Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekürler üstadım peki developer tools yüklüyken güncelleme yapabilirmiyiz bir sıkıntı olurmu digitürk play'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda28 -- 20 Şubat 2015; 1:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

Lollipop 5.0 güncellemesi sadece yeni yazılımların daha hızlı çalışmasını sağlayacak (dalvik'ten art'ye geçiş nedeniyle). Codec desteği istedikleri kadar versinler USB 3.0 olmadığı için videolar yine kesik kesik oynamaya devam edecektir. Kaldı ki 4k videoları izleyebilmek için h.265 desteği lazım o da bildiğim kadarıyla yazılımsal halledilemiyor. Bizim TV'de h.264 desteği var. (3. parti uygulamalar ile oynatılabilir ancak gerçek 4K görüntü kalitesini veremez)

Sizin istediğiniz şey ise yakın gelecekte çok zor gözüküyor. Sonuçta indirdiğiniz bluray video .iso formatında. Üst segment tvlerde bile bu formatların oynatılması mümkün değil. Bizim indirdiğimiz HSBS (3d) videolar orjinal bluray videoların nerdeyse yarı yarıya görüntü kalitesi düşürülmüş versiyonları.

Kalite istiyorsanız çözüm formülü şu: Kaliteli TV + Kaliteli Media Box

3D bluray ISO=media box 3D keyfi tamamdır, pop-out olayınıda unutmamak lazım her içerik 3D taşma değil + bence HTPC yani PC 'yi tv ye bağlayıp 4K bir monitör yani masaüstü çözünürlüğü 2160p sağlandımı tmmdır

yani insanların tv alıyorken işte her türlü medyayı sorunsuz sıkıntısız tv üszerinden izliyeceğim mantığında gittikleri için öyle bir dünya yok, içerik izlemek istiyorsa insanlar 3D Bluray olsun 4K videolar olsun, bunları temin edip' ya mediabox alıcaklar, yada PC'lerini tv'ye bağlayıp panellerini monitör olarak kullanıcıklar haklımıyım şef

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Lollipop 5.0 güncellemesi sadece yeni yazılımların daha hızlı çalışmasını sağlayacak (dalvik'ten art'ye geçiş nedeniyle). Codec desteği istedikleri kadar versinler USB 3.0 olmadığı için videolar yine kesik kesik oynamaya devam edecektir. Kaldı ki 4k videoları izleyebilmek için h.265 desteği lazım o da bildiğim kadarıyla yazılımsal halledilemiyor. Bizim TV'de h.264 desteği var. (3. parti uygulamalar ile oynatılabilir ancak gerçek 4K görüntü kalitesini veremez)

Sizin istediğiniz şey ise yakın gelecekte çok zor gözüküyor. Sonuçta indirdiğiniz bluray video .iso formatında. Üst segment tvlerde bile bu formatların oynatılması mümkün değil. Bizim indirdiğimiz HSBS (3d) videolar orjinal bluray videoların nerdeyse yarı yarıya görüntü kalitesi düşürülmüş versiyonları.

3D bluray ISO=media box 3D keyfi tamamdır, pop-out olayınıda unutmamak lazım her içerik 3D taşma değil + bence HTPC yani PC 'yi tv ye bağlayıp 4K bir monitör yani masaüstü çözünürlüğü 2160p sağlandımı tmmdır

yani insanların tv alıyorken işte her türlü medyayı sorunsuz sıkıntısız tv üszerinden izliyeceğim mantığında gittikleri için öyle bir dünya yok, içerik izlemek istiyorsa insanlar 3D Bluray olsun 4K videolar olsun, bunları temin edip' ya mediabox alıcaklar, yada PC'lerini tv'ye bağlayıp panellerini monitör olarak kullanıcıklar haklımıyım şef

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bu TV'yi seçerken de bunları göz önüne alarak almıştım. Aynı fiyata LG'nin bir modelinde USB 3.0 ve h.265 desteği olmasına rağmen seçimimi Philips'den yana kullandım. Çünkü TV benim gözümde hala bir mönitör. Ekran kalitesi iyi olsun, gerekli altyapıyı bir şekilde hallederim diye düşündüm.

