Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bir malın özellikleri saklanarak satıldı ise BK ve Tüketici Kanununa göre 5 yıllık iade süreci var .
    4K diye pazarladıkları TV
    Android ile giriyorsun .Antutu Benmark ile test edersen 1920x1080 çözünürlük ortada . Bana göre bu yeterli sebep.
    Ben TV yi adliyeye alır götürüm . Onlarda aletlerini taşısınlar . 4K olduğunu ispat etsinler .
    TV android ile çalışırken bir çok 2k videoyu bile çözemiyor . Değilki 4K yı çözecek .
    Bu TV yi bize Android 4K diye satmadılar mı ?
    Gerisi boş aksini yani Android 4K olduğunu onlar göstermek zorunda .

Bizim olayımızda 2K televizyon 4K diye satılmış . Bu tüketiciyi yanıltma .
    Fakat ben öncelikle mağazadan alışlarda 7 günlük sebepsiz cayma hakkımı kullanarak yürümeye çalışacağım .
    O noktata sorun çıkarsa 2K olan tv için Borçlar Kanununa göre 5 yıla kadar iade seçeneğini öne süreceğim .

Şu an 1 hafta önce Carrefoura 20 gün süre vererek Noterden Protesto çektim."Hem 7 günlük çayma hakkı .hemde 4K yanıltması nedeni ile"
    aşağı yukarı 15 gün içinde tebligat süreci tamamlanacak . 20 günde verdiğim süre yaklaşık 35 günde dönüş yapmazlar ise dava açacağım .
    Tüketici Hakem heyetleri işi savsaklaya biliyor .Tekellerden yana tavır alabiliyorlar
    Bilir kişi dikkatli seçmek lazım .
    Bu nedenle Güvenilir arkadaşım Avukata verip dava yürüteceğim .
    Bu uzun sürebilir .
    Yılmayacağım . 1000 TL masrafta gitse hiç umurumda değil .
    Benim bu Mahkemeden aldığım sonuç ve yargıtay süreci diğer arkadaşlara örnek teşkil edecek .

İşlerini çok kolaylaştıracak .
    Bana PM at .İletişimde kalalım .

• kemoenes K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Bu TV ile favori gruplama . kanal düzenleme ,silme vs yapamıyorsun .
    Kendi üzerine yüklediğin kısa 4K videoları açamıyorsun .
    Android hafıza yetersiz . onlarca hata sayabilirim .
    4 sene sonra gelecek teknoloji . kim öle kim kala şu an boşuna para verme.

HDMI kabloda istediğin kadar kaliteli olsun yansımalar var . Yani HDMI de hikaye .

TV kendi içinde HD yayınları okuyabilmeli . Kendi hafızasından Video oynatabilmeli .
    Boşa fazla para bağlama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

Arkadaşım Bu TV ile favori gruplama . kanal düzenleme ,silme vs yapamıyorsun .
    Kendi üzerine yüklediğin kısa 4K videoları açamıyorsun .
    Android hafıza yetersiz . onlarca hata sayabilirim .
    4 sene sonra gelecek teknoloji . kim öle kim kala şu an boşuna para verme.

HDMI kabloda istediğin kadar kaliteli olsun yansımalar var . Yani HDMI de hikaye .

TV kendi içinde HD yayınları okuyabilmeli . Kendi hafızasından Video oynatabilmeli .
    Boşa fazla para bağlama .

teşekkür ederim cevabınız için.

bu tv yerine 8109 alsak daha iyi değil mi sizce ? Çünkü ambilght özellikleri hoşuma gidiyordu bu tvlerin.ancak 4k olmasada olur. ne önerebilirsiniz ?
  • Arada çok fiyat farkı yoksa 7909 serisi al derim bu arkadaş memnun değil ama ben çok memnunum makineden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şöyle de bir ar 8109 bildiğim kadarıyla 4 taraflı ambılıght a sahip. Bu da bir avantaj, diğer özellikler aynı sanırım. 4k olmasının haricinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Ama şöyle de bir ar 8109 bildiğim kadarıyla 4 taraflı ambılıght a sahip. Bu da bir avantaj, diğer özellikler aynı sanırım. 4k olmasının haricinde.

evet sadece 4k yok 8109 da.4k kullanamıyacaksam bunu almak daha mantıklı gibi.tavsiyeleriniz için çok saolun arkadaşlar.
  • quote:

Arada çok fiyat farkı yoksa 7909 serisi al derim bu arkadaş memnun değil ama ben çok memnunum makineden.

açıklayabilir misiniz özelliklerini kullanan birisi olarak hiçbir problem yaşamıyor musunuz ve nasıl kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemoenes -- 22 Haziran 2015; 11:54:22 >
    ambilght hikaye arkadaşım . ben açmıyorum .
    Mennun olan vatandaş Philipsin %95 adamı.
    10 gün önce kardeşimin var demiş . Sonrada göya birden cihaz almış şakşakçılık yapıyor.

