Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla hocam illa 4k gibi bir takıntın yoksa full hd olan 8109'u al derim.görüntü kalitesi 7909'dan daha iyi geldi bana.hatta piyasadaki fiyatına göre en iyi full hd panellerden birisi bana göre

bir de 7909da 2 8109 da 4 taraflı ambilight var.ambilight tv izleme zevkini ciddi anlamda katlayan bir özellik.ben 7909 kullanıyorum ışıklar keşke üstte de olsaymış dediğim olmuyor değil

illa 4k istiyorum diyorsan 7909 al tabi ama onda da bir bilgisayardan bir iki 4k demo açıp izliyorsun o kadar şimdilik.tvnin kendi uydusu trt 4k test yayınını açmıyor maalesef.hatta usb 3.0 desteği olmadığı için usbden 4k video da açamıyorsunuz.ancak bilgisayar bağlamanız gerekiyor.4k cidden çok müthiş bir görüntü ama şu an için emekleme adımlarında.içerik yok gibi bir şey.zaten 3-5 demo video izledikten sonra bitiyor.olanlarda inanılmaz büyük boyutlarda.2 dakikalık video 2-3 gb.ha ben geleceğe dönük tv alacağım illa 4k panel olsun,bir iki sene sonra da 4k yaygınlaşınca harici bir media box veya uydu alıcısı alır 4k yayın ve içerik izlerim dersen al 7909u.

4k tv alacaksanız tvde bakacağınız şey 4k uydu yayını için hevc codec ve harici kaynaktan 4k izleyebilmek için usb 3.0 olsun

samsungda aynı fiyatta hu6900 var.bildiğim kadarıyla uydusu 4k özellikli.samsungun düşük seviye modellerinden 200hz.3d yok.görüntü kalitesi nasıl bilmiyorum.daha üst modellerde fiyatlar çok yükseliyor samsungda

lglerde 4k olarak ub850v nin aşağısı önerilmiyor.ub 850v fiyat performans olarak çok iyi bir tvydi.uydusu 4k açıyordu.ancak onda da ne olduysa geçen hafta inanılmaz bir zam yaptılar tvnin fiyatı 4900lere çıktı.

• Arkadaşlar Exfat formatlı bir usb bellek ile bu tv de video oynatabiliyormusunuz ?
    veya usb belleği görüyor mu?
  • Wasaby çok saol cevabın için. 8109u alıcam sanırım görüntü olarak daha iyi gözüküyo sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips, cihazın arızasını kabul etti ve 55PUS8809'u iade ettim nihayet.
    Yerine Sony 55W805b aldım ve üstüne bir de 3000tllik hediye iade çeki aldım.
    Şimdilik bütün dertlerim bitti. Rahat uyku uyuyorum.
    Uzun yıllar kullandığım ve hiç sıkıntı çıkartmayan philips lcd tvmin
    Üzerine aldığım 8809 4k UHD tvnin anlamsız ve bir türlü düzelmeyen
    sorunları, beni SONY' e yöneltti ve şunu anlafım ki ben tvden fazla birşey beklemiyorum
    Tek istediğim güzel görüntü, sorunsuz olması ve usbden film oynatması okadar.
    Erken mi konuşuyorum ama şimdilik herşey yolunda.

Tv alırken gaza gelmeyin , kullanmayacağınız özelliğe boşuna para vermeyin bence..

İyi forumlar

• Selamun Aleyküm arkadaşlar 49pus7909 4K TV aldım bilgisayarımdan ekrana bağladığım philips hdmi kablosu ile (http://mcdn01.gittigidiyor.net/13146/tn24/131467774_tn24_0.jpg ) 2k veya 4k görüntü alamadım ekran kartım amd hd 7850 bana yardımcı olabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
  • hocam aynı sorun bende de var.hangi kabloyu kullanıyorsunuz acaba philipsin.4k uyumlu kablo mu?
  • kasap46 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorun bende de var.hangi kabloyu kullanıyorsunuz acaba philipsin.4k uyumlu kablo mu?
  • Verdiğim linkdeki kablosunu kullanıyorum aldığımda poşetin üzerinde 1080p+ 4x ibaresi vardı destekler diye düşünüyorum valla dün biraz ayarları kurcaladım ekran çözünürlüğünden değiştiremedim ( wün 8.1 kullanıyorum ) ama başlangıç ekranından bilgisayar ve cihazlar oradaki ekran bölümünden 3840*2160 çözünürlüğe getirebildim masaüstü baya küçüldü ama görüntü iyidi sorun yok asıl sorun oyunlarda 2k vb yüksek ayarlarda denememe rağmen oyun kasa kasa :) 1080p 'deki gibi sonuç alamadım ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede. :) ( displeyport 2 kullansam sorun çözülürmü arkadaşlar ? ) Teşekkkürler
  • Bu TVler bildiğimiz handikap ve almamak gerektiğini geç anlayanlardanız çünkü herşeyi sorunlu bu tv nin. USB 3.0 olmadığı için hardiskten birşey izleyemezsin deniliyor buda beni çıldırtıyor resmen. 4k uydusu yok parazitlenme ve puslanma var. TRT hd izleyemiyorsun demek ki neymiş philips resmen bize sorunlu tv leri satarak kazıkladı veya bilerek kazıklandık.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de 55 lik olanından aldım.

