Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıltıcı olmak istemem ama; 4K yayın sadece TRT'nin var.
  • Pus9109 önerir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pus7909 agüncelleme gelmiş varmı bilgisi olan? Birde ay sonu gelecek bir güncelleme ile 4k uydudan izlenebilir hale gelecekmiş biraz şehir efsanesi gibi fakat bu konuda bilgisi olan paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoman

Arkadaşlar pus7909 agüncelleme gelmiş varmı bilgisi olan? Birde ay sonu gelecek bir güncelleme ile 4k uydudan izlenebilir hale gelecekmiş biraz şehir efsanesi gibi fakat bu konuda bilgisi olan paylaşabilir misiniz?

dostum eğer doğru ise bu güzel haber... kaynak var mı?
  • Philips
    Philips Gücünü Android™'den alan Ultra İnce 4K UHD TV 55PUS7909/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/7900-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-ile-ultra-ince-4k-uhd-tv/destek

linkinde bir güncelleme görünüyor ama güncellemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: erdoman

Arkadaşlar pus7909 agüncelleme gelmiş varmı bilgisi olan? Birde ay sonu gelecek bir güncelleme ile 4k uydudan izlenebilir hale gelecekmiş biraz şehir efsanesi gibi fakat bu konuda bilgisi olan paylaşabilir misiniz?

dostum eğer doğru ise bu güzel haber... kaynak var mı?

Kaynak xda da biri yazmış ayrıca 2015 philips tv konusunda da konuşulmuş. Mediamarkta philips çalışanı da evet böyle bi güncelleme var 4k izlenilen dedi.

• ben güncelledim ama bir fark göremedim
  • merhaba,
    dün akşam arkadaşımla baya bir uğraştık ancak youtube dan indirdiğimiz 4K videoları bir türlü izleyemedik. formatı mp4 yaptık, mkv yaptık. açmaya çalıştı ama açamadı. format desteklenmiyor diye uyarı verdi. sonra youtube dan direkt açalım dedik. bu sefer de youtube a bağlanamadık. internet bağlantısı var görünüyor. ama internet bağlantı hatası:410 diye bir hata veriyor. chrome a girip youtube u açalım dedik. chrome a da bir türlü yazamadık. 4K video izleyebilen ya da yotube ve ya chrome açabilen arkadaşlar nasıl açıldığını tarif edebilir mi ? ayrıca geçtiğimiz salı günü yeni bir güncelleme yayınlanmış. güncellemeyi yükleyenler ne gibi bir değişiklik oldu tv de yazabilir mi ? biraz çok şey istedim ama şimdiden cevaplar için tşk ederim.
    tv yi aldık . bari hakkını verelim. :)
    iyi akşamlar
  • Arkadaşlar, modem üzerinde bulunan medya sunucumdaki bir filmi açmak istediğimde eğer boyutu 5gb üzeri ise takılmalar oluyor.

Okuma yazma kontorlu yaptığımda;
    Tv harddiskine 3mb/s
    tv den medya sunucuya yazarken 6mb/s hızlarının üzerine çıkamıyorum.

Pcden yazarken veya okurken 10mb/s oluyor.

Bu aşamada sorun tv nin okuma ve yazma hızında sıkıntı var gibi görünüyor.
    3mtlik kaliteli bir kablo kullanıyorum.
    Sorunun başka nerelerden olabileceği hakkında bir yorumunuz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Pus9109 önerir misiniz arkadaşlar?

ben de sizin gibi PHILIPS 55PUS9109 televizyonu düşünüyordum ama pus7909 için yapılan yorumları görünce şüphelendim.. sizin son fikriniz nedir acaba? ne yaptınız?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

ben de sizin gibi PHILIPS 55PUS9109 televizyonu düşünüyordum ama pus7909 için yapılan yorumları görünce şüphelendim.. sizin son fikriniz nedir acaba? ne yaptınız?...

Ben çok dağıldım :)
    Internetten 8809 bakarken 9109 gördüm ve almışken 500 lira daha verip 4k alırım dedim.TV güzel ama araştırmalarım sonucu 4k için harici uydu alıcı almak gerekmesi, 2014 model olması ve USB 3.0 olmaması açıkçası canımı sıktı. Geçen hafta Vatana gidip TVleri incelerken aklımda hiç LG yokken uf950 yi gördüm ve TVnin hareketli sahnelerdeki başarısını görünce resmen aşık oldum. 9109 canlı göremedim hiç. Hakkında yapılan yorumlar iyi ama izleyemedigim için alıp da pişman olmaktan korkuyorum. Uf950 gibi performansı olacağını bilsem 1 dakika durmam alırım.
    Gerçi şimdi aklım OLED LG lere doğru kaydı o ayrı mesele

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Ben çok dağıldım :)
    Internetten 8809 bakarken 9109 gördüm ve almışken 500 lira daha verip 4k alırım dedim.TV güzel ama araştırmalarım sonucu 4k için harici uydu alıcı almak gerekmesi, 2014 model olması ve USB 3.0 olmaması açıkçası canımı sıktı. Geçen hafta Vatana gidip TVleri incelerken aklımda hiç LG yokken uf950 yi gördüm ve TVnin hareketli sahnelerdeki başarısını görünce resmen aşık oldum. 9109 canlı göremedim hiç. Hakkında yapılan yorumlar iyi ama izleyemedigim için alıp da pişman olmaktan korkuyorum. Uf950 gibi performansı olacağını bilsem 1 dakika durmam alırım.
    Gerçi şimdi aklım OLED LG lere doğru kaydı o ayrı mesele

iyice karıştı gerçekten..ne çok çeşit var böyle.. peki o zaman lguf950 ye bakalım bir de.. çok teşekkürler ilginiz için..