Media Boxları kısmen inceledim. İncelediğim modellerin hepsinde sorunlar mevcut. Kimisinde problem büyük kimisinde göz ardı edilebilir. Daha detaylı inceleyene kadar TV'mi PC'ye bağlamayı düşünüyorum. Sonuçta PC donanımı ve yazılım desteği media boxlardan çok daha kuvvetli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bu TV'yi seçerken de bunları göz önüne alarak almıştım. Aynı fiyata LG'nin bir modelinde USB 3.0 ve h.265 desteği olmasına rağmen seçimimi Philips'den yana kullandım. Çünkü TV benim gözümde hala bir mönitör. Ekran kalitesi iyi olsun, gerekli altyapıyı bir şekilde hallederim diye düşündüm.

Media Boxları kısmen inceledim. İncelediğim modellerin hepsinde sorunlar mevcut. Kimisinde problem büyük kimisinde göz ardı edilebilir. Daha detaylı inceleyene kadar TV'mi PC'ye bağlamayı düşünüyorum. Sonuçta PC donanımı ve yazılım desteği media boxlardan çok daha kuvvetli.

Merhabalar..öncelikle size şunu söyliyeyim ben HD içerik olayına ilk TOSHIBA HD-DVD playerdan'SONY BD blurayplaye'ra kadar PC'den Mediabox'uydu alıcısından, ıvırından zıvırına kadar herşeyi denemiş biri olarak, şunu söylemek istiyorumki dünyada hiçbir medya player asla HTPC'yani bir PC' değildir açık ve net..

Çünkü PC'nin verdiği detayı derinliği rengi hiç bir meditank veremez neden ?

Çünkü media boxların görüntü birimi sabittir müdahale edemezsin ne yaparsan ayar görüntüde tv'den yapıcaksın PC'öyle değil işte tonalrca mediaplayer var örnek (spplayer,km player,neuview,splah pro ex,pot player,power dvd 3D) vs vs uzar gider PC'üstünden izliyeceğin bütün içerikelre ister MKV olsun ister half-sbs-ister full,sbs-ister ISO bluray ister 2D ISO farketmez buna vcd'dahil keskinliğinden contrast'ına kadar gammasından 'derinliğine kadar ayar verebiliyorsun çünkü dünaysda halen PC'üstünde bir cihaz element yok mediabox'lar sıkıntısız sadece HD içerik çalıştırmaya müsait oldğu için pratik geliyor iyi mi evet iyi bakınız:DUNE HD,ama ben zati bir filmi edindimmi onu haricvi hdd atıp sonra mediaplayera takıp tam eziyet

3D TV'ler zati hepsi 1.4 HDMI..keza NVIDIA'nın HDMI çıkışlı orta sınıf üst sınıf ekran kartlarında HDMI 1.4 bu durumda 1.4 HDMI kablo alıp PC'yi TV'yer bağladıktan sonra masaüstü çözünürlüğü 2160p yani 4K ettinmi olay bitmiştir ben bu olayı isim evrmiyeceğim bir tekno markette 55pus7909'denedim mağzamüdürü arkadşaım 4K demo avrdı bende herksin ağzı açık kaldı :) PC'de laptop değil şef bildiğin taş gibi kasa çok güçlüde değil hani :)

Q6600 İşlemci
    3gb ddr3 ram
    Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

PC'im bu ve birçok işlemi bu sitemim'den hal ediyorum çokta memnunum zati hd içerik için hazırladım herşeyi oyun oynamadığım için yüksek donanıma zati ihtiyacım yok ..

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. HDMI kablo ile şu sitede bulunan 4K Hevc formatında bir demo indirdim ve PC'yi TV'ye bağlayarak izledim. Sonuç harika . Bu videoyu çalıştırdığım program ise media player classic . Bu programdan çok daha kaliteli sonuçlar verecek birçok program var. Logitech K400 klavyeyide aldım mı benim için media box v.s. bitmiştir.

Yeniden teşekkür ederim

• quote:

Öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. HDMI kablo ile şu sitede bulunan 4K Hevc formatında bir demo indirdim ve PC'yi TV'ye bağlayarak izledim. Sonuç harika . Bu videoyu çalıştırdığım program ise media player classic . Bu programdan çok daha kaliteli sonuçlar verecek birçok program var. Logitech K400 klavyeyide aldım mı benim için media box v.s. bitmiştir.

