Şimdi Ara

Technicolor marka modem kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu an içim malum modemler de stok sıkıntısı var ve kiralama yerine modem almamızın daha iyi olacağını söylüyorlar. Önerdikleri technicolor marka bir modem. Ancak modem ile ilgili düzgün bir bilgi yok. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl olduğu konusunda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var hiç kesinti yaşamadım bağlantı iyi ama Bridge Mode yok.ya da ben beceremedim.benimki Thompson bu arada galiba ayni marka

• peki wifi gücü nasıl?
  • Öneren türksat değildir değil mi? Muhtemel kurulum firmasıdır

Yoksa ilgili marka türksat ın kabul ettiği bir modem değil. Ama docsis 3 standardında olduğu için çalışır

Kullanıcı yorumlarını bende merak ediyorum

• Öneren evet kurulum firması, Turksat bölge müdürlüklerinde modem yok şaka gibi, adamlara koskaca firmada nasıl modem olmaz diye soruyorum bölge müdürlüğündeki adam cevap veremiyor, tedarikçilerin anlaşma şartlarını yerine getirip ürün getiremediğini söylüyor, madem böyle bir sıkıntı var ve bir sürü bağlantı, çekim sorunları yaşanıyor firma değiştirin bir zahmet. Bayideki kişi bu modemin çekim gücünün daha iyi olduğunu söyledi, umarım doğrudur.

• Bağlantı yarın yapılacak ama 100 m2 karelik bir evde WiFi sinyali tek bir diş bile azalmadı, umarım bağlantıdan sonrada böyle devam eder

• Alma kardeşım çöp yan odadan cekmıyor 200 tlye gecırdıler bır hafta oldu baglatalı kablonetı ınternetten sogudum bır elımde modem bır elımde taahhut oylece dusunuyorum. Baglantıyı yaptırmadıysan ıptal et turknete gec

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediğin gibi çok iyi bir modeme benzemiyor. 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda kullanılamıyor. Netmasterdan bir farkı yok. Arayüz ingilizce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.