Şimdi Ara

Philips BodyGroom kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü kullanan varsa yorumları nedir acaba ? vücut bakımı için başka ürün tavsiyesi olan varsa bekliyorum malum yaz geldi sayılır

www.hepsiburada.com
    Philips 3000 Serisi BodyGroom BG2028/15 Islak-Kuru Erkek Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-bodygroom-bg2028-15-islak-kuru-erkek-vucut-bakim-seti-p-SGPHBG2021

• Ben kullandım ve bozdum. Ama güzel alet işe yarıyor. Ancak ben aldığımda 80 TL civarına gelmişti şimdi o paraya pillisi ve sıfır almayan dandik modeli satılıyor.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de eski konuları gezerken farkettim 60-80 lira falan yazmışlarsanırım bu fiyata alabileceğim en iyi ürün.
  • Philips'in 1 saatte şarj olan modelleri var onlara bakmanı öneririm.
  • Ben de 70 lira filan vermiştim zamanında hala da kullanıyorum miss gibi alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Aynen ben de eski konuları gezerken farkettim 60-80 lira falan yazmışlarsanırım bu fiyata alabileceğim en iyi ürün.
    Güzel alet ama alınabilir tekrardan ben sıfır için kullanmadığımdan fakirin saç sakal burun ve buna benzer başlıklı olanını aldım ama bunun kullanım alanı ve performansı daha iyi
  • Hocam sanırım bundan bahsediyorsunuz ama bu vücut için kullanılıyor mu göremedim.

www.hepsiburada.com
    Philips 5000 Serisi Multigroom QG3371/16 Erkek Bakım Seti 8i Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-5000-serisi-multigroom-qg3371-16-erkek-bakim-seti-8i-bir-arada-pm-sgphqg3371

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun Cruzer 3 Kullanan Var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklamlarına kanıp satın 0 alacak gibi düşünme. Etek bölgesinde özellikle testislerde çok fazla kapma yapıyor. Kullanmaya alışırsan kaptırmazsın. Tüylerin dik değil yatay uzayan ve yumuşak ise tahriş etmeden alamayacaksın. Kısaca bildiğin tıraş makinelerinin problemlerini taşıyor. Alacağın her hangi bir ufak Çin malı makina aynı görevi görecek. Kafa yapısına aldanma tek tarafını kullanıyorsun hep.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Reklamlarına kanıp satın 0 alacak gibi düşünme. Etek bölgesinde özellikle testislerde çok fazla kapma yapıyor. Kullanmaya alışırsan kaptırmazsın. Tüylerin dik değil yatay uzayan ve yumuşak ise tahriş etmeden alamayacaksın. Kısaca bildiğin tıraş makinelerinin problemlerini taşıyor. Alacağın her hangi bir ufak Çin malı makina aynı görevi görecek. Kafa yapısına aldanma tek tarafını kullanıyorsun hep.
    no SS no güven
  • 2 senedir kullaniyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Islak kuru her şekilde çalisiyor.

• Ben de bugün aynı ürünün farklı bir modelini satın aldım. Hatta konusunu açtım, ilgilenenler için:

https://forum.donanimhaber.com/philips-bodygroom-bg3015-15-kullananlar--132615403

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Evet ondan bahsediyorum, vücut için kullanılmıyor. Bendeki de o model, 1 saatte şarj oluyor, 1 saatte kullanma süresi var.
  • Güzel ürün ama eksi yönlerinden başlamak gerekirse 8 saatte şarj tamamen saçmalık ve bıcağın üstündeki koruyucu rahat şekilde kırılabiliyor dikkat etmek lazım. Yedek bıçakları pahalı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ben kullandım ve bozdum. Ama güzel alet işe yarıyor. Ancak ben aldığımda 80 TL civarına gelmişti şimdi o paraya pillisi ve sıfır almayan dandik modeli satılıyor.
    genital bölge penis ve testislerde performansı nasıl ? sıfır alabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

genital bölge penis ve testislerde performansı nasıl ? sıfır alabiliyor mu

Alıntıları Göster
    bilmiyorum, denemedim o bölgelerde
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu açtığımdan beri kullanıyorum son derece memnunum. Sıfıra yakın alıyor ama jilet gibi olmasını beklemeyin. Önce bodygroomla halledip sonrs jiletle tamamlamak en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Bu konuyu açtığımdan beri kullanıyorum son derece memnunum. Sıfıra yakın alıyor ama jilet gibi olmasını beklemeyin. Önce bodygroomla halledip sonrs jiletle tamamlamak en iyisi.
    tüyler kısa olduğunda da sıfır almıyor mu ? testis bölgesinde kullandınız mı ? performansı nasıl ? acı,çekme falan gibi şeyler var mı ?
  • 2015 yılında aldığım multigroom Series 5000 QG3371/16 model sakal tıraş makinesinin başlıkları tam oturmadığı için uzun zamandır çok sesli çalışıyordu. Ancak bir süredir başlıklar hiç oturmaz oldu. Sorun başlıklarda olsa yeni başlıklar alarak çözebilirdim. Ancak sorun makine üzerinde başlıkların takıldığı kısımda. Yani makine garantisini doldurduktan kısa süre sonra kullanılmaz hale geldi. Ürünün şu anki piyasa değeri 600 TL civarında. Ve üstelik haftada bir tıraş olan ve sadece 2 başlığı kullanan birisiyim. Ayrıca başka bir tane daha tıraş makinem (powertec) olduğu için her seferinde aynı makineyi kullanmadım. Daha sık kullansam garanti süresi bitmeden çöp olacaktı cihaz. İnternetten araştırdım ve bunun kronik bir sorun olduğunu, garanti sürse bile Philips'in bu durumu garanti kapsamında ele almadığını öğrendim. Yılların markası Philips'in geldiği duruma üzüldüm. Şu an kullandığım diğer makineyi aynı dönemde çok daha ucuza almıştım. Philips'i daha iyi kesim yapacağını düşünerek ve daha fazla başlığı olduğu için almıştım. Diğer makine hala taş gibi çalışıyor. Evimdeki ütü, mutfak robotları, kişisel bakım ürünleri vs. Hep Philips marka. Şimdiye kadar sadık bir müşteriydim. Ancak bir daha asla Philips markasından bir şey almayacağım. Özetle Philips tıraş makinelerinden uzakdurun, eski kalitesi yok artık. Tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.