Işık sızması bende de açısına göre bakınca yoktu (IPS glow zaten allahın emri) fakat son zamanlarda oluşmaya başladı.Gene de eskisine nazaran harika. |
Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (150. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Philips 55PUS7304 kumandasında saçma bir şey oldu. Geri, Güç ve OK tuşu çalışmayıp diğer tuşlar çalıyordu. Servise getirecektim pili falan sağlamdı başka pil takmıştım ve yeniden eşleştirmiştim aynı problem vardı. Yeniden başlattım, açıp kapattım ve TV'in önbelleğini de temizlemiştim. Bunları yaptım yine aynı problemi vardı. Sonra ne olduysa ertesi gün dediğim sorunlar düzeldi:) Bu nasıl bir sorun oldu anlayamadım. Babam acaba farklı bir tuşlara mı bastı iptal etti veya tuşa atama falan yapabiliyor demiştiniz onu mu açtı böyle oldu hiç anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 8 Ocak 2021; 23:59:24 > -
Arkadaşlar amazon prime video uygulamasında HDR görüntü alabilen var mı?
Prime video Türkiye’ye ilk geldiğinde bir kaç gün ne güzel HDR görüntü alabiliyordum. Bir gitti bir daha gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ps5 kullanam var mı bu tv'de? -
bi yerde okumuştum şimdi bulamadım hdr alabilen markalar vardı philips yokdu o markaların içinde anlaşmasımı yokmuş neymiş -
Yazılım güncellemesi görüntü kalitesinde iyileştirme sağlıyor mu? -
Arkadaşlar merhaba, Pus7304 modelini teşhir olarak almayı düşünüyorum, sizce teşhir ürün almalımıyım, alırsam nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz.
Tv nin kaç saat açık kaldığını nasıl kontrol edebilirim. -
selam 50pus7304 kullanıyorum 2019 aralıkda almıştım. şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım.son güncellemelerde sıkıntı olduğunu okudum düzelme varmı (yazılım ...173004, nvm sürümü 58)
tvnin uydusunu ve iptv kullanmıyorum digitürk kullanıyorum netfix youtube ve hdd yada tvbox dan dolby vision, dolby atmos film seyrediyorum
yazılımı yada nvm sürümünü güncellememin bi artısı olurmu görüntü veya sesde. güncellemem gerekirmi?
güncellediğimde sıkıntı yaşarsam tvyi yeniden kurduğumda yazılımı ve nvm sürümü eski haline dönermi? -
Benim hep güncel. Herhangi bir sorun yok.
-
bu televizyonun yanında gelen kumanda dandik, harici kumanda alan var mı aramızda? ben klavyeli almayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
selam 50pus7304 kullanıyorum 2019 aralıkda almıştım. şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım.son güncellemelerde sıkıntı olduğunu okudum düzelme varmı (yazılım ...173004, nvm sürümü 58)
tvnin uydusunu ve iptv kullanmıyorum digitürk kullanıyorum netfix youtube ve hdd yada tvbox dan dolby vision, dolby atmos film seyrediyorum
yazılımı yada nvm sürümünü güncellememin bi artısı olurmu görüntü veya sesde. güncellemem gerekirmi?
güncellediğimde sıkıntı yaşarsam tvyi yeniden kurduğumda yazılımı ve nvm sürümü eski haline dönermi?Ben nvm güncellemesini yaptıktan sonra fark hissettim şahsen renk ve parlaklık olarak tavsiye ederim.
-
ok. teşekkür ederim. bi ara güncelleyim bende -
ok teşekkür ederim -
Yeni güncelleme geldi bilginize. -
Güncellemeyi nasıl yaptınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lothlórien
bu televizyonun yanında gelen kumanda dandik, harici kumanda alan var mı aramızda? ben klavyeli almayı düşünüyorum.Bende klavyeli almak istiyorum kesinlikle orjinal kumanda dandik fakat klavye özelliği olan uyumlu maalesef bulamadım bir alt modeli olan 7303 modeline müthiş bir kumanda uretmisken üst modeline bu kadar dandik bir kumanda üretmesi çok anlamsız iyice malzemeden çalmaya başladılar büyük markalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.phaksesuar.com/
Philips YKF423-003 TV Kumanda Tv Kumanda Philipshttps://www.phaksesuar.com/philips-ykf423-003-tv-kumanda
şu kumanda çok şık, bizim televizyonlara uyumlu mu öğrenmek gerekiyor.
-
O değilde bu model uyumlu olması lazım. Farklı bir başlıkta bunu alıp kullanan bi arkadaş vardı diye hatırlıyorum.
https://www.phaksesuar.com/
Philips YKF463-001 Tv Kumanda Tv Kumanda Philipshttps://www.phaksesuar.com/philips-ykf463-001-tv-kumanda?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X