Şimdi Ara

Philips 55pos9002 İnceleyen Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece netflix mac ve 4k film indirip izleyen biri icin b7 ve pos9002 arasinda fark var mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypticboy

Evet, bugün iki televizyonun da içeriğini karıştırınca fikirlerim değişti sanırım.. Ambilight ne kadar hoş bir özellik olsa da kullanışlılık söz konusu olduğunda geri plana atılması gereken bir arayış gibi geldi düşününce... Philip'in android içeriği LG'nin WebOs'una göre daha kullanışsız... Magic remote ile daha hızlı ve kolay kullanırken Web'os un daha yakışıklı içeriği içinde hızlı ve kolay gezebiliyosunuz. Philips bu konuda gözle görülür şekilde zayıf kaldı bana göre.. Bir de telefondaki uygulamalarına bakacak olursak philipsin uygulaması stabil değil, çöküyor... bluetooth aygıtları bağlarken daha yavaş ve problemli.

Philips'in şu an muewei mate pro çekiliş hakkı kampanyası var ve vatanda yaklaşık olarak 1000 tl gibi bir indirim yapıldı geçtiğimiz günlerde. Vatan bilgisayarda sorduğum arkadaş bu tvlere yakında zam geleceğini söyledi (!) =) düşmesi gerekirken...

LG'de ise herhangi bir indirim söz konusu değil gibi gözüküyor.

Ben 7000 civarı bir fiyata bulursam sanırım lg 55B7 alıcam...

Ben teknosadan almıştım çok çok az kullanıldı, sıfırdan farksız, istersen 7 bine e verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Sadece netflix mac ve 4k film indirip izleyen biri icin b7 ve pos9002 arasinda fark var mi peki

Kisisel gorusum netflix icin 9002 cunku kumandasinda netflix tusu var ve netflixe gore optimize ediomis gibi geldi bana tv ama eger 4k icerik indirip izleyeceksen lg nin dahili mediaplayeri 4k icerikleri daha sorunsuz oynatiyo mesela the mummy 4k uhd hdr indirdip 9002 de takilarak izleyebiliyosun, kendi mediapleyrinda acmiyo bile kodi indirdim izlenemeyecek derecede takiliyo vlc hic acmadi sdmc miydi neydi ancak bu app uzerinden izlenebilecek derece ama yine 5 saniyede bir takiliarak izlenirken lg nin kendi media playeri hic sorunsuz oynatti

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Sadece netflix mac ve 4k film indirip izleyen biri icin b7 ve pos9002 arasinda fark var mi peki

Kisisel gorusum netflix icin 9002 cunku kumandasinda netflix tusu var ve netflixe gore optimize ediomis gibi geldi bana tv ama eger 4k icerik indirip izleyeceksen lg nin dahili mediaplayeri 4k icerikleri daha sorunsuz oynatiyo mesela the mummy 4k uhd hdr indirdip 9002 de takilarak izleyebiliyosun, kendi mediapleyrinda acmiyo bile kodi indirdim izlenemeyecek derecede takiliyo vlc hic acmadi sdmc miydi neydi ancak bu app uzerinden izlenebilecek derece ama yine 5 saniyede bir takiliarak izlenirken lg nin kendi media playeri hic sorunsuz oynatti

Cok guzel bilgiler hocam saolun,netflix ten daha onemli diger saydiklariniz bence,o zaman ben lg ye kitleniyim ve dogru modeli bekliyim 2018 icin :)

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba;

Son kullanıcı olarak inceleme sözü vermiştiniz :)

Müsait zamanınız oldu mu acaba?

• uzun zamandır takipte olduğum bir tv bu. Negatif olarak Ambilight'ın duvara çok yakın monte edilmediği sürece kullanılamayacak derecede ışık yayması ve OS un optimize olmadığı söyleniyor. şimdi 9003 çıkmış aradaki fark ne acaba
  • Axen OLED üretene kadar geçilmez :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.