Philipsin servisleride sayısı az ve kalitesiz .

Bence Philips uzak durulması gereken firma . Çinliler zaten Philipsin % 70 ini satın almışlar.
    Philips eski bildiğimiz philips değil .
  • 55PUS7909 İnternetten chrome üzerinden dizi izlerken tam ekran olmuyor mu sizdede? yani ekranın bir kısmını kaplıyor sanki 42-47" kadarlık kısmını. Bunun bir ayarı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

ambilght hikaye arkadaşım . ben açmıyorum .
    Mennun olan vatandaş Philipsin %95 adamı.
    10 gün önce kardeşimin var demiş . Sonrada göya birden cihaz almış şakşakçılık yapıyor.

Philipsin servisleride sayısı az ve kalitesiz .

Bence Philips uzak durulması gereken firma . Çinliler zaten Philipsin % 70 ini satın almışlar.
    Philips eski bildiğimiz philips değil .

konuştuğun laflara dikkat et. Kendi yaşadığın problemler nedeniyle, ki ne kadar problem olduğu aşikar, başkalarının üzerine yüklenme.
    Ben kimsenin adamı falan değilim, bu forumda da geçmişimi araştırabilirsin Philips ile ilgili herhangi bir iddam, övgüm vs olmamıştır bu televizyonu almadan önce.
    Evet, abime aldık 49PUS7909 modelinden. Çok merak ediyorsan aşağıdaki linkteki arkadaş ile de konuşabilirsin, televizyonu kendisinden satın aldım. Bilhassa Üsküdar'daki evine giderek.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105676920/tm.htm
    Özel mesaj atarak veya kendisini arayarak ta sorabilirsin.
    Ben de bir hafta sonra Teknosa Olivium Zeytinburnı mağazqasından 55 inchini satın aldım.
    Ayrıca, eminim sen de Lg veya Samsung'un elemanısın, foruma yeni üye olmuşsun ve tek yaptığın şey Philips'i kötülemek.
    Ben asla bir başka marka hakkında kötü yorum yapmadım, senin gibi diğer marka elemanı olsaydım başka markaları kötülerdim.
    Ara, geçmişimden bak nerelere ne yorumlar yaptığımı.
    Kimin ne olduğunu bilmeden kimseye laf söyleme.
    Kullanmayı beceremediğin bir televizyon için de markayı kötüleme. Senin gibilerin tek yaptığı beceriksizliklerinde ilk olarak markayı kötülemek.
    Yukarıda bir arkadaş yazmış, Note2 1080p video çekiyor 720p oynatıyor diye. Şimdi bu Note2'nin kötü bir telefon olduğu anlamına mı geliyor?
    Bir daha benim hakkımda saçma sapan yazılar yazma.
    Kimin ne olduğunu bilemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemoenes

quote:

Arada çok fiyat farkı yoksa 7909 serisi al derim bu arkadaş memnun değil ama ben çok memnunum makineden.

açıklayabilir misiniz özelliklerini kullanan birisi olarak hiçbir problem yaşamıyor musunuz ve nasıl kullanıyorsunuz ?

Selam,

Ben Dsmart ile kullanıyorum, henüz dahili uydu alıcısını test etmedim, yorum yapmayayım.
    Ambilight özelliği çok başarılı, bence sadece bu özellik yüzünden başka televizyon almazsın, o derece söylüyorum.
    Görüntü ve renk canlılığı çok başarılı.
    Bende LG ev sinema sistemi var, Bluray. Filmleri genelde Bluray olarak oradan izliyorum. Netten indirdiğim filmleri de televizyona bağlayarak izleyebiliyorum ancak ses sistemi üzerinden
    izlediğimde sesi daha net alabiliyorum.
    Televizyonun optik ses çıkışı var, ses sistemine bağladım ve başarılı şekilde televizyon sesini ses sistemine verebiliyorum.
    Bunlar dışında, evet 4K videoyu oynatmıyor USB playerdan. Media center bağlayarak denemek lazım, ben denemedim henüz, ya da iyi bir bilgisayar konfigürasyonu ile çözünürlüğü
    4K yapıp denemek lazım.
    Sonuçta panel 4K, oynatmayacağını da sanmıyorum. Deneyen bir arkadaş var ise bizi de aydınlatsın lütfen tam bir muamma şu anda. Ancak Philips'in sitesinden indireceğiniz bir
    kurulum/kullanma klavuzunu incelediğinizde maksimum çözünürlüğü harici player ile 4K olarak veriyor.
    Bunlar dışında memnum kaldığım bir diğer konu da kumandasının akıllı klavyeye sahip olması. Bir şey yazacaksanız kumandanın arkasını çevirip hızlı şekilde yazabiliyorsunuz.
    Makinenin hızı gayet makul, internet hızınıda bunu anlayabiliyorsunuz. Sony tabletim var, emin olun çok daha hızlı tablete göre.
    Ben memnunum, memnun olmayanlar deveyi pireylem kıyaslıyorlar.
    Duster ile Qashqai'yi kıyaslarsanız, Duster'ı beğenmezsiniz. Ancak şunu da göz ardı etmeyin, Duster 52000TL, Qashqai 110 000TL.
    Benim yorumlarım böyle bu televizyon ile ilgili.
    Karar sizin.

