Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasal kandırmaca kavramı tabiki hukukta olmaz; benim kastettiğim şey işi kitabına uydurmaktır.

Her ne kadar içten içe sizin tarafınızı tutsam da bundan birşey çıkacağını zannetmiyorum, eğer yasal süre içinde sebepsiz iade etmezseniz elinizde patlayabilir.

Ha eğer 1 ay sonra dava açtınız ve haklı bulundunuz, ne güzel, madem 5 yıla kadar vaktimiz var o zaman ben de 4 yıllık telefonumu sizin davayı emsal göstererek iade ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 22 Haziran 2015; 16:36:35 >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Öncelikli tercihim yasal sürede sebepsiz iade o süreci başlattım .
    kanunu tam okumadım tüketici lehine oldukça fazla iyileştirmeler var.
    Telefonu size bazı özelliklerini bizim örneğimizdeki gibi farklı göstererek sattılarsa yasal iade hakkın var .
    Bir başka örnek mütaahit sizin binanızda demirden çaldı 16 demir yerine 14lük demir kullandı .
    20 yıl sonra tazminat hakkınız var .
    Türkiye artık eski türkiye değil .
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    o konuda merakın varsa "lazer disko ışık" yaz google da arama yap 20 TL den başlayan fiyatlarla .
    Ses kotrolludan tut ışık kontrolluya kadar on binlerce çeşit ışıklandırma bulursun .
    ambilight neki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

o konuda merakın varsa "lazer disko ışık" yaz google da arama yap 20 TL den başlayan fiyatlarla .
    Ses kotrolludan tut ışık kontrolluya kadar on binlerce çeşit ışıklandırma bulursun .
    ambilight neki

cok tatlisin
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    tr.aliexpress.com
    Toptan Satış auto laser light - Düşük Fiyatla Satın Alın auto laser light Pek Çoğu AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-auto-laser-light.html?initiative_id=SB_20150622072116&site=tur&shipCountry=tr&SearchText=auto+laser+light&CatId=200003214&isrefine=y

• Philips Ambilight + Hue'yu disko lazeri sananlara gelsinn

• Adam philips tv var diyor ambilight ın ne demek olduğunun farında değil gelmiş buraya televizyonu kötülüyor.
    Tam dediğim gibi, kullanmayı bilmeyip direk ürüne .ok atanlardan arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Philips Ambilight + Hue'yu disko lazeri sananlara gelsinn

Kocaman adamlarsınız size başka bir şey söylemeye utanıyorum .

1-4K yok .
    2- cihaz aklına estikçe kilitleniyor .
    3- 3D yakın mesafeden saçmalıyor.Daha onlarca hatası var diyorum .
    4- Bende Philips 55pus7909 var diyorum faturasını gösteriyorum .

Amblight denememişim gibi Gösterdiğiniz şeye bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 23 Haziran 2015; 9:19:17 >
  • Sıralamayı değiştirmek istediğiniz kanalın üzerine gelin ve uydudakı OK tuşuna basılı tutarak kanal kaydırma işlemini gerceklestırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende bu televizyonu 1 ay önce aldım. Şöyle bir sorunum var. üzerinde yüklü gelen android uygulamalarından sadece youtube, chrome ve google playe girebiliyorum diğer uygulamalara tıkladığımda ekranda kocaman bir daire dönüp duruyor açmıyor. Bu konuda internetin yavaş diyebilirsiniz fakat chromdan son derece hızlı internet kullanabiliyorum aynı şekilde youtubdan rahat video izleyebilyorum nedeni ne olabilir.. Teşekkür ederim..
  • Biri çıkıp şu Tv'ye Rom yapsa, 10 numara olur ya du bakalım öyle cesaretli biri çıkacak mı ?
  • Ram yetersizliği önemli değil .
    Romda şu vaziyette dahi kullanıcıya kalan 400kb .

bende 128kb SSD 1TB hhd var .
    Programları SSD kuruyorum . Hatta bazan taşıyorum .
    bana kalan Cache temizliği yaptıktan sonra 180kb .
    Nette hiç gezmeyeceğim .? Artık gezmiyorum .

Bu alet android emsallerine göre hızlı açılıp kapanıyor .
    ancak Yetersiz ROM miktarı nedeni ile her şeyi kaybediyor .
    Ben alırken Dört çekirdek CPU oluşu nedeni ile en az 8gb rom vardır diye düşündüm .

