Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam.
    Ben de bir gaza gelip 55PUS8809 aldım.
    Tv ilk gün sapıttı, 4 ay uğraştım..2 kez servise gitti, 2 kez de servis bana geldi.
    Benim sorunum, tv kendi kendine açılıp kapanıyordu. Son zamanlarda açılıyor 2sn
    Görüntü verip tv kendini resetliyordu.
    Philipsten değişim talep ettim ve bir sürü video çektim, gönderdim.
    Nihayet dün itibariyle bana değişim formu verdiler ve aldığım mağazadan değişimini yapacağım.
    Süreç uzun olduğu için özet olarak yazdım.
    İsterseniz daha geniş birzamanda detaylı olarak anlatırım.
    Burada önemli olan şey, sakin kalabilmek. Çünkü bu resmen bir sinir harbi ve insanı cidden huzursuz ediyor.
    Şimdi elimdeki değişim kartıyla sony marka tvlere bakıyorum.
    Philips çok beğendiğim ve uzun yıllar kullandığım bir tv idi ama şu son yaşadıklarım beni bu markadan
    Ciddi olarak uzaklaştırdı.
    Servis minimum 3-4 gün den önce pek cevap vermiyor. Çoğu zaman da güncelleme yapıp cihazı geri
    Yolluyor. İşin kötü tarafı, philipse göre cihaz 4 ana tamir geçirmeden değişimi yapılmıyor.(muş)
    Tabi ki bu böyle değil, tüketici kanununa göre bir cihaz garanti süresi içinde 2 den fazla servise giderse
    Direk değişim hakkı doğuyor. (Bu şekilde okumuştum)
    O yüzden haklarınızı iyi araştırıp savaşa başlayın philips ile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soti Teşekkürler. Evet sakin kalmaya çıldırmamaya çalışıyorum bakalım. benim merak ettiğim TRT HD türksattan kendi uydusu dahili yani izleyen var mı bu çok önemli bir cevap yok yau.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Soti Teşekkürler. Evet sakin kalmaya çıldırmamaya çalışıyorum bakalım. benim merak ettiğim TRT HD türksattan kendi uydusu dahili yani izleyen var mı bu çok önemli bir cevap yok yau.

Bende philips yok, ama 3üncü kez sorduğun ve cevap alamadığın için yazıyorum: İçinde hd uydu alıcısı olan(DVB-S2) her tv TRT HD yayını verebilir. Yani markası axen ya da sunny olsa bile benim bu yayınları bu tvlerde görmüşlüğüm var. Ama TRT HD'deki 4k yayından bahsediyorsan Philips PUS7709 bu yayını veremez. Onun için ayrı 4k alıcı gerekiyormuş, o da DVB-S2x mi neymiş. Ama galiba bu DVB-S2X tuneri olan tv.ler de var.
  • TRT 4 K demedim zaten TRT HD kendi uydu alıcısında çalışmıyor. Ve sorunun TRT HD ile alakalı dediler ve TV yi yeniden getirdiler. Ama Bende bunun üstüne gitmezsem ne olayım. Şerefli bir marka ise bunu çözümler yoksa benden bu TV yi alır. Terbiyesizlik resmen. Sorun yok deyip gönderiyorlar ama TRT HD göstermiyor halen. Ve Bir Allahın kulu da almış da TRT HD gösteriyor m bakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan68100

Trt hd trt spor hd kanallar bende de kötü gösteriyor. Camur gibi olması yayindan bence show tv hd deki tr hollanda maçı bence müthişti

Bu kanallar bende mükemmel. Cnn Hd görünütüsü iyi değil. Sd yayınların görüntüleri iyi değil.
    bi ara ayarlarımı tlf çekim sizlerle paylaşayım.

Sevinirim teşekkür ederim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

TRT 4 K demedim zaten TRT HD kendi uydu alıcısında çalışmıyor. Ve sorunun TRT HD ile alakalı dediler ve TV yi yeniden getirdiler. Ama Bende bunun üstüne gitmezsem ne olayım. Şerefli bir marka ise bunu çözümler yoksa benden bu TV yi alır. Terbiyesizlik resmen. Sorun yok deyip gönderiyorlar ama TRT HD göstermiyor halen. Ve Bir Allahın kulu da almış da TRT HD gösteriyor m bakmıyor.

