Merhabalar.Yaklasık bir haftadır burada televizyon yorumlarını,incelemelerini okuyorum.
Bugüne kadar 2 secenek arasında kalmıstım bunlardan birisi LG55UK6470,digeri Samsung 55NU7400'dü.Bugün LG'de karar kılmıstım ki önüme Philips'in 55PUS7503 modeli cıktı. Ambilight özelliği beni cok cezbetti, onun yanında VA panel olmasına ragmen görüntüyü cok bozmayısı artı yönler.
Kullanıcı arkadaslar veya bu işlerden iyi anlayan birileri varsa eksi artı yönlerini paylasabilir mi?
Simdiden cok teşekkür ederim iyi forumlar
Bu işlerden çok iyi anlamam ama kullandığımdan biliyorum Philips Tv alma. 65PUS modelini kullanıyorum ve memnun değilim. Hantal bir tv ve bugünde uydu problemi yaşıyorum yarın servis gelicek.
Bende ambilight teknolojisine kanarak aldım ama önermiyorum. Philips Hue led strip alıp lg tv nin arkasına yapıştırırsınız daha iyi.
uydu sorunu kendinde olan uydu mu? cünkü kendi uydusunu kullanmayacagım digitürk baglı olacak. Hantallıgı(kanal degisimi vb) üzerinden mi?
televizyonu film,netflix ve en önemlisi oyun için alacagım normal gündelik televizyon kanalı izleyen birisi değilim sadece futbol maclarını izlerim.O yüzden yine de kötü mü dersin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme