Şimdi Ara

Philips 55pos9002 İnceleyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konudan da anlaşılacağı üzere philips'in ikinci oled tvsi olan 55pos9002'yi inceleyen test eden oldu mu? EİSA dan ve 2017-2018 en iyi alınabilir oled tv ödülü almış.
    İnceleyen ve tecrübelerini paylaşabilen olursa bu tvyi alma yolundaki ben ve benim gibilere çok büyük yardımcı olmuş olur.

İyi Forumlar.

• Selam ben de indirime girmesini bekliyorum, önceki modeline göre daha fazla parlaklığı var ve android işletim sistemi LG'deki WebOs'tan daha iyi olduğu söyleniyor.
  • 55pus8602 modeli de benim aklımı karıştırıyor
  • Bu tv’yi bende takip ediyorum.Yurtdışı forumlarında Sony A1 oled’den bile iyi diyorlar.Sanırım işlemcisinden dolayı.Panel lg 2017 oled panel yalnız.7000 civarına denk getirirsem almayı düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panareturns

Bu tv’yi bende takip ediyorum.Yurtdışı forumlarında Sony A1 oled’den bile iyi diyorlar.Sanırım işlemcisinden dolayı.Panel lg 2017 oled panel yalnız.7000 civarına denk getirirsem almayı düşünüyorum ben.

Vatanbigisayarda geçen hafta 7600tlye düşmüştü belki bir daha düşer diye bekliyorum
  • Galiba sadece forumlarda incelediğimiz kadarıyla bilgi sahibiyiz.

İnşallah 2018 de teknoloji marketlerinde olur da kıyaslama yapabiliriz.

Bu arada tüm beyaz eşyaları bosch tan almıştım. Ordaki satıcı arkadaşa neden tv satmadıklarını felan sormuştum. Philips'le anlaşma yapmışlar. 2018 de tüm ürünleri gelicek. Tekno marketlerdeki peşin fiyatına taksitli satıcaz demişti.

Bakalım ocak ayında belli olucak. İnşallah öyle birşey olursa uyguna alırız diye düşünüyorum.
  • Bence çok iyi tv değil. Kullanıcilar çok memnun değil gibi. İlla oled olacaksa lg c7 oldukça iyi durumda şuan.

https://tweakers.net/pricewatch/772707/philips-55pos9002-zwart/reviews/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsli61 -- 29 Aralık 2017; 21:8:22 >
  • marsli61 kullanıcısına yanıt
    B7 demek istediniz herhalde? Çünkü lg nin o modeli ile karşılaştırma yapılmış genellikle ve lg bir tık daha iyi gözüküyor ambilight özelliğini saymazsan. Panel aynı zaten... magic remote da çok gerekli değil gibi geldi.. ios ve androidde uygulaması var onunla da kontrol edilebiliyor philips.. belki 2018de yeni oledler çıkar da ucuzlar bu modeller??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypticboy

Selam ben de indirime girmesini bekliyorum, önceki modeline göre daha fazla parlaklığı var ve android işletim sistemi LG'deki WebOs'tan daha iyi olduğu söyleniyor.

LG 55B7 ve bu tv yi kullanmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle webostan iyi değil, kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: panareturns

Bu tv’yi bende takip ediyorum.Yurtdışı forumlarında Sony A1 oled’den bile iyi diyorlar.Sanırım işlemcisinden dolayı.Panel lg 2017 oled panel yalnız.7000 civarına denk getirirsem almayı düşünüyorum ben.

2017 olduğuna şüpheliyim ama lg55b7 motion blur ve 4k upscale olarak lg den daha net görüntü sunuyo, yalnız çok koyu siyahlarda gölgelenmeler oluyo, b7 çok koyu siyahlarda daha iyi ama genel görüntü kalitesi olarak ben philipsi çok az daha çok sevdim. Yurtdışı yorumlarda panelin 2016 olduğunu söyleyen de var 2017 de bu konu tam bir muallak.
  • quote:

B7 demek istediniz herhalde? Çünkü lg nin o modeli ile karşılaştırma yapılmış genellikle ve lg bir tık daha iyi gözüküyor ambilight özelliğini saymazsan. Panel aynı zaten... magic remote da çok gerekli değil gibi geldi.. ios ve androidde uygulaması var onunla da kontrol edilebiliyor philips.. belki 2018de yeni oledler çıkar da ucuzlar bu modeller??

