Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
39
Favori
204.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Işık sızması bende de açısına göre bakınca yoktu (IPS glow zaten allahın emri) fakat son zamanlarda oluşmaya başladı.Gene de eskisine nazaran harika.

• Philips 55PUS7304 kumandasında saçma bir şey oldu. Geri, Güç ve OK tuşu çalışmayıp diğer tuşlar çalıyordu. Servise getirecektim pili falan sağlamdı başka pil takmıştım ve yeniden eşleştirmiştim aynı problem vardı. Yeniden başlattım, açıp kapattım ve TV'in önbelleğini de temizlemiştim. Bunları yaptım yine aynı problemi vardı. Sonra ne olduysa ertesi gün dediğim sorunlar düzeldi:) Bu nasıl bir sorun oldu anlayamadım. Babam acaba farklı bir tuşlara mı bastı iptal etti veya tuşa atama falan yapabiliyor demiştiniz onu mu açtı böyle oldu hiç anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 8 Ocak 2021; 23:59:24 >
  • Arkadaşlar amazon prime video uygulamasında HDR görüntü alabilen var mı?

Prime video Türkiye’ye ilk geldiğinde bir kaç gün ne güzel HDR görüntü alabiliyordum. Bir gitti bir daha gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps5 kullanam var mı bu tv'de?
  • bi yerde okumuştum şimdi bulamadım hdr alabilen markalar vardı philips yokdu o markaların içinde anlaşmasımı yokmuş neymiş
  • Yazılım güncellemesi görüntü kalitesinde iyileştirme sağlıyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba, Pus7304 modelini teşhir olarak almayı düşünüyorum, sizce teşhir ürün almalımıyım, alırsam nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz.

Tv nin kaç saat açık kaldığını nasıl kontrol edebilirim.
  • selam 50pus7304 kullanıyorum 2019 aralıkda almıştım. şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım.son güncellemelerde sıkıntı olduğunu okudum düzelme varmı (yazılım ...173004, nvm sürümü 58)
    tvnin uydusunu ve iptv kullanmıyorum digitürk kullanıyorum netfix youtube ve hdd yada tvbox dan dolby vision, dolby atmos film seyrediyorum
    yazılımı yada nvm sürümünü güncellememin bi artısı olurmu görüntü veya sesde. güncellemem gerekirmi?
    güncellediğimde sıkıntı yaşarsam tvyi yeniden kurduğumda yazılımı ve nvm sürümü eski haline dönermi?
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

Benim hep güncel. Herhangi bir sorun yok.

• bu televizyonun yanında gelen kumanda dandik, harici kumanda alan var mı aramızda? ben klavyeli almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

selam 50pus7304 kullanıyorum 2019 aralıkda almıştım. şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım.son güncellemelerde sıkıntı olduğunu okudum düzelme varmı (yazılım ...173004, nvm sürümü 58)
    tvnin uydusunu ve iptv kullanmıyorum digitürk kullanıyorum netfix youtube ve hdd yada tvbox dan dolby vision, dolby atmos film seyrediyorum
    yazılımı yada nvm sürümünü güncellememin bi artısı olurmu görüntü veya sesde. güncellemem gerekirmi?
    güncellediğimde sıkıntı yaşarsam tvyi yeniden kurduğumda yazılımı ve nvm sürümü eski haline dönermi?

Ben nvm güncellemesini yaptıktan sonra fark hissettim şahsen renk ve parlaklık olarak tavsiye ederim.

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    ok. teşekkür ederim. bi ara güncelleyim bende
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    ok teşekkür ederim
  • Yeni güncelleme geldi bilginize.
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

bu televizyonun yanında gelen kumanda dandik, harici kumanda alan var mı aramızda? ben klavyeli almayı düşünüyorum.

