bence kargodan kendiniz almayın.

Hem kutusu büyüktür hem de servis gelip kutuyu açtığında bir sorun olursa ve teslim araştırılırsa, size kabahat bulunabilir. En Güzeli kargonun getirip adrese bırakması ve kutuyu servisin gelip açması.

Mesai saatlerinde evde kimse olmadığı için eve teslim ettiremiyorum, arabama sığar umarımarka koltukları yatırdım. Servis gelmeden açmicam zaten kutuyu umarım sıkıntı olmaz.

• N11 deki satıcının kendi sitesinde 3050 tl... 2900 e bulursam kesin alacağım. Dün gece iptal ettim provizyonda duruyor işlem en geç ayın 8 ine kadar karta iade edilecekmiş para. Bakalım satıcı 3050 ye koyarsa n11 e alicam hemen :)

• McJoe kullanıcısına yanıt
    n11'e vereceği komisyondan dolayı kendi sitelerinden biraz daha fazlaya listeliyorlar satıcılar. yani n11'i 3050 yaparsa bu sefer de doğrudan alırsan aynı oranda indirimi kendisi yapar :)
  • quote:

Mesai saatlerinde evde kimse olmadığı için eve teslim ettiremiyorum, arabama sığar umarımarka koltukları yatırdım. Servis gelmeden açmicam zaten kutuyu umarım sıkıntı olmaz.

Kutu ölçüleri 134 x 91 x 20 cm imiş.

Siz bilirsiniz ama böyle durumlar sonradan can sıkıcı olabiliyor. Diyelim ki ürünün kutusunun dışında sorun gözükmüyor, ama yükleme-indirme esnasında zarar gördü. Geriye yönelik araştırma yapıldığında, kutunun kargo tarafından size getirilmediği ve sizin aracınız ile aldığınız gözükecek. Bu durumda kargo sigortayı karşılamamak için "biz verdiğimizde kutudan hasar yoktu, herhalde alıcı aracından indirip taşırken oldu" diyebilir. Ama diğer türlü kargo teslim etse, "kutu geldiği gibi kenarda duruyor, elimi sürmedim" diyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.