Yolladiginiz linkteki kumandanın uyumlu olduğu modeller 65PUS8602 - 55POS9002 - 55PUS8602 Bunlar Bizim kumandanin tıpa tıp aynısı klavyeli modeli aşağıdaki linkte var fakat maalesef bizim TV modeli ile uyumlu değil zamanında çok araştırdım fakat sonuç alamadım https://www.phaksesuar.com/philips-ykf463-001-tv-kumanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (151. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
TPM191E _ 101.001.208.001 – Date: 2021/01/25
- Now Dolby Atmos are identified correctly when played from USB
- Fix for subwoofer pre out issues
- PlayFi and AmbiAir improvements
- UI and translations fixes
- Fix for PVR HDD formatting issues
- WiFi connection stability improvements
- Stability improvements
- General improvements -
Tv'yi aldığımdan beri bu nwm güncellemesini yapmadım. Yapılmalı mı sizce? Tv'nin taa kuruldugu gün servisçilere söylediğimde o bir etki etmiykr falan diye geçiştirip kaçmışlardı. -
bu nvm güncellemesi tam olarak nedir? bilgi sahibi değilim, aydınlatırsanız çok sevineceğim🙂 -
Geçmiş olsun. Sizde çok şanssızmışsınız. Bunda sorun yaşamasaydınız keşke. Umarım değişim kararı çıkar. Süreci de yazarsanız bilgimiz olsun.
-
Görüntüden memnunsanız gerek yok.
-
Görüntü ile alakalı bir şey. Memnunsanız güncellemeye gerek yok. Benime ilk kurulduğundaki nmv var hala.
-
@Lothlorien burdaki adımlarla yapılıyor. Ben yapmadım daha henüz. Nwm güncelleyip renk ve parlaklıkta fark edilir iyilesşe görenler varquote:
Orijinalden alıntı: funnelForumdan alıntı;
NVM GÜNCELLEMESİ için
*** aşağıdaki linkten nvm 0,61 indirip, içerisi bos olan bir usb belleği biçimlendirip indirdiğiniz dosyayı usb ye yükleyin... Nvm dosya boyutu çok küçük 32kb, usb de sadece bu nvm olacak...
https://app.box.com/s/sdtvgb94m6pcpr5h2w1sfa6ddt2o1bv7
***tv yi kapatıp fi?ini çekip, 2-3dakika bekleyin... Tv yi açmadan önce usb belleği arka alttaki usb 2.0 olan (yandaki mavi 3.0 usb ye değil) takıp, tv nin fisini takın tv yi açın...
***tv açılırken otomatik olarak usb deki yazılımı görüp "software uptating...." gibi uyarı çıkacak ve Tv açılacak... Nvm 0,61 güncellemesi tamamlanmı?tır...
***güncelleme sonrası tv nin kanal düzeni bozulabilir yada bazı uygulamalar çalı?maya bilir... Bu sebeple " tv yi yeniden kurulum" yapmanız yani resetlemeniz gereklidir... (Fabrika ayarlarına döndürmek değil)
**** servis menüden kontrol edin nvm 0.61 görünmelidir...
Not... Eğer olmadıysa mutlaka basamaklar da eksik yapılan bir durum vardır... Tekrar deneyin...
@andreoni memnun sayılırım ama parlaklık az geliyor gibi birde bazen şu hızlı sahnelerdeki görüntü yırtılmaları, görüntünün çamurlaşması canımı sıkıyor.
Hareket tarzını film yapıyorum.
-
Bende yırtılma olmuyor. Tabi saniye saniye durdurursak oluyor. Öyle de izlemediğimiz için rahatsız etmiyor. O yüzden gerek duymadım ben. -
En iyisi film mi peki? Bende bu sorunda müzdaripim. Acaba nwm güncellemesi denilen şey ile çözülür mü bu problem?