Bende klavyeli almak istiyorum kesinlikle orjinal kumanda dandik fakat klavye özelliği olan uyumlu maalesef bulamadım bir alt modeli olan 7303 modeline müthiş bir kumanda uretmisken üst modeline bu kadar dandik bir kumanda üretmesi çok anlamsız iyice malzemeden çalmaya başladılar büyük markalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    https://www.phaksesuar.com/
    Philips YKF423-003 TV Kumanda Tv Kumanda Philips
    https://www.phaksesuar.com/philips-ykf423-003-tv-kumanda

şu kumanda çok şık, bizim televizyonlara uyumlu mu öğrenmek gerekiyor.

• Lothlórien kullanıcısına yanıt
    O değilde bu model uyumlu olması lazım. Farklı bir başlıkta bunu alıp kullanan bi arkadaş vardı diye hatırlıyorum.

• Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

iyi günler arkadaşlar...bir müddet formda yoktum...bazı arkadaşlar daha önceki paylaşımlarını okumuştur... Aralık/2019 dan bu yana 1 yıldır 3 adet tv iade edip, yaklaşık mart/2020 den bu yana da philips 55PUS7304 / 64 kullanmaktayım... 1 yıl içerisinde 1 adet LG 55SM8000 (ölü piksel-banding-ışık sızması) 2 adet 58PUS7304 (banding-bulutlanma-ölü piksel) sebepleriyle iade ettim.... Şu anda mart/2020 den bu yana 55PUS7304 / 64 kullanmaktayım...bu tv den genel anlamda genel özelliklerinden, görüntü kalitesinden ve de ambilighttan memmunum... ancak philips malzeme ve işçilik olarak oldukça vasat.... neyse gelelim asıl konuya,

Mart 2020 ayında aldığım tvnin 5 ay sonra aşağıdaki fotolarda görüldüğü üzere panellin bölgesel olarak ledlerde sönme/kararma oluştu... bunun üzerine servis tv panelinin değişimini onayladı ancak bende Tüketici hakları açısından tv ürününün yenisi ile değişimini talep ettim, philips merkez kabul etmedi ve bana panel değişimi ve + 6 ay garanti uzatma teklif etti, bende kabul etmedim...bu süreçlerden sonra servis raporu ve diğer belgelerle e-devlet üzerinden 1ay önce Tüketici Hakem Heyetine "ÜRÜNÜN MİSLİ İLE DEĞİŞİMİ" talebiyle başvuruda bulundum ve süreç devam etmektedir...Tüketici hakları açısından garanti süresi içerisinde arızalanan üründe firma tüketicinin talebi doğrultusunda Malın Onarımı, Misli ile değişimi, para iadesi (tüketici hangisini talep ederse) yerine getirmek zorunda... bu açıdan haklı olduğumu düşünüyorum ve kazanacağıma eminim...genel olarak Tüketiciler olarak hakkımızı mutlaka aramalıyız...yoksa firmalar cesaretlenerek bizlere defolu, hatalı, sorunlu ürünler satmaya devam eder...

kısa sürede 3.pihilips TV sinde de sorun yaşayan biri olarak özellikle TV hakları Çinli TP Vision şirketine devredildiğinden bu yana philips tv lerde marka üretim ve malzeme kalitesi ile Müşteri ilişkileri-memnuniyetti açısından çok şey kaybetmiş olduğunu gördüm...tabiki bu birazda bizim gibi ülkelerde daha fazla rahatlar.... burada kastım tgenel olarak Pihilps markasını kötülemek değil, yaşananları kullanıcı deneyimi olarak paylaşmaktır... şu marka iyi bu marka kötü gibi bir iddiam yok...ancak philips PUS7304 serisi tv lerde üretim ve kullanım kalitesi beklentimin altında bulunmaktadır ve müşteri iletişimi ve yaklaşımları müşteri odaklı değil firmayı koruma odaklıdır... diğer bazı firma deneyimlerimde (LG ve SONY) genel olarak müşteri iletişiminin daha iyi olduğunu gördüm...Sonuç olarak mutlaka sorun olacaktır önemeli olan Tüketici Haklarımızı Bilerek Hakkımızı doğru ve kararlı bir şekilde aramaktır...saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.