Yeniden teşekkür ederim

Rica ederim yukarda yazım hatam olabilir klavye dokunmatik bende,bazen yazım hatası oluyor alışamadım en iyisi dokunmalı ya şöyle söylim mediatank'lar iyi olabilir evet pratiktir ama meziyetlidir, harici hdd şart, pc'ise indir anında sorunsuz izle + dts ses sistemide varsa bitmiştir olay ben size PC'de media player öneririm yıllardır bu işin içindeyim müsait olduğum zaman size player + bir kaç ayar önericem dediklerimi uygularsanız memnun kalıcağınıza eminimki bütün formatları denemeniz babında

sizin pc'ekran kartınız nedir ? + hdmı 1.4 hdmı kablo kullanıyorsunuz değilmi ?

Media Player önerinizi beklemedeyim.

Evet HDMI 1.4 kablosu var. Ekran kartım da GTX 570
  • eagle kullanıcısına yanıt
    Tabikide neden olmasın ben böyle acsiyonalrı severim hobimdir bu iş seve seve yardımcı olurum,ekran kartı gayet yeterli ve 1.4 HDMI kablo varsa tmmdır,zati 3D'TV lerin hepsi 1.4 HDMI

akşama ancak müait olucam ben buraya dönücem , siz beklemede olun saygılar
    Teşekkürler
  • quote:

Teşekkürler

arkadşaım merhaba nasıl gidiyor .keyifler yerinde umarım D
    bende z510 laptop var..hd grafik 4600 ve nvidia gt740m ekran kartları var..ne dersin 43 gblık iso bluray larımda istediğini alabilme şansım varmı?hdmı kablo alırken nesine dikkat edip almam lazım aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 21 Şubat 2015; 13:26:40 >
  • birsutanem kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizde sanırsam LENOVO z510 laptop var,3D ISO değil o aletle 4K 3D b ile izlersiniz ama içerik yok şu anlık varda demo sadece cihazınız çok iyi eğer 1.4 HDMI kablo kayıpsız hatasız kullanmak istiyorsak bir önerim var link aşağıda hayli hayli yeterli kablodur tavsiyemdir..

IHS-08 4K ULTRA HD 3D HDMI KABLO ALTIN UÇLU 1.8M

www.vatanbilgisayar.com
    IHS-08 4K ULTRA HD 3D HDMI KABLO 1.4 ALTIN UÇLU 1.8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/ihs-08-4k-ultra-hd-3d-hdmi-kablo-altin-uclu-18m.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Şubat 2015; 15:49:58 >

bu gün bunu almıştım ama..aynı gibi..1.4 uyumlu altın uçlu..3d - bluray vs herbişey yazıyor kutuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: birsutanem

http://www.vatanbilgisayar.com/cab-17-blueray-uyvumlu-hdmi-kablo-15m.html#genel-bakis

bu gün bunu almıştım ama..aynı gibi..1.4 uyumlu altın uçlu..3d - bluray vs herbişey yazıyor kutuda

Gayet yeterli hiç sıkıntı yok, 3D ISO olayını biliyorsunuz zati
    Yaw genel özelliklerine baktım biraz önce 1.3c uyumlu yazıyor..ama 1.4 versiyon da yazıyor..pekte görüntü alamadım..değiştirecem bugün

3D blueray wolverine 43 gb lık film..daemon tools proğramında macgo 3D blueray playerla direkt olarak normal görüntü kalitesi ile açıldı..bu filmi 3D açabilmem için 2D den 3D ye çevirerekmi açacağım..yan yana görüntü olarak bi fonksiyonu yokmudur acep..hani 3D fonksiyonunda başlatmam için belirli bir player oynatıcımı yapmam gerekiyor..Açıkçası 3D blueray iso film formatları konusunda biraz aydınlatırsan sevinirim..kusura bakma çok soru sordum..tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 22 Şubat 2015; 13:26:53 >
  • birsutanem kullanıcısına yanıt
    3D videoları en iyi Cyberlink PowerDVD ile açılabildiğini biliyorum. Fakat Bluray filmlerde performansı nasıl denemedim hiç.
    Pc'de kullandığım monitör 3D özellikli olduğu için 3D filmler için birçok player denedim ve PowerDVD bu konuda hepsinden birkaç adım öndeydi. (Yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum. Bu süre içerisinde başka player araştırma ihtiyacım olmadı. Belki daha iyiside olabilir)
  • quote:

Yaw genel özelliklerine baktım biraz önce 1.3c uyumlu yazıyor..ama 1.4 versiyon da yazıyor..pekte görüntü alamadım..değiştirecem bugün

3D blueray wolverine 43 gb lık film..daemon tools proğramında macgo 3D blueray playerla direkt olarak normal görüntü kalitesi ile açıldı..bu filmi 3D açabilmem için 2D den 3D ye çevirerekmi açacağım..yan yana görüntü olarak bi fonksiyonu yokmudur acep..hani 3D fonksiyonunda başlatmam için belirli bir player oynatıcımı yapmam gerekiyor..Açıkçası 3D blueray iso film formatları konusunda biraz aydınlatırsan sevinirim..kusura bakma çok soru sordum..tşk.