• anqunadan A kullanıcısına yanıt
    lg veya samsung 3299 tl verecek sonra philipsi kötüleyecek . Öylemi
    Ben philips dünyanın en kötü tvsi diyorum
    Bir ay içindede dava açıyorum açtığım davanın da dosya nosunu
    Sonuçlanınca karar metnini de burada yayınlarım ibreti alem için .

Bir daha 4K diye kimseye 2K satamasınlar .
  • tamamen karıştı aklım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemoenes

tamamen karıştı aklım :)

Bence karışmasın benim daha fazla param var riske etmem, ambılıght ta sorun değil vs diyorsan herkez gibi lg al, Bu özellikler olmazsa olmaz diyorsan Philips al.

karışmasın arkadaşım .
    Ambilight özelliği göz boyama hiç bir işe yaramaz

4k diye 2k tv yi bana kakaladılar .

Daha başka onlarca kusuru var .

Benim Philips televizyonum olmadığını iddia ediyorlar .
    Buyurun 15 gün önce aldığım 55pus7909 un carrefour faturası

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. ben Philips i açıkçası ambilight için tercih ediyorum diyebiliriz.ama bu demek değil ki kesinlikle alacağım, o kadar para verip bir sürü sorun yaşayacağım.
    tek derdim aynı tv nin full hd sini mi almak daha mantıklı yoksa 7909 4k yı alıp ileride yazılımsal veya başka türlü çözümle ve yayınlarda tabi 4k ya geçerse pişman olmamak. sonuçta bu parayı verdiğimiz zaman bir daha bu miktarda alamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemoenes -- 22 Haziran 2015; 15:08:58 >
  • 4k olmaması sıkıntı tabi
    Ambilight çok güzel.
    Tv birzaman sonra hantllaşıyor. ilk açılışda kendini toparlaması biraz zaman alıyor.
    Kullanımdaki farklılıklar yazılım farklılıklarından olabilir. Bendeki version:000.009.119.049, zip dosya , 413.3 MB, tüm koleksiyonu 19 Şubat 2015 Perşembe ...
    Extaradan usbden ssd taktım, bir nebze faydası oldu tabi.
    Şimdi alırmıydım ? almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

4k olmaması sıkıntı tabi
    Ambilight çok güzel.
    Tv birzaman sonra hantllaşıyor. ilk açılışda kendini toparlaması biraz zaman alıyor.
    Kullanımdaki farklılıklar yazılım farklılıklarından olabilir. Bendeki version:000.009.119.049, zip dosya , 413.3 MB, tüm koleksiyonu 19 Şubat 2015 Perşembe ...
    Extaradan usbden ssd taktım, bir nebze faydası oldu tabi.
    Şimdi alırmıydım ? almazdım.

o zaman full hd almak eğer philps alacaksak en mantıklısı.Çünkü bu kadar kişi şikayetçi bu tv den.

Ambilight için de başka markaya bakmadım açıkçası.çünkü çok hoş bir özellik.

ne yapacağıma şaşırdım. bu kadar para verip 4k çıkmışken full hd almak düşündürüyor.ancak tabi pişman olacaksam hiç almam o da var

• Bir de şöyle düşün, eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu kadar 4K diye tutturuyoruz ama ulkemizde halen 1080p yayın yapan yok. Ha, ileride ligtv maclar 4K yayinlar mı bilemem ancak emin olun maç başına 50 - 60 Tl gibi bir rakam ister. Sineğin yağını çıkaran bir firma. 4K belki de 7-8 sene sonra yayginlasacak, belki o zaman yeniden televizyonunu değiştirmek isteyeceksin.
    1080p mantıksız değil.

• ambilight ve uzerine philips hue ile bambaska bir deneyim oluyor.

baska tv yuzune bakmam..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.