Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barsoy

haftasonu teknosada bu tvyi(49pus7909) gördüm. Hemen sordum trt hd 4k yayını gösterebiliyor mu diye; bu gösteremez ama 55pus8809 gösterir dedi. Neye dayanarak bunu söyledi anlamadım, sırf 6 çekirdekli olduğu için değil herhalde. Ama teknik özelliklerde 4k yayın çözer çözmez diye belirtilen birşey yok her iki tv.de de.

içindeki uydu alıcı 4k alıcı değilmiş. Bunun için tüketici mahkemesine başvurabiliriz. 8909'dakinde olabilir.
    Fakat pc den 4k videolar izlenebiliyor diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan68100

Trt hd trt spor hd kanallar bende de kötü gösteriyor. Camur gibi olması yayindan bence show tv hd deki tr hollanda maçı bence müthişti

Bu kanallar bende mükemmel. Cnn Hd görünütüsü iyi değil. Sd yayınların görüntüleri iyi değil.
    bi ara ayarlarımı tlf çekim sizlerle paylaşayım.
  • Yau Allah aşkına 4K bir tv de 4K uydu alıcısı olmaması tamamı ile bir saçmalık ve handikap. !!!
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    4k uydu alıcısının olmaması bence de ciddi bir handikap ama yayın kalitesi anlamında videoda bahsettiğiniz durumu ben yaşamadım izlediğim maçlarda.videodan da çok anlayamadım aslında çizgilerin kaybolması durumunu.

kendi uydu alıcısında şifreli şifresiz olayını görmedim ama bahsettiğiniz trt deki maçlarda giren şifreyse ona yapacak bir şey yok maalesef.kendi uydu alıcısı için biss key girme seçeneği olmadığı için sadece philips değil diğer tüm markaların tvlerinde de aynı sorunu yaşarsınız muhtemelen.

sadece bu model değil philipsin diğer üst modellerinde de h265 olmadığı için 4k yayın açmıyor.eğer memnun kalmadıysanız aynı fiyat aralığında lg nin ub850v modeli var.samsunglarda ise fiyatlar daha da yükseliyor.içerisindeki uydu alıcısıyla 4k yayın izleyebiliyorsunuz.ancak bu tvnin hareketli sahnelerinden memnun kalmadıysanız ondan da kalmayacaksınız muhtemelen.yanılmıyorsam o tvde de panel 50 hz.kendim karşılaştırdığımda philipsteki görüntü kalitesi ve renklerin daha iyi olduğunu gördüm.ayrıca lg lerde kronik bulutlanma ve vertical banding problemi olduğu söyleniyor.yine de kendiniz gidip görüp test etmeniz daha sağlıklı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Bir tanede NTV spor HD görüntü incelemesi buyurun. Dsmart modül var onun için ntv spor hd bende var...

https://www.youtube.com/watch?v=hWqmotiK5eE

bu tv tamamı ile bir hayal kırıklığı eğer iade şansım olursa hemen iade edeceğim. TRT HD göstermez. ayrıca menüler kayıp oluyor dün servisçi gözümün önünde görüntü ayarlarından oyun modunu gördü sonra tv kapattı açtı gitti. Kendisi Allah Allah oyun modu vardı nereye gitti dedi hehehe. Ayrıca bazı kanallar şifresiz ama şifreli diyor. Bu TV yi yapıyorsan 4K uydu teknolojisi kullanacaksın ki ben 4K uydu alıcısı vardır diye aldım resmen keriz hissettim kendimi.

Hocam sizde ayarlar/görüntü/hareket/maximum yaparmısınız.
    parazit için olanlarıda minimuma getirin lütfen.
    Video kontrast olanıda biraz kısın bakalım beğenecekmisiniz.