B7 ile C7 aynı tv dir sadece kasalarında ufak tefek değişiklikler var. Panelin aynı olduğuna dair bir bilgi yok, magic remote çok gerekli ve kullanışlıymış bunu philipsin kumandasını kullanınca daha ii anılıyo insan.
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Bu tv yi evinizde kullanıyor musunuz? Bir iki inceleme videosu yapıp gönderebilir misiniz? Bir de varsa oyun konsolu performansını? Alma arifesindeyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • 2017 panel kullanıyor ama androidden kaybediyor ambilight da avantajı. Karşılaştırmalarda lg daha çok beğenilmiş. Ben sırf ambi için alırdım. 7600e inen tv tekrar 9000e çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Selam ben de indirime girmesini bekliyorum, önceki modeline göre daha fazla parlaklığı var ve android işletim sistemi LG'deki WebOs'tan daha iyi olduğu söyleniyor.

LG 55B7 ve bu tv yi kullanmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle webostan iyi değil, kesinlikle...

magic remote çok fazla önemli değil. kendimiz dışardan air mouse özellikli kumanda satın alabiliriz. bunun önüne geçmiş oluruz öyle değilmi
    birde webos da para vermeden beinsports maçları seyredebiliyor musun ?
    ha şunuda söyleyeyim LG de AMBILIGHT var mı ? hiç ambilight li tv izledin mi ? :D
    ambilight yüzünden philips dışı hiç bir markaya gözüm GÖRMÜYOR :) 0 | |

• quote:

Orijinalden alıntı: featich

Bu tv yi evinizde kullanıyor musunuz? Bir iki inceleme videosu yapıp gönderebilir misiniz? Bir de varsa oyun konsolu performansını? Alma arifesindeyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bi ara firsat bulursam atarim, hatta b7 ile karsilastirma da yapabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

magic remote çok fazla önemli değil. kendimiz dışardan air mouse özellikli kumanda satın alabiliriz. bunun önüne geçmiş oluruz öyle değilmi
    birde webos da para vermeden beinsports maçları seyredebiliyor musun ?
    ha şunuda söyleyeyim LG de AMBILIGHT var mı ? hiç ambilight li tv izledin mi ? :D
    ambilight yüzünden philips dışı hiç bir markaya gözüm GÖRMÜYOR :) 0 | |

Degisik bi kafa...

Sabırsızlıkla bekliyorum Hocam. Şimdi den yardımın için teşekkürler.
    Evet, bugün iki televizyonun da içeriğini karıştırınca fikirlerim değişti sanırım.. Ambilight ne kadar hoş bir özellik olsa da kullanışlılık söz konusu olduğunda geri plana atılması gereken bir arayış gibi geldi düşününce... Philip'in android içeriği LG'nin WebOs'una göre daha kullanışsız... Magic remote ile daha hızlı ve kolay kullanırken Web'os un daha yakışıklı içeriği içinde hızlı ve kolay gezebiliyosunuz. Philips bu konuda gözle görülür şekilde zayıf kaldı bana göre.. Bir de telefondaki uygulamalarına bakacak olursak philipsin uygulaması stabil değil, çöküyor... bluetooth aygıtları bağlarken daha yavaş ve problemli.

Philips'in şu an muewei mate pro çekiliş hakkı kampanyası var ve vatanda yaklaşık olarak 1000 tl gibi bir indirim yapıldı geçtiğimiz günlerde. Vatan bilgisayarda sorduğum arkadaş bu tvlere yakında zam geleceğini söyledi (!) =) düşmesi gerekirken...

LG'de ise herhangi bir indirim söz konusu değil gibi gözüküyor.

Ben 7000 civarı bir fiyata bulursam sanırım lg 55B7 alıcam...

• Apocalypticboy kullanıcısına yanıt
    Tv yi birde panel olarak canlı izlemeli. Birde ne istediğiniz önemli. Philipsin daha alt modellerindeki playsation oyunları yada film izlerken ki o ambiyansı değiştiren ambilightları benim için çok etken. Sizin için ise arayüzde ki akıcılık ki. Benim çok kullanacağım bir şey değil.
  • featich F kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben de ambilighta tav olmuştum ama biraz detaylı inceleyince fikrim değişti. keşke lg de de ambilight olsaydı ne diyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.