Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: draco1987

Bu tv kullananlar hiç 4k yani 2160p çözünürlükte kullandılar mı televizyonlarını?

2160p çözünürlükte 24hz üzeri yayın seçildiğinde tv nin sağ üst köşesinde yukardan aşağı boydan boya yeşil çizgi oluşuyor 😡

Yurtdışı forumlarda da aynı sıkıntıları yazanlar mevcut. Çok büyük ihtimal philips paneli bozuk hatalı satmış olabilir.

Tavsiyem deneme yapmanız yönünde!

4k olarak nasıll kullandınız ki hocam ben öyle bir özellik göremedim yourubedan seçemiyosun usbden görmüyor zaten 4k videoları. Cihaz sadece panel olarak 4k imiş uydu alıcı ve işlemci vs 4k çalıştımıyor sadece hdmi dan giriş yaparsan 4k çalıştırıyor. hala 4k güncellemesi bekleyen arkadaşlar var ama öyle bişi olmayacak donanımda yoksa özellik yazılımla getiremezsin

• Digiturk 4K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55PUS7909 için beraberinde gelen ayağa ihtiyacım var. Elinde olup da kullanmayan varsa ücreti karşılığında almak istiyorum (tüm parçaları ile).
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Bu tv kullananlar hiç 4k yani 2160p çözünürlükte kullandılar mı televizyonlarını?

2160p çözünürlükte 24hz üzeri yayın seçildiğinde tv nin sağ üst köşesinde yukardan aşağı boydan boya yeşil çizgi oluşuyor 😡

Yurtdışı forumlarda da aynı sıkıntıları yazanlar mevcut. Çok büyük ihtimal philips paneli bozuk hatalı satmış olabilir.

Tavsiyem deneme yapmanız yönünde!

merhaba
    geçenlerde 2 çeşit android uydu alıcısı aldım 4k ve ikisinde de aynı sorunu yaptı dediğiniz gibi hatalı üretim panel olabilir.yanda yeşil çıkıyor başka bir arkadaşta da aynı sorun olmuş denemediği uydu alıcısı kalmamış 4k olarak ,bu tv leri değiştirmezler sanırım benim 1 yıl oldu alalı ?ne yapmak gerekir 3700 e almıştım ama bir daha philips almam sadece ambiligt özelliğnine kanıp aldım açıkçası.

• Ben zorda olsa değişim kararı çıkarttırdım.

Siz de hemen servis ile iletişime geçin. İncelemeye geldiler dha sonra yazılımsal sorum demeye kalktılar. Yazılımı mı kaldı neredeyse 2 yıl oldu diyerek değişim kararı çıkarttım. Teknosa ya gidip tekrar yeni 2016 model Philips aldım

• draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yol izlemeliyiz ?
    Kardeşim, öncelikle servis çağırıp bu Tv 4K yayını hiçbir şekilde göstermiyor mu diyeceğiz. Bize satarken uydu alıcısı 4K yı desteklemiyor, ama Panel destekliyor diye sattılar. 4K ibaresi kutusunun üzerinde vs her yerde var. Servise 4K göstermiyor, son yazılım yüklü. İade-değişim istiyorum mu diyeceğiz? Ben TV yi teknosadan aldım. Haziran 2015 de. 2 yıl garantisi var. 2 yıl içinde değişim veya iade kararı çıkarırsak çok iyi olur. İade olsa çok daha iyi olur. Samsung TV alırım, keyfime bakarım.
  • Oncelikle TV 4k yayin hdmi üzerinden veriyor. Ama benim tv de 4k çözünürlük te sağ kosede yeşil cizgi oluşuyordu.

Servis çağırın gelip incesinler sonra kararcikar

• Playstation 4 pro hdmi 1 girişi(4k destekleyen) girişten bağladığımda anlık parlamalar(yeşil-kırmızı) oluyor sürekli olarak çözümü var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende tvyi aldım ilk zaman dondu kart değiştirdiler sonra yine dondu geldiler yazılım gğncellediler sonra adam diyorkş netten güncelleme falan bende hakem heyetine verdim 4k diye aldım yalan ayrıca 2 kere servise gitti sürekli donuyor. Servisi çağırıyorum normal telefonun donmuyor mu diye cevap veriyor diye hakem heyeti lehime sonuç verdi ama teknosa karşı dava açmış bı tv'de 4k var diye hatta yalandan birkaç teknik bilgi bile sallamışlar. 4 Nisan da mahkeme var ben nasıl kanıtlayacağım bunu şimdi bir yardımcı olun ayrıca yeni philips istemiyorum ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Bende tvyi aldım ilk zaman dondu kart değiştirdiler sonra yine dondu geldiler yazılım gğncellediler sonra adam diyorkş netten güncelleme falan bende hakem heyetine verdim 4k diye aldım yalan ayrıca 2 kere servise gitti sürekli donuyor. Servisi çağırıyorum normal telefonun donmuyor mu diye cevap veriyor diye hakem heyeti lehime sonuç verdi ama teknosa karşı dava açmış bı tv'de 4k var diye hatta yalandan birkaç teknik bilgi bile sallamışlar. 4 Nisan da mahkeme var ben nasıl kanıtlayacağım bunu şimdi bir yardımcı olun ayrıca yeni philips istemiyorum ne yapmam lazım

mesajınızı yeni görebildim kusura bakmayın..

