Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4k tamamen mi yok bu bütçelerle şimdi philips modellerinde.
    ambilight olmasa hiç düşünmeyeceğim bu kadar eleştiriye ancak o düşündürüyor. en kötü 8109 alırım 4k sız almış olacaz o ayrı.
  • arkadaşlar birbirinize karşı daha saygılı olun haddimize düşmese de rica ediyorum.sonuçta burada yararlı bir iş yapmaktasınız.birbirimizi yemeye gerek yok. çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilier için halen kararsız kaldım iyice değerlendirmek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemoenes -- 23 Haziran 2015; 13:56:01 >
  • mesajlarda chromedan dizi izlenildiği bahsedilmiş. ancak detay göremedim. ben izleyemiyorum, acaba ne yapmak lazım?
  • Ben de Chrome dan herhangi bir siteden film acabılıyorum ama şunu unutmayın bazı sitelerde filmler yasaklı sitelerden yüklendiği için ızlenemıyor.
    Ben telefonda dns değiştirici kullanıyorum ama tv ye yuklemedım henuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqunadan -- 23 Haziran 2015; 17:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende chrome üzerinden dizi izleyince tam ekran bu şekilde oluyor. sizde de böyle mi? bütün ekranı kaplaması için ne yapmak gerekiyor?

https://store.donanimhaber.com/86/da/47/86da47b652b72e224ca18ea0adadae71.jpg
     Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34hakan47 -- 24 Haziran 2015; 10:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34hakan47

Bende chrome üzerinden dizi izleyince tam ekran bu şekilde oluyor. sizde de böyle mi? bütün ekranı kaplaması için ne yapmak gerekiyor?

sizin yine iyiymiş, benim ekranın sağ alt tarafında 4te1lik bir alanı kapsıyor.

html5 tabanlı sitelerden dizi izleyebiliyormuşuz onu öğrendim ancak tam ekran sorunu başgösterdi.
  • orthomike kullanıcısına yanıt
    bana da teknik desteğin verdiği tek cevap bu. html5'den başka bir şey demiyorlar.
  • @orthomike . @34hakan47

Bunlar Philips ile ilgili problemler değil .

Android kullanımı ile ilgili problemler .
    Alt üst veya sağ-sol köşelere bakın . Oralarda kutucuklar vardır .
    Birazcık daha karıştırın .Tam ekran modunu kesinlikle bulursunuz .
    Bazanda ekrana windowsdaki ekrana çift tıklayınca geçiyor . Her sitede başka format olabilir.
    Sizin Playerinizde belirleyici .mx player bir çok codeği desteklemez .
    Açılmayan sitelerde androidin codec sorunu nedeni ile m3u dosyalarının bazıları açılmayabilir .

• 49pus7909'da vimeo artık video oynatmıyor aynı sorunu yaşayan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue

Bir aydır kullandığım Tv'nin 4k video performansı

digiturk kutusu üzerinden tv yayın görüntüleri isteyen olursa onuda paylaşabilirim

2k 2k diyip duruluyor ama panel 4k değilmi ben mi yanlış biliyorum ben anlamadım arkadaş

Birileride 4K diye 4k diye tutturuyor
    panel 4k doğrudur .

Ancak Android işletim sistemi Yani can damarı YANİ BEYNİ 2K dır .
    philipsin Android işleyen CPU su "Vivante GC4000" . en fazla 1920x1080 çözünürlük işler.

O nedenle Kesinlikle
    1-Usb bağlı Çevre birimlerinde
    2-İnternet üzerinden aktarımlarda
    3-vede DVB Uydu sisteminde 2k dan fazlası yoktur .
    4-Teoridede Pratiktede Android üzerindeki tüm uygulamalarda Philips 2K dan fazlasını gösteremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 24 Haziran 2015; 18:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue

Bir aydır kullandığım Tv'nin 4k video performansı

digiturk kutusu üzerinden tv yayın görüntüleri isteyen olursa onuda paylaşabilirim

2k 2k diyip duruluyor ama panel 4k değilmi ben mi yanlış biliyorum ben anlamadım arkadaş

Birileride 4K diye 4k diye tutturuyor
    panel 4k doğrudur .

Ancak Android işletim sistemi Yani can damarı YANİ BEYNİ 2K dır .
    philipsin Android işleyen CPU su "Vivante GC4000" . en fazla 1920x1080 çözünürlük işler.

