Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
39
Favori
204.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende teledünya var. Digitürk taktığımda tek kumanda çalışıyordu. Servisi aradığımda cihaz desteklemiyor o yüzden kesiyor diyodu. Harici cihaza bağlayın ses sistemini demişti. Teledünya nın cihazında olmadığı için tek kumanda kullanamıyorum. Teledünya yı çıkarırsam hdmi dan aktif oluyor. Digitürk cihazında demekki açılırken yükleme sırasında hata olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 17 Aralık 2020; 10:15:8 >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    ben tvye bir tek diğitürk bağladım. soundbarda iki tane box ve tv den hdmi arc çıkışı bağlı bütün cihazlarda farklı yazılımlar var bencede bi şekilde yazılımlar karışıyo . ses diğitürkden tvye ordan arc ile soundbara gelirken bi sıkıntı oluyo ve soundbar algılamıyo. bakalım olmazsa hafta sonuda hepsini söküp baştan tek tek denerim hangisi sıkıntı yaratıyor çıkar ortaya
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Box lar da problem yaratmış olabilir. Hepsi takılı olsun. Çalışmadığı zaman. Tek tek çıkarın hangisi takılı değilken düzeliyosa sorun o cihazdadır. En azından biliyor olmak ta iyi. Ben Teledünya kaynaklı olduğunu biliyorum içim rahat :))
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    85 olan 2020 modeli yazılım hz değeri daha yüksek. Onun dışında kullanılan malzeme panel vs tamamen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

85 olan 2020 modeli yazılım hz değeri daha yüksek. Onun dışında kullanılan malzeme panel vs tamamen aynı

Cevabınız için teşekkür ederim. 50PUS8505 olan modelini aldım amazondan. Bugun yarın teslim edilir hayırlısıyla.

• funnel kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aynı sorun benim başıma geldi, Tv Mart ayında almıştım ve 1 ay sonra bu sorun oluşmaya başladı.Tam sol üst köşeden aynı sizinki gibi oluşmuştu bundan dolayı servise başvurdum ve sorun olmadığını söyleyip geri yolladılar.Bende Philips tüketici danışmaya ulaşarak sorunumu onlara da ilettim bu sefer onlarin vasıtasıyla soruna el atıldı ve yeni panel taktılar.Taktiklari yeni panel heralde 55pus7304 gelmiş en iyi panel diyebilirim 😅 Neredeyse ışık sızması bile yok, şuan memnunum herşeyden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş dün akşam yaptım. Baya uzun sürdü. Yenilik olarak pek bişey göremedim. Var mı bilgisi olan.

• HBKaan kullanıcısına yanıt

Servis cihazı aldı, İstanbul servise gitmiş gözüküyor. Size yaptıkları gibi bana kör müamelesi yaparlarsa, aynı yöntemi izlemem için yol gösterici oldunuz, teşekkürler.

Ooo hocam güncelleme gelince hemen yüklemezdiniz , YouTube ve Netfilix gider korkusuyla. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Aralık 2020; 19:14:21 >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Baktım hemen çalışıyo 😂

Son iki güncellemeden sonra ilk açılışta kendi uydu alıcısıyla tv izlerken ekran bir kere hızlıca kapanıp açılıyor sonrasında olmuyor. Bu neden böyle var mı başkasın da? Ya da bir problemin habercisi mi ne?

Kendi uydu alıcısını kullanamıyorum. Bilgim yok.

Geçen aylar da çanağa yıldırım düşmüş o çoklayıcı aletin adını unuttun yaktı sonra komşu takıp ayarlamış ondan sonra dediğim problem var. Anlık sinyalde mi problem oluyor benim uydu alıcı da problem var TV'in fikrim yok. Dediğim gibi ilk açılışta oluyor bir kez hızlıca sonra olmuyor. Hadi arada olsa veya açılış da değil sonrasında olsa tv de problem var derim, tv de problem yoktur belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Aralık 2020; 22:8:57 >
    Geçmiş olsun. Lnb de sorun olabilir. Yapan komşuya söyle deki böyle bişey var. Çağırsın bi usta baktırsın. Tv yi farklı bir cihaz bağlı olan hdmi da kapat. Sonra aç yapıyo mu bi bak. Eğer sorun yoksa çanakta problem olabilir

Lnb de sorun olabilir. Kanaldayken oluyor, film vs izlerken rastlamadım. Hayatta çağırmaz kendisini usta olarak görüp tamirci biri. Yanan Lnb bizimdi bizzat çok güçlü kaliteli idi ve çanağı da alet ölçümü ile ayarlamıştık. Hava bozukken de olabiliyor bazen, rüzgar, bulutlu yağmurda falan da siyah ekran olup geliyor ama bu sırada ses var görüntü öyle. Philips'de belli şebeke aşağı olunca yani bozulma olması gerekirken direk görüntüyü mü kesiyor? Gök gürültü zamanı ben TV'i kapatmıştım ama komşumun TV'si açıkmış sanırım TV'sini de yakmış. Kapalı olan TV Lnb e böyle şimşek çaksa yani antene TV'i bozar mı kablodan kapalı TV'i?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 19 Aralık 2020; 1:4:23 >
  • Bilmiyorum ki. TV yi teknik servisin incelemesi lazım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

Lnb de sorun olabilir. Kanaldayken oluyor, film vs izlerken rastlamadım. Hayatta çağırmaz kendisini usta olarak görüp tamirci biri. Yanan Lnb bizimdi bizzat çok güçlü kaliteli idi ve çanağı da alet ölçümü ile ayarlamıştık. Hava bozukken de olabiliyor bazen, rüzgar, bulutlu yağmurda falan da siyah ekran olup geliyor ama bu sırada ses var görüntü öyle. Philips'de belli şebeke aşağı olunca yani bozulma olması gerekirken direk görüntüyü mü kesiyor? Gök gürültü zamanı ben TV'i kapatmıştım ama komşumun TV'si açıkmış sanırım TV'sini de yakmış. Kapalı olan TV Lnb e böyle şimşek çaksa yani antene TV'i bozar mı kablodan kapalı TV'i?

Öncelikle uydu anten kablo bağlantılarını kontrol edin zamanla ısınmadan dolayı gevşeyebiliyor. Daha sonra LNB'yi kontrol edin. İmkan varsa başka bir LNB ile deneyin.

Benim TV de de aynı sorun var uzun zamandır. 58pus benimki de. Ancak sorunun kaynağını bulamadım. 1 kereye mahsus siyah ekran gelip gidiyor sonra bir daha olmuyor dediğiniz gibi.
  • Son güncelleme ile ne gibi değişiklikler söz konusu ve yazılım güncelleme görüntüleme ekranını rica etsem biri atabilirmi son durum nedir

• sesem S kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi. Lnb ortak anten, bir ara sorarım kendilerin de oluyor mu olmuyorsa anten kablosunu tv e tekrar bağlama yaparım.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.