öncelikli donma sorununuzu bilemiyorum onunla ilgili yorum yapamayacağım.

Öte yandan Teknosa'nın da demiş olduğu gibi televizyonun paneli 4K.

Fakat 4K çözünürlük moduna geçince benim TV'nin sağ köşesi boydan boya yeşil çizgi oluyordu. BEn bunu servis çağırarak tespit ettirdim.

YAzılım ile düzelir diye bir cevap vermeye kalktılar ben de televizyonun 2 senelik olduğunu, yurtdışı forumlarda 1 sene önce bu hatanın yazıldığını bu süre zarfında yazılım çıkmadıysa bundan sonra çıkacağının bir garantisinin olmadığını. Philips'in keyfini bekleyemeyeceğimi söyleyip biraz bastırarak değişim kararı çıkarttırdım.

Sizin TV'nizde de yeşil çizgi sorunu var ise bunu ispatlayabilirsin.

Bu arada değişim kararı sonrası Teknosa bana hediye çeki verdi ve istediğim TV'yi alabiliyordum. Fakat ben yine Philips aldım.

hocam sağolsunlar mahkemeye vermişler beni bu tv 4kdır uydudan da 4k çalıştırır usbdende demişler 4k pcden çıkış aldım yeşil ekran olmadı birde onu deneyim az kaldı garanti bitcek bitmeden yürürlüğe soktum. Hocam donmalar derken bir kaç video kaydetmiştim tel değiştirince gitti. Kumandadan kapata basıyorum kapanmıyor fiş çekiyorum en son veya ses açıp kısma menüsü geliyor ekranın solunda 2 hafta duruyor fişi çekince düzeliyor vs gibi. Birde cep telefonu yavaşlar donarya aynen öyle mallaşıyor tv
  • Ses kapa düğmesine tıklayınca, kapanıp anında açılıyor.
    Sesi kısıyorsun, solda ses penceresi saatlerce duruyor.
    Bayılıp bayılıp gidiyor. Bana satan vatan görevlisine hergün seferinde beddua ediyorum. Yoksa ben samsung almaya gitmiştim oraya
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    MODelden eminsiniz değil mi?

Pus7909 modelinin uydu alıcısı 4K destekli değil. Trt 4k gostermiyor en basitinden..

Diger yandan televizyonda usb3.0 olmadigi icin keza usb üzerinden 4K içerik oynatması mümkün değil.

Televizyonda sadece hdmi 2.0 özelliği bulunuyor. Bu sebeple örnek veriyor digitürk 4k alırsanız ya da 4k destekli bir media player mesela nvidia shields televizyon 4K destekleyecektir..

Bunun dışında imkanı yok. Sizde yeşil çizgi yok ise yine şanslısınız.

• acu540 A kullanıcısına yanıt
    Sizin bir şey ispat etmenize gerek yok.Mahkeme bilirkişi atayacak o da tv ye bakacak trt4k acilmadigini tespit ettiğinde buna göre bir rapor yazacak, hakimde rapor doğrultusunda davanın reddine karar verecek.Sizin ısrarla üzerinde durmanız gereken tv nin gizli ayıplı olduğu dahili receiverinin 4k yayın açamadığı olacaktır.

Evet hocam 49 pus 7909 4 k birkaç video indirdim olmuyor TRT 4 k açılmıyor youtube da 4 k seçeneği çıkmıyor. İlk aldığımda tek kanalda dondu kaldı anakart değişti sonra yine dondu gelip güncelleme yaptılar sonra internetten yapma güncellemeyi bozuluyor dediler ozaman niye ota koymuşlar dedim olsun dediler. Bide yüklediğim programları sildiler bunlar kasar yükleme diye

• 49" bende de mevcut. Fazla sorun yaşamadım diyebilirim. Sadece TRT 4K da ses var görüntü yok. İleride kanallar olurda 4K yayına geçerse bu TV'nin hiçbir esprisi kalmayacak. Ekstra yazılım ile vs bu 4K sorununu çözemez miyiz?

Bir de 3D kullandığımda sağ tarafta tam etkileşim olmuyor çoğu zaman. Yani sağdan sola 10 cm kadar alanda gözlüksüz 3D ye baktığınız gibi oluyor gözlüklü de olsanız. 2D iken görüntü cam gibi maşallah da. Böyle bir sıkıntım var. Ölü piksel midir başka bişey midir bilemedim. Anlayan varsa help me pls...

• yukarıda da bir çok kişinin bahsettiği gibi 4k içerik oynatmak(ne usbden, ne dahili uydu alıcıdan. ne de hdmi(ps4 pro) imkansız gibi.. bu yüzden ben garantim bitmeden bu cihazı iade edip paramı geri almak istiyorum. bunu başarabilen oldu mu daha önce? nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
    selam digitürk 4k uydu alıcısıyla 4k yayın izlenebilir mi gerçekten siz aldınız mı aldıysanız ilave ücret istiyor mu digitürk?
    şimdiden teşekkürler
  • efkanoz E kullanıcısına yanıt
    evet hdmi 1 üzerinden izleyebilirsiniz 4k.

ben pilot yayını ücretsiz almıştım. şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.