O nedenle Kesinlikle
    1-Usb bağlı Çevre birimlerinde
    2-İnternet üzerinden aktarımlarda
    3-vede DVB Uydu sisteminde 2k dan fazlası yoktur .
    4-Teoridede Pratiktede Android üzerindeki tüm uygulamalarda Philips 2K dan fazlasını gösteremez

Tespit doğruysa bu bir ayıplı maldır ve iadesi gerekir. Biraz daha takip edip bende iade sürecini başlatabilirim.

• HDMI girişler gerçekten 4k olduğu tartışmasız.

HDMI haricinde ne varsa uydu alıcı dahil tamamı 2k Android sistem üzerine kurulu.

Google storeden aida64 indirip Android bölümün işlemcisi "Vivante GC4000" olduğunu görürsün .

Her şeyine razıyım 2K ya dahi .
    Beni en çok sinir eden 2 Tuner ve 2 Cam modulu olan bir TV de
    1-Favori olarak en azından 5 veya 6 guruplama yapamamak .
    2-Uydularda Kanal silme ve Düzenleme yapamamak .

Hardware olarak 2 tuner ve 2 cam modulunun Philipse maliyeti en az 100 TL.
    Düzenli bir Favori seçimi ve kanal düzenlemesinin maliyeti TV başına 10 TL bile tutmaz .
    Bu pazarlama zihniyetini anlayabilmiş değilim . Her halde aceleye getirildi .

Tüketiciler haklarını aramadıkları için veya bir TV özelliklerinin ne olduğunu bilmedikleri için Yeni bir ROM hazırlamaya da niyetleri yok görünüyor .
    3 sene önce aldığım Samsungta hiç olmazsa bilgisayar üzerinde kanal düzenlemesi yapılabiliyordu .
    Ama yinede çok kızmıştım favori yok diye.
    Şimdi ilerledilermi bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 24 Haziran 2015; 22:28:11 >

• quote:

HDMI girişler gerçekten 4k olduğu tartışmasız.

HDMI haricinde ne varsa uydu alıcı dahil tamamı 2k Android sistem üzerine kurulu.

Google storeden aida64 indirip Android bölümün işlemcisi "Vivante GC4000" olduğunu görürsün .

Düzenli bir Favori seçimi ve kanal düzenlemesinin maliyeti TV başına 10 TL bile tutmaz .

Tüketiciler haklarını aramadıkları için veya bir TV özelliklerinin ne olduğunu bilmedikleri için Yeni bir ROM hazırlamaya da niyetleri yok görünüyor .
    3 sene önce aldığım Samsungta hiç olmazsa bilgisayar üzerinde kanal düzenlemesi yapılabiliyordu .

her modelinde mi bu sorunlar var acaba ? 8109 almayı düşünüyorum ben artık. detaylı olarak yaşadığınız sıkıntıyı yazabilir misiniz.

kanalları düzenleyemedikten sonra bir de onla mı ugrasacağız devamlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemoenes

quote:

HDMI girişler gerçekten 4k olduğu tartışmasız.

her modelinde mi bu sorunlar var acaba ? 8109 almayı düşünüyorum ben artık. detaylı olarak yaşadığınız sıkıntıyı yazabilir misiniz.

kanalları düzenleyemedikten sonra bir de onla mı ugrasacağız devamlı.

Kanal duzenleyebiliyorsun ancak favori yapamiyorsun.

• @kemoenes
    8109 u Bilmiyorum . Android GPU işlemcisinide bilmiyorum.
    8109 kullanan arkadaşlara aida64 yükledilerse sormak lazım.

Ancak Servisin geldiğinde yeni firmware yükledi . Tüm modellerde aynı firmware var dedi.
    O servis elemanının yalancısı olarak Philipsin tüm android modellerinde aynı olumsuzlukların olduğunu söyleyebilirim.

@anqunadan
    Uydu listesinde Kanal düzenleme silme yapamıyorsun .
    Yapabiliyorsan resimli anlatım koy bizde hatamızı anlayalım .

Tek bir favori var .
    Favoriler üzerinde yapılan düzenleme ve sıralama :
    2 cam modul ve 2 uydu kanalınız varsa hiç bir işe yaramaz .