8 bırak 4gb bile yok . Belki 2gb o kadar .
    Bu ROMla uğraşılsa ne olacak ?
  • Hadi bakalım, kimse istemez memnunıyetsızlıgı. Carrefour sana öyle sattı veya yanlış bilgi verdi diye cihaz mi tu kaka oldu, benim kızdıgım konu bu.

• anqunadan A kullanıcısına yanıt
    Carrefourda bilgileri Philipsden alıyor dostum.

Bu alette Çift Cam modul ve Çift Tuner var .

Bunlar favori gurup laması ve Uydu düzenlemesi yapılmadan hiç bir işe yaramaz .

Donanımı yapan tek sayfalık kod düzenlemesini yapacak .Çokta zor değil favori gurubu koymak .

Sırf favori gurubu yok diye bağırsak gibi Uydu alıcımı atamıyorum

Sen . Biz eşşek olursak semer vuran çok olur .
    Tek ses çıkartıp Philipse yeni firmware yazdırmakta zor değil .
    Siz bunu baltalıyorsunuz
  • Gözümüz aydın androidli tvler bir bir çıkmaya başladı:

Yalnız uydu alıcısı ve medya playeri 4k mı değil mi gene muamma.

• Philips e sallayanlar Sony'ı göklere çıkarır şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmail

Carrefourda bilgileri Philipsden alıyor dostum.

Bu alette Çift Cam modul ve Çift Tuner var .

Bunlar favori gurup laması ve Uydu düzenlemesi yapılmadan hiç bir işe yaramaz .

Donanımı yapan tek sayfalık kod düzenlemesini yapacak .Çokta zor değil favori gurubu koymak .

Sırf favori gurubu yok diye bağırsak gibi Uydu alıcımı atamıyorum

Sen . Biz eşşek olursak semer vuran çok olur .
    Tek ses çıkartıp Philipse yeni firmware yazdırmakta zor değil .
    Siz bunu baltalıyorsunuz

Phılıpsten kimsenin bir şey aldığı yok satıcıların çoğunun da bir şeyden haberi yok sen ben emin ol onların bildiğinden çok daha fazlasını biliyoruz zaten biraz cihazı araştır öyle git yanlarına iki üç şey söylerler senin verdiğin bilgilerden sonra susarlar cevap vermezler.
    Sadece artık elektronik günümüzde arastırılmadan satıcının ağzına bakarak alınacak ürün olmaktan çıktı. Çekyat almıyorsun televizyon alıyorsun araştırıp öyle almalısın.
    Git sor bakalım internette bilmem kaç sayfa olan kullanım klavuzunu açıp okumuslar mi bir defa. En net ve kesin bilgi orada yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Philips e sallayanlar Sony'ı göklere çıkarır şimdi.

Yok, benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Henüz tv almadığım için ortalık kızışsın, androidli tv.ler gelişsin istiyorum. Ambilight olayı benim de hoşuma gittiği için mümkünse philips kendini geliştirsin , philips alayım diyorum. (ama allahaşkına 1.6 gb hafıza falan nedir yahu, ayıp).

Neyse 1 yıl sürem var o yüzden acelem yok. Hadi bakalım çalışın.
  • anqunadan A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben iş adamıyım .Sayfalarca okumaya zamanım olmaz .

Sattığım bir mal şu şu şu özelliklerde dersem Bu özelliklerin tamamını taşımak zorunda .
    4K umurumda değil .
    Benim için önemli olan Favori gurup ve Uydu kanalları düzenlemesi . Bu yok .

Philipse favori düzenlemesi nedeni ile çok fazla saldıramam.
    Ama Carrefourda 2 arkadaşım benimle geldi konuştuklarımızı bire bir duydular .
    Şahitlik yapacaklar . Carrefourda müşteri temsilcisine sorumluluğu yükleyebilir .
    ROM unda yetersizliğinide öne sürmem zor .Muallakta .

Ama 4K yerine 2K özellikli Android TV satmaları nedeni ile Philipsin bitiririm .Bitireceğim de .

Test programlarında 2K olduğu. işlemcinin 4K işleyemeyeceği açıkça görülüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Philips e sallayanlar Sony'ı göklere çıkarır şimdi.

Philipsin CPU su "Vivante GC4000" . en fazla 1920x1080 çözünürlük işleyebiliyor .
    Sonynin CPU su "4K Processor X1" gerçek 4K işleyebiliyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.