Şimdi Ara

PHİLİPS 55PUS7303 Alınır mı ? 3800 TL' ye 55 inç Televizyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 inç televizyon arıyorum. 3800 TL limitim var tavsiyeleriniz bekliyorum.
    55PUS7303'ü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
    Olmasını istediğim özellikler;
    4K çözünürlük
    55 inç
    Dahili uydu alıcısı
    Smart TV

• aynı tv yi ben de düşünüyorum.
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Güzel duruyor hocam, keşke kullanan bir arkadaş çıksa da bize + ve - yönlerini söylese. :/
  • Kaan.64 kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım kadariyla 50 Hz miş. Maç gibi akıcı görüntülerde sorun yaratır mı? BIR bilen?
  • Bu modeli 4 aydır kullanıyorum, kontrast çok iyi, 50hz olmasının eksilerini çok hissetmiyorsunuz. Ancak sorun esnasında servis tutumu gerçekten rezalet! Benim TV de iki ölü piksel oluştu servis talep ettim ve ölü piksel değil ekranın içine toz girmiş dedi, bundan sonrası daha da traji komik.
    Sonuçta, model fiyat performans ürünü ancak sorun çıkarsa servis politikası rezil görünüyor.
  • Dün gece mm den 3680 e aldık bakalım hayırlısı.
  • Ürünü Gittigidiyor - Teknosa mağazasından 3600 TL' ye satın aldım.
    Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.
    Artı yönleri;
    - Görüntü kalitesi gayet iyi.
    - Android olması çok iyi, Chrome üzerinden dandik film sitelerinden rahatlıkla film izleyebiliyorsunuz. (Chrome APK olarak yükleyebiliyorsunuz.)
    - Youtube vs. kendi içinde gelen programlar çok stabil çalışıyor.
    - Ambiligt'a değinmeden geçemeyeceğim. :) 3 taraflı Ambilight sayesinde gece ışıksız bir ortamda film izlerken gözlerinizi fazla yormuyor. Güzel bir hava katıyor.
    - Kumandasının arka tarafında İngilizce Q düzeni bir klavye bulunuyor, oldukça işinize yarıyor.
    - Hoparlörleri gayet ideal, 10W - 10W olmak üzere toplam 20W hoparlörü bulunuyor. Bu fiyat aralığındaki çoğu televizyon zaten 20W hoparlör içeriyor.
    Eksi yönleri;
    - Kanallar arası geçiş yaklaşık 5 saniye sürüyor. Sabırsız biriyseniz rahatsız edebilir.
    - Ben en çok PuhuTV uygulamasını kullanıyorum. Sadece PuhuTV ' de görüntü de kasmalar meydana geliyor. Galiba program ile ilgili bir sorun.

Fayda uydu kullanmayan, genelde film, Youtube vs. izleyen biri olduğum için Televizyon'dan gayet memnunum.

• Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Benim 8602de 1 ölü piksel var 7 ve yukarısı değişime giriyormuş
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Bu Philips'in bahanesi. Philips, servis ve ürününe sahip çıkma noktasında berbat olduğunu yaşadıklarımla gördüm.
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine başvurabilirim
  • tv yi pencere yakınına ve havalandırmak için açtığınız pencere hizasına koyarsanız diğer markaları bilmem ama philipsler de toz girmesi yaşanıyor.
    beyaz ekranda grimsi bulutlar görürsünüz 6 ay - 1 sene sonra..

bende olmadı ama 2 tanıdıkta balkon kapısına 2 mt uzaktaki philipslerde oldu..

ölü piksel için hakem heyetine başvurabilirsiniz samsung hemen değiştirirken philips tırmalattırır.
    çünkü kılavuzların hemen hepsinde yazar ölü piksel kusur değildir diye.
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Ben de philips kullanıyorum pencere yada balkon yanında durmuyor ama farkettiğim bir durum var televizyonun arka tarafı çok fazla toz çekiyor. Silsem bile 2-3 gün sonra tamamen toz oluyor. Normal midir acaba bu durum?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok, hafif nemli bezle silebilirsiniz..
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Peki, sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.