@anqunadan
  • Ben bu TV'yi biraz da alel acele araştırmadan aldım. Teşhir Samsung 48H6500 almıştım, indirdiler, temizlediler, sonra yanımdaki kardeşim vazgeçirdi. Onu da alma sebebim, hem çok iyi fiyat, hem de çift tunerli olması ve aynı anda 2 kanalı izleyebilmekti. Sonra baktım bu TV dede çift tuner var, bunu aldım. Dün internetten "Atlanta ASU-02 1/2 Uydu Bölücü (5-2400 MHz)" aldım, mutfak TV sinden kablo çektim, 2. tunere bağladım. Birde "Atlanta Al 02 In Line Sinyal Güçlendirici (20 Db)" aldım, sinyal yok sorunu kalmadı. Tüm kanalları silip yeniden kurdum. (Aslında sadece Turksat izlemek istiyordum, 2 tunerli arama seçeneği hangisi bulamadım, 4 lü arama yaptırdım, şifreli, yabancı birsürü kanal buldu, sadece Turksat kanallarını ve şifresizleri nasıl gösterecek, diğer uyduları nasıl devre dışı bırakırız, veya bu kanalları nasıl sizleriz bilmiyorum.) Şimdi Multiview ile aynı anda 2 kanalı gösteriyor, Reklam çıktığında multiview ile kanalı sağ üste alıyorum, büyük ekranda zap yapabiliyorum. Program başladığında geçiş yapabiliyorum. Kayıt için en az 250 veya 500 GB HDD bağlamak gerekiyor sanırım. 8 GB lık bir USB belleği taktım, şimdi yayını dondurabiliyorum. SD yayınlar eh işte, çok iyi değil. (Amerikan kanalları hariç, onlar sanki HD gibi güzel görünüyor.) HD kanalları favoriye alıp, sıralayıp başa taşıdım. (Bu çok zaman alıyor, hala bitmedi). 2 metre ve sonrasında HD yayınlar çok iyi. Samsung 1TB hardiskimden 4K videoyu USB den izletti, arada donmalar oldu ama açtı. MX player yükledim, oradan açmayı denemedim. My Remote android telefona da kurdum, İpade de, ikisiyle de bağlanamadım, neden bilmiyorum? HDMI ile bilgisayarı bağladım, kablo kalitesi etkiler mi bilmem ancak buradan Tivibuyu açınca görüntü kalitesi kötüydü. 3D-4K destekli HDMI almayı düşünüyorum. Birde TV deki hangi HDMI girişine bağladığım fark edermi bilmiyorum. 3D olarak "Galapagos.with.David.Attenborough.3D.2013.Bluray.1080p.Half-SBS.DTS.AC3.x264-OpeD" izledim. (Bluray-3,50 gb) Filmin kalitesinden mi bilmem 3 D si çok iyiydi. (Sanki hayvanar 8. dk da odanın içine girdi) Zaten ben de böyle kaliteli belgeseller ve filmleri izlemeyi düşünüyorum. 2D-3D dönüştürmesi vasattı. Benim izlenimlerim bunlar, HD kanal sayısı arttıkça daha iyi olacak. 3 yıldan önce TRT dışında 4K yayın yapan kanal geleceğini sanmam. 5 yıl sonra şimdiki HD kanal sayısı kadar 4K kanal olur, bunların da HD yayınları mutlaka olur, şimdilik benim için yeterli. Yani bence tek sıkıntı kanal sıralama-silme-favori çeşitlerinin azlığı. İzlenimlerim bunlar. Birde kablosuz 2 Hoparlör alıp bağlamayı düşünüyorum, Önereceğiniz ürün var mı? Kalabalık, amfili-yüksek sesli ürünlere gerek yok. Sadece ses odanın her yerinden eşit gelsin diye Tv nin tam karşı 2 köşeye koyup, Film vs izlerken açacağım.

• quote:

@kemoenes
    8109 u Bilmiyorum . Android GPU işlemcisinide bilmiyorum.
    8109 kullanan arkadaşlara aida64 yükledilerse sormak lazım.

Ancak Servisin geldiğinde yeni firmware yükledi . Tüm modellerde aynı firmware var dedi.
    O servis elemanının yalancısı olarak Philipsin tüm android modellerinde aynı olumsuzlukların olduğunu söyleyebilirim.

@anqunadan
    Uydu listesinde Kanal düzenleme silme yapamıyorsun .
    Yapabiliyorsan resimli anlatım koy bizde hatamızı anlayalım .

Tek bir favori var .
    Favoriler üzerinde yapılan düzenleme ve sıralama :
    2 cam modul ve 2 uydu kanalınız varsa hiç bir işe yaramaz .

@anqunadan

Favori listesine ekledigin kanallari siralayabiliyorsun, nasıl yapılacağını önceki mesajlarimdan birisinde anlattım. Bakabilirsin.

• ben bu televizyonda bir hata yaptım.gittim youtube u androidden güncelledim.

şimdiki versiyonu çok kullanışsız garip bir şey oldu.ileri geri istediğim yere gidemiyorum videoda.eski haline nasıl döndüreceğim bunu?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.