Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selamlar,ben de bu modelin 49" olanını aldım,dünden beri testler yapıyorum,normal 2.5" ya da flash diske attığım 4k videolardan hiçbirini düzgün bir şekilde oynatmadı,ya hiç açmadı ya da açıp donarak oynattı.Xperia Z2 den kaydettiğim 2160p videolar, .ts .mkv ve.mp4 bunları açmıyor,desteklenmeyen format yazıyor.Ayrıca Hercules.2160p 3d film indirip denediğimde tam bir rezalet,VLC,MX Player ve kendi oynatıcısıyla açamadım,açtığında da sürekli donduğundan izleyemedim.Sizde nasıl problem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDH_2007

Hocam selamlar,ben de bu modelin 49" olanını aldım,dünden beri testler yapıyorum,normal 2.5" ya da flash diske attığım 4k videolardan hiçbirini düzgün bir şekilde oynatmadı,ya hiç açmadı ya da açıp donarak oynattı.Xperia Z2 den kaydettiğim 2160p videolar, .ts .mkv ve.mp4 bunları açmıyor,desteklenmeyen format yazıyor.Ayrıca Hercules.2160p 3d film indirip denediğimde tam bir rezalet,VLC,MX Player ve kendi oynatıcısıyla açamadım,açtığında da sürekli donduğundan izleyemedim.Sizde nasıl problem var mı?

dostum oynatmıyorsa niye aldın. :) Philipsin tvlerinde 4k bir içerik seğredemessin adı 4k. Harici bi top box fln alırsan belki . Oda piyasada yok bildiğim kadarıyla değiştirme şansın varsa LG al onun çoğu modelinde 4k oynatabilirsin LG başlığı altına bakman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

dostum oynatmıyorsa niye aldın. :) Philipsin tvlerinde 4k bir içerik seğredemessin adı 4k. Harici bi top box fln alırsan belki . Oda piyasada yok bildiğim kadarıyla değiştirme şansın varsa LG al onun çoğu modelinde 4k oynatabilirsin LG başlığı altına bakman yeterli.

hocam bilse almazdı zaten arkadaş:)

philipsler de 4k codec desteği yok mu diyorsun ? uzak mı duralım?

• quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

quote:

quote:

bende 7809 kullanıyorum. Çok araştırmadan aldım 4k için aldım. Ama şimdiki aklım olsa almazdım. 4k için çok yetersiz bi tv. her tvde birkaç sorun var Lg dede var ama elimde olsa LG nin 4k tvlerini alırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende 7809 kullanıyorum. Çok araştırmadan aldım 4k için aldım. Ama şimdiki aklım olsa almazdım. 4k için çok yetersiz bi tv. her tvde birkaç sorun var Lg dede var ama elimde olsa LG nin 4k tvlerini alırdım.

Ayrıca değiştirme niyetindeyim servisi çağırıcam ve bu tv nin 4k ile alakası olmadığını uydudaki yayınları izleyemediğimi usb ile ve diğer hdd ile 4k izleyemediğimi beyan edip rapor tutturucam ve aldığım yerden talep edicem ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca değiştirme niyetindeyim servisi çağırıcam ve bu tv nin 4k ile alakası olmadığını uydudaki yayınları izleyemediğimi usb ile ve diğer hdd ile 4k izleyemediğimi beyan edip rapor tutturucam ve aldığım yerden talep edicem ;)

önemli bir bilgi hocam.sağolun..uzak durmak gerek o zaman.

bende bu kafayı anlamıyorum..resmen dolandırıcılık.uydudan 4K izlenmeyen modeli nasıl satıyorlar inanılır gibi değil

• arkadaşlar ortalama bütçem 2000-2500 TL

bu tv beğendim ama yorumlar çok kötü..

