Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

quick connect daha iyi çözüm veriyor

quick connect bir telefon/tv bağlantı uygulaması mı?
  • yeni güncelleme geldi
  • Arkadaşlar evde henüz net yok fakat bilgisayardan wifi ararken benim televizyon wifi ağı kurmuş ismi direct-zf-49pys7909. Açacak veya kapatacak yer bulamadım internet paylaşımı da yok şifresini de bilmiyorum ne işe yarar bu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Arkadaşlar evde henüz net yok fakat bilgisayardan wifi ararken benim televizyon wifi ağı kurmuş ismi direct-zf-49pys7909. Açacak veya kapatacak yer bulamadım internet paylaşımı da yok şifresini de bilmiyorum ne işe yarar bu acaba

Abi nedir bu ya çok komik olmaya başladı bu philips tvler..
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    ayarlar / ağ içerisine girip wifi'yi kapatabilirsiniz
  • Hocam wi fi kapatma noktasında sıkıntı yok bu cihaz internet paylaşımı falan yapmadığına göre niye wi fi dan yayın yapıyor ben onu anlamadım bide şifresi ne neye hizmet ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Hocam wi fi kapatma noktasında sıkıntı yok bu cihaz internet paylaşımı falan yapmadığına göre niye wi fi dan yayın yapıyor ben onu anlamadım bide şifresi ne neye hizmet ediyor

wi-fi direct gibi bir şey olabilir. Hani telefonların notebookların vs. birbiriyle direkt dosya alışverişi yapmasını sağlayan protokol.
    wifi miracast diye ekran paylaşımı var ama maalesef çalışmıyor. son güncellemede de sorunu çözememişler. bekliyoruz bir sonraki güncellemede çözülecek inş.
  • darksky00 D kullanıcısına yanıt
    sadece hdmi üzerinden izleyebilirsin. başka türlü izleyecem diye kendini yorma.
  • Bende samsung note edge var screen mirror dan televizyonun ekranına yansıtabiliyorum ekranı

Birkaç philips tv nin aynı anda görüntü paylaşımı yapabilmesini sağlayan livecast falan diye bir sistem var. Onun için gerekli.
  • windows10 ile videoyu seçip "cast to device" dediğimde wifi ile bağlı olan tv ye goruntu cok net ve kesintisiz olarak otomatik aktarılıyor.
    1 senedir televizyonu kullanıyorum, açıkçası memnunum. Keşke 65 olanını alsaydım diye dusunmuyor değilim hatta.
    Netflix uygulaması da devreye giriyor. ilk 1 ay ucretsiz.
    Sistem icindeki Chrome-beta mevcut bunu silip kendiniz chrome yuklediğinizde tarayıcı ram'i doldurmuyor. Youtube son guncelleme ile bende sadece ses ile arama yapıyor bunu cozemedim gerci pek de kurcalayacak vaktim olmadı cozen var mı?
    Ayrıca CloudTV ozelligini calıstırabilen var mı? Surekli yakında geliyor yazıyor ?
  • Bende developer tools yükledim ancak " Show more apps " diye bir seçenek çıkmıyor.

Ayrıca usb.den apk falan mı yüklemek gerekiyor ?
  • 7909 mu 9109 mu? neden?

teşekkürler
  • Şimdi Sorum şudur ki arkadaşlar ?

Bende 49PUS7909 var. 32 gb NTFS usb belleği görüyor. İçine attığım 3d film ve ya dosyaları oynatabiliyorum.
    Fakat 500 gb samsung HDD var USB 2.0 Onu çalıştırıyor ışığı yanıyor fakat görmüyor birtürlü.
    2.5 TB USB 3.0 HDD ile de bağlantı sağlayamıyorum.

Acaba belirli kapasiteyi mi destekliyor sadece net bilgisi olan birisi bana cevap verebilirmi?
  • Paganini58 P kullanıcısına yanıt
    Bende 1.5 tb usb 3.0 harddisk var sapasağlam çalışıyor sıkıntı yok

• Arkadaşlar bu televizyonda youtubedan veya programlar üzerinden izlediğim videolar da 3d menüsü aktif olmuyor nasıl 3 d seyredeceğim acaba

• noregret N kullanıcısına yanıt
    Chrome'u nasıl kaldırdınız ?
    youtube'dan da oturum açabiliyormusunuz?
  • Paganini58 P kullanıcısına yanıt
    Exfat formatlı olanları görmüyor !
    Usb 3.0 olan diskleri ise 2.0 olarak işleme alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 13 Ocak 2016; 16:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.