Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu topikte onlarca arkadaş onlarca Philips androidin başta 4k yerine 2k yutturmacasını sergiledi.
    Sen buna sadece 5$ ambilight ile alaycı bir tavırla cevap verebildiğini sanıyorsun .

Bu hataların neler olduğunu tekrar tekrar saymama gerek yok .yinede sayayım

1-4k yutturmacası Android GPU 1920x1080
    2-Zaman zaman donma kilitlenme
    3-Favori gurubu yok .
    4-Uydu Kanalları düzenlenip gereksiz olanlar silinemiyor.
    5-USB ve Kendi uydu alıcısı ile dahi görüntüde enterferans yapıyor.
    6-Rom miktarı 1.6gb kullanıcıya kalan 400mb . Zaman içinde 100mb kadar düşebiliyor
    7-Harici ışık bilhassa gündüz çok yansıma yapıyor.
    8-USB den bağladığımız Harici Mathisha ve Panasonik Blu-ray RW sürücülerini tanımadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 8 Temmuz 2015; 2:13:14 >
  • Olumlu yönleri "Android Uydu Alıcısı" emsallerine göre daha hızlı açılıyor.
    On of butonundan kapatıldığında Birkaç saniyede bazan açılıyor.Bazanda uyanması dakikalar sürebiliyor

HDMI girişler 4K ulaşmak kolay.Görüntü netliği iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 7 Temmuz 2015; 6:08:42 >
  • Arkadaşlar
    Philips
    Philips Gücünü Android™'den alan Ultra İnce 4K UHD TV 55PUS7909/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/7900-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-ile-ultra-ince-4k-uhd-tv/destek

linkinde yeni bir yazılım var. Tv ye atıp deneyeniniz var mı ?

Bu SW güncelleştirmesi aşağıdaki bölgenin geliştirmeler içerir demiş:
    • 3D görüntü kalitesi
    • Teletextteyken Çöküyor
    • Kanal kurulumu NL (hollanda için kanal listssi heralde)
    • Talep oynatma Video
    • HTS üzerinde Lipsync
    • Kaydedilen programlar çalma
    • Birden çok ülkeler için yeni logo DB
    • DLNA bağlantısı kaybetti
    • İçerik tarayıcıda büyük film ve / veya mkv dosyalarını çalarken TV sıkışmış
    • İsviçre için güncelleştirme önceden tanımlanmış kanal listesi
    • EasyLink modunda HDMI ses sorunu
    • Şimdi & bekleme sonrasında Sonraki bilgiler (standby dayken tv yi açtığınızda kanal listesi gelmiyordu)
    • Başlangıç / kararlılık geliştirmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 20 Temmuz 2015; 12:53:51 >

• TV yi aldığım ilk günlerde HDMI leri 2 defa görmemişti cereyanı açıp kapayınca düzelmişti .
    Diğer sorunlarda düzelir belki diyerek bu güncellemeyi yaptım .
    Artık Dört HDMI nin dördüde çalışmıyor .
    DVB.Blu-Ray Uydu alıcısı ne bağlarsam bağlayayım Hiçbirini görmüyor
    Ben böyle Televizyonun ***********************
    Bu gün notere gidiyorum İhtarnameyi almamış olsalar bile Yarın Davayı açacağım .

Edit : İhtarnameyi almışlar .
    Dört HDMI çalışmaması ve Android ve uydu Alıcısı bölümün 1920x1080 pixel olması nedeni ile Teknik servisi çağırdım Yarın gelecek .
    Nasıl rapor tutacaklar bakalım .

Doğrudan iade almazlarsa kendileri bilir . en az 1000 TL daha avukat ve Mahkeme masrafı ödemek zorunda kalırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 22 Temmuz 2015; 3:46:01 >
  • Sony'ye baktım, android tvleri piyasaya çıkmaya başlamış. Ama 4K yayın seyredebileceğimize dair bir ibare yok. USB 2.0 mı 3.0 mı onu da göremedim. En ucuz X8505C modeli de 5500 TL civarında. Kavramlara da çok aşina değilim, hevc nedir h265 şart mıdır, uydunun s2 olması yeterlimi yoksa s2x mi olması lazım neyi aramalıyız falan. Yerinde gidip görmek lazım.

İtiraf edeyim görünüş olarak pek beğenmedim; kumandası bile bana basit gibi geldi. Mesela philips'teki gibi çevirince klavye olan bir kumanda yok. Ama android 5.0'mış. (Phlips'te 4.2 galiba)Gene uygulamalar kısıtlı mıdır sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 22 Temmuz 2015; 9:16:28 >
  • sony işlemcisi "4K Processor X1"
    NVIDIA
    NVIDIA Embedded Systems for Next-Gen Autonomous Machines
    http://www.nvidia.com/object/tegra-x1-processor.html

İp ucları burada en azından ARM mimarisi ile "4K Processor X1" 4K Android işleyebilir görünüyor .
    Philips malum GC4000 ile maximum 2K işleyebilir .