Bi memnun kalamadın şu televizyondan 😕 -
Teşekkürler...3 kez olunca biraz şanssızlık dışı artık...kesinlikle Pus7304 serisinde kalite ve işçilik sorunu ne yazıkki mevcut... yeni pus8505 serilerinde şu ana kadar müşteri memnuniyeti daha fazla... bizim tv lerin görüntü kalitesi, kullanım özellikleri, ambtlayt v.b. olarak klasmanında iyi...ancak bizim serilerde genel sıkıntı var... sonucu buradan yazarım...iyi günler -
Valla hocam filmdeydi benim en son. Kişisel denedim, standart denedim seyri en az etkileyen film gibiydi.
Bende dediğiniz gibi bir memnun kalamadım.
Bir ayar yapıyorum görüntü yavaş ilerliyor..
Başka ayar yapıyorum bu sefer normal oynuyor ama görüntüde aksiyon sahnesinde yırtılmalar cortlamalar oluyor.
Bu nwm güncellemesini boş flash disk bulunca yapacam vallahi bir bakalım. Birşeyler düzelir illaki diye düşünüyorum. -
Bu nwm güncellemesinin bir riski var mı peki?
Ben açıp nwm sürümüne bakmaya bile çekindim. Garantiye bir zararı olur diye -
NVM 0.62 olanını kullanıyorum. Yırtılma gibi bir sorunum yok.
Ps4 pro ile kullanıyorum ayrıca Çok hareketli sahneler de oluyor yırtılma hiç farketmedim.
Playstation kesinlikle oyun modunda kullanmaka gerekiyor yoksa input lag çok fazla oluyor.
NVM güncellemesi yapmış sonra panel değişimine servise göndermiş biri olarak, serviste herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, paneli sorgusuz sualsiz değiştirdiler.
Yinede güncellemeyi yapacak olanlar kendi sorumluluğunu alarak yapsınlar.
@HBKaan adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: 55PUS7304/62 için nvm 0.62 Update
https://dosya.co/rv9vaiic2aak/PH_55PUS7304-62_EUR_MT5599_NVM_21_V0.62_20200323_FFFF.BIN.html
NOT;ilk geldiğinde 0.58 vardı, önce 0.61 e güncelledim, o zaman biraz daha görüntüde iyileşme ve parlaklık farkı oluştu. Ancak 0.61'den 0.62 'ye geçişte açıkçası bir fark gözlemlemedim.
-
Sağolun hocam teşekkür ederiz bilgiler için. -
Merhaba, usb'yi hangi formatta biçimlendiriyorsunuz bunu yapmak için? Fark eder mi? -
Ben bugün eve gidince yapmayı düşünüyorum fakat 55 inç tv duvarda olduğu için yandaki hdmi girişlerine bile takamazken usb'yi altta arkaya nasıl takacağım çok merak ediyorum ve endişeliyim :( -
Biraz önce NWM sürümüme baktım. 0.58miş.
USB’yi yandaki girişlere takıp yapabilir miyim güncellemeyi? Arkadaki girişlere erişemiyorum. -
Benim NVM sürümde 0.58 gözüküyor. Güncellemeyi bir türlü yapamadım. USB flash'ı FAT32 olarak pc de formatladım. Arkadaşın vermiş olduğu dosyayı direk olarak flash icine attım. Söylediklerini harfiyen yapmama rağmen bir türlü güncellemeyi yapamadım. Bendeki Usb flash 3.1 acaba o yüzden mi sorun yaşıyorum. Bilmiyorum. USB 2.0 bir flash bulup deneyebilirsem. Sonucu buraya paylaşırım. Yada benim TV'nin 2.0 portunda sorun var. Hem 2.0 hem 3.1 usb portlarında denedim bi sonuca varamadım. Yardımcı olabilecek biri var ise sevinirim. Teşekkürler.
USB 'ler bunlar
SANDISK EXTREME 32GB usb 3.0
SANDISK EXTREME PRO 128GB usb 3.1
Usb'lerin kapasitesi mi çok anlayamadım.
Edit: Usb'leri ekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 3 Şubat 2021; 1:2:34 > -
Kesinlikle biri bu konuda yardımcı olursa bende yapacağın artık güncellemeyi.
Benim merak ettiğim 2 şey var ;
1) usb'yi hangi formatta biçimlendireceğiz?
2) yandaki usb girişlerinden bu işlem olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X