Kardeşim trt hd bende de göstermiyor. 55pus7909 markasi var bende. Ilk açtığımda trt hd yi ses geliyor anlık sonra program yok yazısı geliyor. Sistemsel sıkıntı var. Cozeceklerdir. Bu arada Philips candir biraz pozitif bakin

• Wallaha philps sevgisi bende de var hatta halen bir tv baktığımda sadece philips bakıyorum ama sorunun çözülmemesi ve trt 'ye suç bulmaları da çok çok saçmadır bence. Sayfasında destek bile yazarken hata var. Bende bu konuyu hem TRT Hd ye yazdım hemde facebook tan philipse hemde şiakyet vara yazdım.

www.sikayetvar.com
    Philips TV TRT HD Yayını Gösteremiyor Ama Kabul Etmiyor! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3158868/philips-trt-hd-yayini-gosteremiyor-ama-kabul-etmiyor-/0j2qr

artık bu konuda benim için inan şeref meselesi gibi bir konu oldu. Bakalım nasıl çözümlenecek.

• Trt hd turksat'da göstermeyip, Eutelsat'da gösteriyor.

ayrıca, 4k herhangi bir video seyredebilen oldu mu ?
  • Ben youtube dan açtım ama usb ye yükleyip öyle deneyeceğim ...
  • quote:

TRT 4 K demedim zaten TRT HD kendi uydu alıcısında çalışmıyor. Ve sorunun TRT HD ile alakalı dediler ve TV yi yeniden getirdiler. Ama Bende bunun üstüne gitmezsem ne olayım. Şerefli bir marka ise bunu çözümler yoksa benden bu TV yi alır. Terbiyesizlik resmen. Sorun yok deyip gönderiyorlar ama TRT HD göstermiyor halen. Ve Bir Allahın kulu da almış da TRT HD gösteriyor m bakmıyor.

Merhaba Benim tv samsung ve kendi uydu alıcısında TRT HD yayını mevcut ayrıyeten dsmart ilede izliyorum, tvnin kendi uydu alıcısından kanalı izler iken görüntü ile ses var ama dsmart ile izlerken kanalda görüntü var ama ses gelmemekte , TRT HD Göstermiyor ise ya ayar sorununuz var yada Tvinin Uydu alıcısında problem olabilir.
  • Kesinlikle TV nin kendi uydu alıcısında bir sorun var ve geçiştirmeye çalışıyorlar.
  • televizyonu hangi görüntü modunda kullanıyorsunuz?en iyisi canlı mod gibi geldi bana.bir de ses ayarlarını film moduna aldığım zaman cızırtı ve ses kesilmesi yapıyor.kullandığım yerde internet olmadığı için ilk kurdukları şekilde kaldı güncelleyemedim tvyi.onunla bir alakası olabilir mi?

televizyonun bu perfect natural motion özelliği çok garip.normalde hareketli görüntülerde görüntüyü daha iyileştirmesi gerekirken daha da kötü yapıyor.şu son güncellemeyi yaptıktan sonra yukarıda yazdıklarımı tekrar deneyeceğim

ayrıca bilgisayarı bağladığımda ekran kartım desteklemesine rağmen çözünürlüğü 4k ya çıkaramadım.bunun için hdmi 2.0 bir kablo almak gerekiyor galiba.önerebileceğiniz kaliteli,hesaplı bir hdmi kablo var mıdır?çok pahalı bir şey almak istemiyorum aşağıdaki ürünü alsam güzel performans alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasaby -- 6 Nisan 2015; 2:17:20 >

• 4 k ya çıkarmak için harici bir media player almaniz gerekiyor. 4k yi tamamen desteklemiyor. Pcden izleyemezsiniz

• Kendi ayarlarımı çektiğim bir videoyu paylaşıyorum. Görüntü biraz parlamış fakat yinede fikir verir mahiyette.
    İlk saniyelerde kanal geçişlerini test ettim. Normal de daha hızlı olmasına rağmen, heyecan yaptı sanırım.
    https://www.youtube.com/watch?v=trkwcfi2hg0

Dün teknosada bir teknisyenle görüştüm. Bu ürünün 30fps görüntüleri aldığını, uydu alıcısının da bunu desteklediğini, fakat şu anki TRT HD yayınının 60 fps olduğunu,
    yakında 30 fps'ye düşeceğini söyledi. Bu tv nin 60 fps alamadığını bu nedenle sorun yaşandığını söyledi. Orada kurulu ve 4k yayın yapan bir cihazları ile de test ettik. Ben TRT HD'yi şuan eutelsat üzerinden izliyorum.

Perfect natural motion mutlaka orta olmalı, aksi halde hareketli görüntülerde sıkıntı oluyor.

youtube'dan 4k izlediklerimde , hd ile bir fark göremedim. Ama Sony tv'deki bir maç yayını, 46" de mükemmeldi. Acilen bir demo edinip usb ile deneyeceğim.