Şu anki aklımla 3 sene daha 1920x1080 TV den fazlasına 1 kuruş dahi vermem .

Ayrıca Favori gurubu yoksa böyle bir tvyi kesinlikle evime sokmam .

3 sene sonra bu tvleri sony dahil 1250 tl almassanız sizi dövebilirler

Bir tvde 4k ambilight vs den önce düşünülmesi gereken :
    Başta servis ve favori Gurubu olmak üzere çok daha fazla özellik var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 22 Temmuz 2015; 15:12:23 >

• Arkadaşlar buradan bir uyarı yapmak istiyourum,eğer Tv'nizde herhangi bir sorun yok ise bence son güncellemeyi yapmayınız.Bende Tv kanallarının logosunun kayması (başka kanallarda başka logo çıkması) ve tv'nin restart olma sorunu çıktı
  • birsutanem kullanıcısına yanıt
    Gist
    how to enable unknown sources in a Philips TV (android)
    https://gist.github.com/Centril/417e81cb9cd4693e8612

Bu sitede
    Aradigin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu TV alıp sıkıntılarını dile getiren insanlar alın teri para saydılar .
    Umduklarını bulamadılarsa şikayet etme hakları var .
    Sizin şimdi dalga geçer gibi onu alın bunu alın bunu alın araştırın deme hakkınız yok .
    Çamur atmada yok . sizin şikayetiniz yoksa sizi bağlar .
    Şikayeti olan her ortamda şikayetini dile getirir .

Sizin sesini kes deme lüksünüzde yok .
    Kaldıki biz bu TV nin reklamlarındaki kocaman harflerle "7900 series Gücünü Android™'den alan Ultra İnce 4K UHD TV" yazısına ve Philipsin ciddiyetine inanarak aldık .
    Plipise inanmakla Hata yaptık hatamızı kabul ediyoruz .

Lütfen akıllı olsaydını vs gibi gereksiz mesajlar atıp forumu kirletmeyin .
  • Sen ne değişiminden bahsediyorsun kardeşim . mallar sanal pazardan veya sahibinden.comdan gittigidiyor gibi tüketici haklarını 15 gün sebebsiz cayma hakkı ile koruyan sitelerden alınmadı .

Şikayetçi olan arkadaşlar . Doğrudan mağazalardan Teknosa veya carrefoursa satın aldılar .
    Philips servis bunların üzerine bunlarda servisin üzerine atıp çamura yatıyorlar .
    Dava sürecini başlatmak avukatlık ücreti en az 500 tl . dava masrafı ve bilir kişi 500 tl etti 1000 tl .
    Bunu bilen firmalar çamura yatıyor .
    Zaten canımız yanmış birde sizin gibi akıl verecek manav ağızlılarla uğraşacak halimiz yok . Lütfen terbiyeli kelimeler kullanın .
  • bilmiyorum bu sorun sadece bendemi var ama çok hızlı geçen yazılarda ghosting oluyor ve görüntü rezalet oluyor bunun bir çözümü varmıdır hatta ki oyun konsolu ps3 taktığımda bile sanki fps düşüyor gibi hissediyorum bazı oyunlarda bu sorunlar sadece bendemi var
  • merhaba
    49 pus 7909 model tv im var. ancak altyazılı filmleri altyazılı olarak açmıyor. ne yaparsam yapayım altyazıyı bir türlü tanıttıramadım.
    UTF-8 de yaptım olmadı. normal olarak da olmadı. altyazıları bir türlü göstermiyor.
    kardeşimin samsung u var. takdığında tak diye açılıyor. hiç ayar yapmasına gerek bile yok. açıkçası bu tv yi aldığıma pişman olmaya başladım.
    altyazı konusunda yardımcı olabilecek var mıdır ?
    şimdiden tşkler
  • darksky00 D kullanıcısına yanıt
    Marketten MxPlayer kurun. Android işletim sisteminin getirdiği avantajları kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

TV yi aldığım ilk günlerde HDMI leri 2 defa görmemişti cereyanı açıp kapayınca düzelmişti .
    Diğer sorunlarda düzelir belki diyerek bu güncellemeyi yaptım .
    Artık Dört HDMI nin dördüde çalışmıyor .
    DVB.Blu-Ray Uydu alıcısı ne bağlarsam bağlayayım Hiçbirini görmüyor
    Ben böyle Televizyonun ***********************
    Bu gün notere gidiyorum İhtarnameyi almamış olsalar bile Yarın Davayı açacağım .

Edit : İhtarnameyi almışlar .
    Dört HDMI çalışmaması ve Android ve uydu Alıcısı bölümün 1920x1080 pixel olması nedeni ile Teknik servisi çağırdım Yarın gelecek .
    Nasıl rapor tutacaklar bakalım .

Doğrudan iade almazlarsa kendileri bilir . en az 1000 TL daha avukat ve Mahkeme masrafı ödemek zorunda kalırlar.