• Bu tv'yi çok istiyordum, şu an yorumları okuyunca ciddi ciddi karamsar oldum
  • Bu philips te de lg lerde kronik bulutlanma ve vertical banding problemi var maalesef şu an. Önceki TV 'im 6877... Merak etmeyin ustam ben uyducuyum hobi olarak yıllardır. Onun için Biss ve diğer şifrele sistemlerini bilirim. Buradaki sorun Biss değil. şifresiz yayın yaparken de şifreliymiş gibi davranıyor. Bir ara modülü çıkartıp takmak zorun da kaldım. Çünkü modülü ters taktınız diyor normalde çözüyorduk artist 1 saat önce diyorum. Çizgilerin kaybolması derken Yeşil çizgiler çimen rengi farklılığı hareketli sahnelerde banding oluşup kayıp oluyor. Akşama servis gelecek TRT HD için ve gelişmeleri video ya çekeceğim. Dünde LG çektim onuda ekleyim görün bakalım.

ben 1080p seçtim eğer ayarınız da farklı geliyor ise lütfen 1080 p seçin. konuşma yok çünkü yeğen sıpa ağlayıp duruyordu bende ses kestim. Burada bakın yeşil çizgilere bozulma yok.

• Trt Hd turksatdaki bende de çalışöıyor ancak Eutelsatdakinden izleyebiliyorum. Bu nedenle uydudan bir sorun var gibi.
  • Evet kesinlikle kendi uydu alıcısında bir sorun var gibi yazılımsal demişler yazılım gelecek bakacaz. Banding görüntülerde olduğu gibi siz de de varmı ? LG kötülüyorlar ama dün tekrar baktığım videosu da olan tv çok daha iyi... İade etmem için teknik servise gidip test edilmesi gerekir dediler ama evden çıksın istemiyorum nasıl yapacaz bu iade işini evde iken TV
  • Arkadaşlar, torrent kurup deneyen oldu mu ?
    büyük boyutlu videoyu sdcard'a yüklemeyi deneyen oldu mu ?
  • Beyler flash programı apk olarak indirip yükleyebilen varmı?bilinmeyen kaynakları kabul etmiyor..kabul ettirebilen oldumu aceba..developer tools indirip bilinmeyen kaynakları tik lediğim halde yinede kabul etmiyore
  • Servis aldı götürdü ne yapayım şimdi akıl verin lütfen. Sabah arayacaklar bana ne diyecekler bilmiyorum ama artık iade etmek istiyorum bu sorunlar kötü gibi.
  • fat32 formatlı usb takıyorum, tanıyor ve videoyu oynatıyor. Fakat 4gb üstü fat32 ye kaydetmiyor.
    Exfat format atıyorum, ozamanda tv, usb yi görmüyor.
    ntfs atıyorum, onuda görmüyor.

Bilgisayardaki veya cepdeki 4gb üstü dosyayı nasıl taşıyıp oynatacağım acaba ?
    4k oynatır diyorlar, 4k yayınlar 300 gb civarı olan film var deniliyor !
  • hocam ntfs formatlı diski kaydederken mi görmüyor oynatırken mi.benim hard diskimin yarısı ntfs yarısı fat 32 ikisini de gayet güzel görüyor tv.
  • TV yi servis götürdü ve rapor yazmış philipse göndermiş eee şimdi beklicez de ne kadar beklicez şimdi ?
  • wasaby W kullanıcısına yanıt
    Exfat olan usb belleği kesinlikle görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 15 Nisan 2015; 15:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

TV yi servis götürdü ve rapor yazmış philipse göndermiş eee şimdi beklicez de ne kadar beklicez şimdi ?

Garanti belgelerinde genelde yazan max. 30 gündür. 30 günde bitiremezlerse ya para iadesi ya da değişim yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU TV de kendi içindeki uydu alıcısı ile Türksat taki TRT HD yi izleyebilen var mı ?

Daha TVyi yeni aldım yaa 30 gün dururmu ne kadar berbat bir konu bu ? Sorunlu olduğunu gördüyseniz tamamdır dimi ? Resmen işkence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dijitalevren -- 3 Nisan 2015; 23:21:08 >
  • 30 gün derken 30 iş günü olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Yani 1,5 ay falan
  • Evet aynen 30 iş günü yaklaşık olarak 42 gün demek. TRT HD yi kendi uydu alıcısında türksat üzerinden izleyen var mı bir cevap yok mu lütfen bir deneyip bakınız. Bu değişim için çok önemli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.