Usb 64gb flash belleği NTFS formatlayıp taktığımda, tv gördü ve güzel oynatıyor. Daha önce başaramamıştım.

Dün Samsung dükkanında bir satıcı ile görüştüm. Samsung tv nin android olanı yokmuş. Usb sorunumda çözüldüğüne göre, şimdi olsa yine bu tv'yi alırdım. Kur torrenti bak keyfine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 6 Nisan 2015; 11:22:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan68100

4 k ya çıkarmak için harici bir media player almaniz gerekiyor. 4k yi tamamen desteklemiyor. Pcden izleyemezsiniz

Pcden niye izleyemeyeyim anlamadım.televizyon oynatmayacak ki 4k yı pc oynatacak.tv de hdmi 2.0 girişi var hali hazırda

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Kendi ayarlarımı çektiğim bir videoyu paylaşıyorum. Görüntü biraz parlamış fakat yinede fikir verir mahiyette.
    İlk saniyelerde kanal geçişlerini test ettim. Normal de daha hızlı olmasına rağmen, heyecan yaptı sanırım.
    https://www.youtube.com/watch?v=trkwcfi2hg0

Dün teknosada bir teknisyenle görüştüm. Bu ürünün 30fps görüntüleri aldığını, uydu alıcısının da bunu desteklediğini, fakat şu anki TRT HD yayınının 60 fps olduğunu,
    yakında 30 fps'ye düşeceğini söyledi. Bu tv nin 60 fps alamadığını bu nedenle sorun yaşandığını söyledi. Orada kurulu ve 4k yayın yapan bir cihazları ile de test ettik. Ben TRT HD'yi şuan eutelsat üzerinden izliyorum.

Perfect natural motion mutlaka orta olmalı, aksi halde hareketli görüntülerde sıkıntı oluyor.

youtube'dan 4k izlediklerimde , hd ile bir fark göremedim. Ama Sony tv'deki bir maç yayını, 46" de mükemmeldi. Acilen bir demo edinip usb ile deneyeceğim.

Usb 64gb flash belleği NTFS formatlayıp taktığımda, tv gördü ve güzel oynatıyor. Daha önce başaramamıştım.

Dün Samsung dükkanında bir satıcı ile görüştüm. Samsung tv nin android olanı yokmuş. Usb sorunumda çözüldüğüne göre, şimdi olsa yine bu tv'yi alırdım. Kur torrenti bak keyfine :)

video için gizli görüntü diyor ve göstermiyor bilgine ustam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dijitalevren -- 6 Nisan 2015; 16:40:02 >

• Düzelttim.
  • tvyi nromalde digiturkun cihazıyla kullanıyorum.kendi uydusundan kanal arattığımda ise eutelsattan digiturk kanallarını buldu ancak hepsi şifreli.digiturkun kartını sokup bu şifreli kanalları nasıl açabilirim?tv de böyle bir imkan var mı?
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    Evet gayet güzel izliyorum ve sorun yok..tv yi aralık ayında aldım..aldığımdan beridir 3 güncelleme aldım..sıkıntı yok kanallarda..ama 4k yayınlarda problemmiş diyorlar bekleyip görecez bakalım..
  • Beyler sıkıntımız büyük..philips yetkililerine mail atmak istedim..mailimi sürekli hata veriyor sonra deneyin uyarılarıyla geri atıyorlar..sesimizi bi şekilde duyurmamız lazım..bende 55pus7909 kullanıcısıyım..trt hd ve tüm hd yayınlardan yana sıkıntım yok.hdd den yanada sıkıntı yok..android içinde develooper kurunca bi nevi iyileştiriyor..4k görüntü tam anlamıyla izlemedim..bu tv yi dünyaya sattılar elbette philips bu sorunları düzeltecektir..yazılımla pek giderilebilir bir işe benzemiyor ama 4k yayın izlenemediği için 4k recever hediye edebilir..bi kaç kişi mahkeme yoluna başvurmuş..bakalım bir sonuçlansın..ne cevap verecekler.. sen tut 4k tv sat..uydu alıcın 4k destekli olmasın..Way başımıza geleeeeen?;)abi herkes uyanık olsun..servis derseki yok hd yayında problem var..yok 4k test yayınında ondan göstermiyor..bu şekilde kimse kandırılmasın..koskoca trt hd yayınıda bir tek sendemi sorun görünüyor..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.