Merhaba;

Servis ile ilgili gelişme var mıdır? İade aldılar mı?

Bilgilendirebilir misiniz?

• OaRist O kullanıcısına yanıt
    İade almadılar . durmadan çamura yatıyorlar .
    Servis gelince bir iki açıp kapadılar düzeldi .onlar gidince 3 daha aynı arızayı yaptı . Tekrar servis çağırdım aynı.
    Rapor tutmayız dediler .
    ' defadaa fişten çekip yarım saat dinlenince düzeldi .

Bu arızalarlave servislerle uğraşmaktansa cihazı olduğu gibi kabul eden bir arkadaşa 2000 tl satım .
    Toplam 1300 tl zararım oldu. .
    Nasrettin hoca misali yorgan gitti kavga bitti . Zararın neresinden dönülse kardır

Bir daha hiç bir philipisi eve sokmam . yolda görsem yolumu değiştiririm .
  • 49pus7909 alalı iki ay oldu önceleri youtube de herhangi bir video seyrederken sorun yoktu şimdi youtubeye girişte oturum açtıgım zaman hiç bir videoyu açmıyor şu uyarıyı veriyor(this version of youtube is going away very soon,but an update is available. to upgrade,sign into the play store app on this device and accept the update) bende play storeden güncelliyorum bu seferde oturum açamıyorum böyle bir sorunla karşılaşan varmı veye çözümü varmı
  • omur_ O kullanıcısına yanıt
    Hocam Androidi google babasının hayrına yazmamış . Philips anlaşması reklamsız buraya kadarmış .Eskisinde reklam yoktu . yenisinde her videoya reklam sokuyor .
    çare google harici bir youtube programı kullanmanız .
    Youtube ve googleda oturum açmadan telefonuna indirdiğin youtube akplerinide deneyebilirsin .
    Yada benim gibi yapar satar kurtulursun
  • 55PUS7600 yeni mi? 2015-2016 eniyi satın alınabilecek tv ödülü almış avrupada. Hatta 9000 serisi tvlerde bile 1.6 GB varken bunda 16 GB yazmışlar hayret ettim. Ama 4K mı değil mi gene belli değil, 4 çekirdekli diyor ama bazı tv.lerde belirtildiği gibi bunda TRT 4K yayınlarını seyrebilirsiniz diye bir ibare yok.
  • 49Pus7909 ile ilgili yeni bir deneyimim oldu bu hafta sonu onu paylaşayım;

Maç izlemek için pc'den DigiturkPlay'e bağlandım ve pc'yi Hdmi kablo ile tv'ye bağladım. Hdmi 3 ya da Hdmi 4 çıkışlarına bağladığımda görüntü aktarımı oldu fakat ses, şöyle tarif edeyim, eskiden teybe taktığımız kaset sarardı ya ses böle çocuk sesi gibi çıkardı aynen o şekilde. Fakat Hdmi 1 ya da Hdmi 2 çıkışlarına taktığımda sorun yok. Ben de ilk başta pc'de sıkıntı var diye uğraşmaktan maçın ilk yarısını yedim.

Merak edenler için söyleyeyim, maçı tv yerine pc'den açma sebebim, sanıyorum ki tv'nin wi-fi alıcısı düşük. Modemim merdiven boşluğunda olduğu için iyi çekmiyor ve internete bağlandığımda takılmalar yaşıyor, özellikle video oynatırken. Modemi tv'nin yanına taşımayı planlıyorum.

Bir de ilginç bir konu, kötü bağlantıya rağmen tv'deki Digiturk Play uygulamasını denedim. İlk başta default yüklü gelen uygulamayı kaldırıp kendim yeniden yüklemiştim uygulamayı. Aslında sorunsuz açıldı ve maç izlenebilirdi ama ben sinyal düşüklüğü yüzünden çok takıldığı için pc'yi tercih ettim.
    Burada anlamadığım konu şu;
    Digiturk Play'in web sitesinde izlenebilir platformlar arasında hatta kırmızı puntolarla ''Smart Uyumlu LG Tv'ler'' yazıyor. Ben müşteri hizmetlerini de arayıp sormuştum ''smart uyumlu başka marka tv'den izleyemez miyiz bu ne demek?'' diye ve ''hayır sadece Lg marka tv'den izyenebilir'' demişlerdi. Ama izleniyor işte Digiturk niye bastıra bastıra bu mesajı veriyor anlamadım.

Edit: LG'den sonra Smart uyumlu Samsung Tv'leri de eklemişler.

Digiturk Play
    Digiturk Play: SüperLig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle
    http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

• Bir diğer konu da ekran paylaşımı. Bunu deneyen/yapan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Samsung Note II, Note III ve Note IV telefonlardan hiç biri ile bağlanamadık.
    Arkadaşlardan birinin eşinde General Mobile telefon var Android o da. Bir tek onunla bağlanabildik.

Ben de iPhone var zaten onu hiç sormuyorum bile. =)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.