Yorumlarda 4K oynatmadığı yazılmış bu tv de , nasıl 4K film izlicez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnk -- 30 Ocak 2015; 3:42:21 >

• msurg M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

PUS7909 modelini 1 hafta önce aldım..Bunun birde androidini nasıl yükseltiriz aceba bilginiz var mı? Ayrıca yukarıdaki bilgilerinizi uyguladım ve sorun olmadı..sadece yeniden kurmak zorunda kaldım.bu android yükseltme işine bi çare ltfn..tşk.
  • Beyler FHD için mükemmel bir fiyat-performans ürünü olan 48pfs8109 (vatan'da 2.499) alacaktım ancak aklımı 49pus7909 karıştırdı. O da sırf 4K yüzünden ama şimdi diyorsunuz ki 4K vermiyor tv? Doğru mudur?
  • 28.01.2015 tarihinde teknosa'dan 55pus7909 4k tvyi aldım. Dün (04.01.2015) kurulumunu servise yaptırdım ve 3-4 saatlik kullanımdan sonra hemen iade kararı aldım. Nedeni ise LG'yi tercih etmeme sabebim olan banding problemi. Banding test videosunu önce youtube'dan açtım ve çok rahatsız ediciydi. Daha sonra youtube kaynaklı olabileceğinden bu test videolarının 1080p ve 2K çözünürlükte indirip önce usb bellekten sonra da cihaz hafızasından denedim ve sorun aynı olması beni üzdü. Birkaç 720p, 1080p çözünürlükte film açtım ve sorun hepsinde oluşuyor. Hele ki 3D performansı cihazı iade etme kararımı aldırtan son damla oldu. Yavaş sahnelerde performans gayet iyi ama hareketli sahnelerde bu kadar berbat olmasını hiç beklemezdim. HP 2311GT Pc mönitörümün 3D performansı bile çok çok daha iyi. Araştırarak ve Android oluşundan bu cihazı tercih ettim ama sonuçlar hüsran oldu.

4K bir süre uzak dursun. Kendi oynatıcının codec sıkıntısı nedeniyle 4K video açmamasını anlarım ama Mxplayer'da bile (harici codec pekleri yüklü bknz.buraya) kare kare oynatıyorsa bu 4K ne işe yarar?

Belki de bana sorunlu bir cihaz denk gelmiştir. Ama iade'den sonra ya samsung ya da sony FH tv bakacağım.

• Yukarıda ki mesajı düzeltiyorum.

Teknik servisden bir arkadaş geldi ve bahsettiğim bazı sorunlar çözüldü. (Yazılımı sıfırladı, usb'den versiyonu yükseltti)
    4K video codec sıkıntısından hala aynı durumda. Pc bağlantısı ile gayet güzel görüntü elde ettik. TvBox ile aynı kalitede olabileceğini söyledi.
    Filmlerde oluşan problemleri görüntü ayarlarından düzenleyerek sorun çözüldü. (kare atlaması gibi anlık şeyler ve hareketli nesnelerin etrafında karelenmeler oluşuyordu)
    Android arayüzünde zaten sorun ile karşılaşmamıştım ve akıcı olarak kullanabiliyorum.
    3D performansı da filmin ilk 30sn. de oluşuyor sonrasında düzeliyor. Ama hala hareketli sahnelerde arkaplan buğulanması rahatsız edici. Ayarlardan minimum seviyeye iniyor.
    Hediye Digitürk paketini kurdurdum ve HD ve SD kanallar gözlemlediğim diğer markalara göre bir adım daha önde.

İndirdiğim 4K demo videoları MxPlayer aynı yarları ile telefonumda (note 4) çok daha akıcı. Yazılım ile bir düzenleme ileride flash, harici disk ile izlenebileceğini düşünüyorum. Olmazsa da artık PC bağlantısı ile izlenebilir.

Bugün bir arkadaşım da görüntü performansı için baktı ve hayran kaldı. Kendisi LG tv kullanıcısı. 3D performansı kendi tvsine göre daha derin olduğunu, hareketli sahnelerde oluşn buğulanma LG'de bulunduğunu söyledi. Sanırım LG panel olduğu için hepsinde aynı.