• selam,
    49pus 7909 kullanıyorum. kendi dahili uydusunda dsmart cam modülle izlerken bazen yayınlar gidiyor geliyor birde pixel kırılmaları oluyor karşılasan arkadaslar varmı?
    ayrıca harici uyduyla izlerken bu sorunlar olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutozkan

selam,
    49pus 7909 kullanıyorum. kendi dahili uydusunda dsmart cam modülle izlerken bazen yayınlar gidiyor geliyor birde pixel kırılmaları oluyor karşılasan arkadaslar varmı?
    ayrıca harici uyduyla izlerken bu sorunlar olmuyor.

Aynı şekilde kullanıyoruz. Bende sorun olmuyor
  • Arkadaşlar air5760 modeme harddisk takıp media sunucu olarak kullanıyorum.
    Bsplayer pro ile izlemek istediğimde takılmalar oluyor. Bsplayer ağ yükleme ayarlarını küçük/ büyük yapmamda sorunu çözmedi.
    Ağdan bir dosyayı tv deki harddiskime kopyalama testi yaptığımda 3 mb/s yi geçmiyor.
    Pc ye kopyaladığımda 10mb/s vuruyor.

Sizce tv ile modem arasındaki bu yavaşlık veya video takılma sorunu neden oluyor olabilir.
  • Arkadaşlar digitürkplayi izleyebilmem için Tv ile bereber gelen uygulamayı kaldırdım.Fakat tv'dehazır bulunan google play store dan developer tools yazıp arama yapıyorum.Fakat bulamıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Digiturk play i bende çözemedim. Önceki sayfalarda çözüm yazılmış fakat ben yaptığım zaman bu sefer play storeye bağlanamama hatası verdi. Aslında kullana bi arkadaş varsa bizle .apk sını paylaşsa çok iyi olur. Ama konuya galiba ayda 1 bakılıyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: leoiso

quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Daha once bahsettigim gibi Google Play store icerikleri tv uyumlu icerikler olarak filtreli geliyor ve google playin tam olarak ozelliklerini kullanamiyorsunuz..

Biraz arastirma sonrasi internette bu filtreyi kaldirmanin yonetimini buldum ve ornek olarak digiturk play vs indirip hesap bilgilerimi girip maclari izleyebiliyorum.

Adim adim asagida bu filtrelemeyi nasil kaldiracaginizi anlatiyorum.

1) Google Play store uzerinden `Developer Tools` uygulamasini indirin
    2) TV'nin ayarlarindan Fabrika ayarlarina don yapin!! (Bu madde kritik)
    3) Az once indirmis oldugunuz 'Developer Tools' uygulamasini calistirin
    4)Bu uygulamada en asagida 'developer settings' tiklayin
    5)Bu menunun icersinde en asagida 'Show more apps in Google Play' secenegine tik koyun.

TV niz yeniden baslayacak ve Google Play'de bulunan filtreleme kalmis olacak artik her turlu icerigi indirebilirsiniz..

TV yeniden basladiktan sonra Google Play baglanti hatasi verebilir tekrar dene diyince bu hata kayboluyor.

Not: Siralamada anlatilan gibi yapmazsaniz Google Play baglanti hatasi vermeye devam eder. Bu hatayi gidermek icin TV ayarlarindan 'Yenideb TV Kur' secenegini secmeniz ve butun ayarlari sifirlamaniz gerekmektedir..

TV nize gelebilecek zararlardan ben sorumlu degilim

Fakat herhangi bir sikinti olacagini dusunmuyorum. Philips'in bu filtrelemeyi koymasindaki temel amac touchscreen olmayan cihazlarda sadece uyumlu uygulamalarin gosterilmesini istiyorlar.. Ornek verecek olursam canli yayinlarin izlenebildigi digiturk play arayuz anlaminda tv ile uyumlu degil fakat kumandayi mouse gibi kullanabildigimiz icin sorunsuzca calisiyor.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?16633-Possible-to-enable-quot-Installation-from-unknown-sources-quot-in-Philips-55PUS8809-Android

Size şu mesajı önereyim, buradaki adımları takip edip uygulamayı tekrar kurup deneyin bakalım. Ben mevcut gelen uygulamayı kaldırıp, bu yöntemden sonra tekrardan yükledim Play Store'dan ve sonrasında maçları izleyebildim.

Ben 2. maddede yazan 'fabrika ayarlarına geri dön'ü uygulamadan yapmıştım, öyle de sorunsuz olmuştu ama tv kurulumu yapılalı çok olmamıştı bilemiyorum belki o yüzden gerek kalmamıştır. Siz iki şekilde de deneyebilirsiniz ama bu işlemden sonra sorunun düzeleceğine eminim ben. Çünkü yüklü gelen Digiturk Play uygulaması sınırlı erişimli.

Bu arada draco1987'ye de teşekkürler.

Selamlar,

Şu adımları izlediniz mi? Bir şey atlamış olabilir misiniz?

• Bu arada bende de son zamanlarda DigiturkPlay'den maç izlerken görüntü ekranın ortasında olacak şekilde küçük görüntülenmeye başladı.
    'Ekrana Sığdır' vs. gibi seçenekleri denememe rağmen tam ekran olmadı. Gerçi bu şekilde daha net görüntü ama sebebi nedir ki bu durumun? Tam ekran nasıl yapabilirim?
  • Şu durumda tv ile alakalı yaşadığım iki sıkıntı;

1- Bir önceki mesajımda bahsettiğim DigiturkPlay'de maç izlerken tam ekran yapamama,
    2- Cep telefonundan Screen Mirroring özelliği ile tv'ye bağlanamama.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.