Merhaba verdğim linkteki kablo ile değiştirebilirsin memnun değilsenki 1.3 artık fosil oldu 1.3 HDMI'den 1.4 HDMI'ye encode yada port edebiliyorsa direk sıkıntıdır 1.4HDMI 34=4K kablo verdiğim linkteki INCA modeli..

3D ISO olayını tam anlamadım, daha anlar şekilde yazarsanız yardımcı olucam

Film şöyle;
    The wolverine 3D blueray 43gb .iso
    Bu film iso uzantılı..(bu uzantı macgo playerda açılıyor ve açarken normal kalite görüntüsüyle düz açılıyor..)3D olarak açılmıyor..yani yan yana görüntü modunda açılmadığı için 3D ye geçip bu filmi 3D izleyemiyorum..

Yukarıda da belirttiğim gibi filmin adı uzantısına bakılınca 3D blueray bir film olarak geçiyor..

Aceba bu uzantıdaki filmeri 3D olarakta izleyebilmek için ayrıca bir player mi kullanmak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 22 Şubat 2015; 19:12:09 >
  • eagle kullanıcısına yanıt
    Filmin adı şöyle

the wolverine 3D Blueray .iso

benim bundan anladığım hem 3D olarak hemde blueray olarak izleme seçenekleri mevcut gibi gözüküyor..ama film direkt olarak blueray yani düz kaliteli bir görüntü olarak açılıyor..ben bunu 3D olarak izlemem için nasıl bir yol izlemeliyim bunu çözemedim..tşk
  • quote:

Film şöyle;
    The wolverine 3D blueray 43gb .iso
    Bu film iso uzantılı..(bu uzantı macgo playerda açılıyor ve açarken normal kalite görüntüsüyle düz açılıyor..)3D olarak açılmıyor..yani yan yana görüntü modunda açılmadığı için 3D ye geçip bu filmi 3D izleyemiyorum..

Yukarıda da belirttiğim gibi filmin adı uzantısına bakılınca 3D blueray bir film olarak geçiyor..

Aceba bu uzantıdaki filmeri 3D olarakta izleyebilmek için ayrıca bir player mi kullanmak gerekiyor..

Şimdi efendim şöyle anlatayım size sizdeki 43 GB saf 3D Bluray ISO aynı film bendede var bendeki full-sbs yani ISO kalitesinde half sbs değil yani

Pc'den izlemek istiyorsak ISO 3D'leri ekran kartımızın 1.4 HDMI çıkışlı olması lazım + 1.4 HDMI kablo standart olması,ekran kartımızın 3D özellikli olması lazım+indirdiğin ISO dosyasında BDW nin içinde Stream diye bir klasör var, onu içindeki m2ts uzantılı bir çok video var, en yüksek kapasiteye sahip olan filmin aslıdır. ama bazen 3D adı altında olan filmelr 3D çıkmıyor 3D yazıyor ama olamayabiliyor onun yüzden POWEISO'yu indirip kurun ve programı açıp bu dosyayı açın aynı BD'lerdeki gibi BDMV Klasörünü göreceksiniz bunuda açın yine bd'ler gibi bir sürü klasör çıkıcak bunların içinden STREAM klsörünü açın ve en başta SSIF diye bir klasör göreceksiniz bu 3D olduğunu gösterir diğer dosyalar bilindik m2ts dosyalarıdır bu şekilde 3D olup olmadığını öğrenirsiniz..

Birde Tavsiyem kesinlikle :DVDFab Blu-ray 3D Ripper bu programı tavsiye ediyorum + power dvd en son sürümü + yada şöyle: Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum Retailı son sürüm kur iso dosyasını deamon tolss a yerleştir. otomatik açılması gerek ..bu seçenekleri dene bu sabır azim işidir, ISO 3D oyantıyoruz haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Şubat 2015; 20:28:46 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.