TV alırken çok araştırma yaptım. Bu kadar sinirli yazmamın sebebi sanırım çok incelemekten kaynaklı.

• merhabalar...

n11 de denizatı elektronik 55PUS7909 için iyi fiyat vermiş,

3.070 TL ye veriyor. Bonus kartınız varsa oradan da 111 TL n11 bonusu var.

almak isteyenler incelesin bence..

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynamesearl -- 6 Şubat 2015; 15:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mynamesearl

merhabalar...

n11 de denizatı elektronik 55PUS7909 için iyi fiyat vermiş,

3.070 TL ye veriyor. Bonus kartınız varsa oradan da 111 TL n11 bonusu var.

almak isteyenler incelesin bence..

http://www.n11.com/philips-55pus790912-150-tl-kasada-indirim-ince-4k-uhd-led-tv-P33834671

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

n11 sistemi nasıl işliyor bilmiyorumda satıcı güvenilirmidir ürün bozuk çıksa iade edebilirmiyim veya kaç gün içersiinde iade hakkım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 8 Şubat 2015; 10:27:14 >

• Shyris kullanıcısına yanıt
    merhaba ödemeyi n11 e yapıyorsunuz öncelikle. n11 doğuş grubu şirketi bu arada.
    satıcı ürünü size gönderiyor. önce kargodan teslim alırken dış kutuyu kontrol ediyorsunuz sorun yoksa alın sorunluysa almayıp tutanak tutturun.
    sonrasında servis gelip orjinal ambalajı açarak montaj yapıyor. servis açtığında ya da montaj sonrasında sorun varsa servise rapor tutturuyorsunuz satışı yapan firma yenisi ile değiştiriyor.
    tüm internet sitelerinde geçerli olan iade süreci bu site için de geçerli.
    siz ürünü alıp onay verdikten sonra para satıcının hesabına aktarılıyor.
    yani gayet güvenli...
    ben hizmetten memnunum kendime 49pus7909 modelini aldım denizatı elektronik ten site aracılığı ile ...
    sorunsuz kullanıyorum..
  • kampanya iyiymiş.şimdi 3150 TL olmuş.
  • Teknosadan bugün 55pus7909 siparişi verdim. Ambilight özelliği benim için çok önemli hem 4k hem ambilightlı hem 55inch hem 3d daha uygun fiyata bir tv zaten yok. Yorumlarımı henüz yazamayacağım çünkü evlenmeme 6 ay var. 6 ay sonra kuracağım. Fakat yinede bir sıkıntı varmıdır diye bir açıp bakabilirim.
  • VivaZ V kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız?

• Fiyat performans olarak oldukça iyi bir tv
    Bu cihazı alan hiçkimse acaba demesin çünkü acaba demiyeceğiniz bir marka yok :)
    Philips ambilight, klavye kumanda, android, çift uydu ile diğer cihazların biraz daha önüne çıkıyor
    Malesef codec lerde sıkıntı var ama indirdiğiniz filmi uygun formatta indirirseniz alt yazılarda sorunsuz açılıyor.
    Klasik philips menü ve kanal geçişleri çok yavaş bazen sinir bozucu olabiliyor hatta kumanda da tuşamı basmadım acaba dediğiniz oluyor.
    Ben cihaza arkasına taktığım 1TB hard disk ile şu anda rahatlıkla farklı kanallarda çakışmayacak şekilde kayıt yapabiliyor, izlediğim kanalları 1 buçuk saat geriye gidecek şekilde geri sardırabiliyor dondurabiliyorum.
    Ayrıca android oyunları oynamak içinde logitech kablosuz f710 konsol aldım sorunsuz asphalt8 araba yarışı oynayabiliyorum
  • badiozgur B kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem filmleri MxPlayer ile izlemeniz. Google marketten ücretsiz indirebilirsiniz. MxPlayer tüm codeclerini de şu adreste ki adımlarla yaparsanız oynatamıyacağı video formatı kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.