Henüz kurulum vs yapmadım. Merak ettiğim bir mevzu var, TV nin desteklediği görüntü olarak sitesinde aşağıdaki gibi yazılmış. HDMI üzerinden FullHD görüntü aktarımına neden yer vermemişler acaba?

Tüm HDMI'larda bilgisayar girişleri
    4K Ultra HD 3840x2160'a kadar
    60 Hz'de

Tüm HDMI'larda video girişleri
    4K Ultra HD 3840x2160p'ye kadar
    @ 24, 25, 30, 50, 60 Hz
  • Pazartesi il hakem heyetine gidiyorum kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Pazartesi il hakem heyetine gidiyorum kısmetse.

Git dostum yanındayız. Biz gidemiyoruz sen git bende pus 7809 var onun hdmi 2.0 ı bile yok hakkını ara bizide bilgilendir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 18 Nisan 2015; 9:14:14 >
  • Allah aşkına yaa servis diyorki TRT HD nin frekansı ile alakalı diyor. alında 800 TL lik bir SEG nasıl gösteriyor görün...

https://www.youtube.com/watch?v=sB0tq5eiCgg

Kesinlikle bu davayı kazanacağım eminim. Çünkü 4k tv de uydu alıcısı 4k değl ve TRT HD göstermiyor ve daha usb 3.0 olmaması ve hardisk dahil birçok yerden 4K yı izleyemiyoruz. Direkt bize ölün diyorlar. Bende bu işin üstüne gidip size tek tek bilgi vereceğim.

Ayrıca lütfen burada da destek veriniz.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3158868/

Bu philips bizi kandıramıcağını bilsin.

Haaa şunu bilin ben bu TV yi iade ve değişim de alsam Philips alacam ama bu model olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dijitalevren -- 19 Nisan 2015; 3:32:11 >

• Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun.

trt hd'nin izlenememesinin kısmi çözümünü daha önce yazmıştım hatırlarsınız. ancak sırf bu bile tv'nin vaat edilen tüm fonksiyonlarını yerine getiremediğini açıkça gösterir. çünkü trt hd izleyebilmek için tv'nin başka bir fonksiyonunu (hbbtv) feda etmek durumundasınız. malum wifi'de kapatılamıyor. dolayısıyla wifi'ye her bağlandığında eğer hbbtv fonksiyonu da açıksa trt hd'nin yayınında sıkıntı oluyor. bu açıdan philips android tv'lerin hepsi ayıplı mal sayılabilir. belki android olmayanlarda da aynı sorun vardır.

4k konusuna gelince. teknik özelliklerinde fhd uydu alıcı bulunduğunu yazmış olmaları, tv'yi 4k diye sattıkları gerçeğini değiştirmiyor. 4k diye lanse ettikleri tv'nin 4k uydu alıcısı olmamasından ziyade bunu pazarlarken ve satarken belirtmemeleri malı yine kendisinden beklenen faydayı yerine getiremez duruma düşürmektedir.

umarım kısa sürede sorununuz çözülür.

• Yarın gidip bunların hepsini yazacağım ve değişim veya iadesini isteyeceğim. Wallaha TV nin birde şu olayı var bakın bu tv tamamı ile arızalı gelmiş Türkiye ye.

https://www.youtube.com/watch?v=1IMWRnNNsZ8

1080p de izlemenizi tavsiye ederim. Müşteri hizmetlerini aradığımda normal tv ısınmasın diye hava kabarcıkları varmış ondan dolayı makul bir görüntü imiş. :-)

düşünün ben gülüyom ama nere ile. çok komikler yaaa :-)

Haydi hayırlısı bakalım.
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    tv'yi resmen kedi cırmalamış. bu nedir artık kabul etmezlerse insaf.
  • Müşteri hizmetlerine anlattım normal diyor hehehe yarın bakalım ne diyecekler mahkemelik olunca. Bugün servis hizmetleri gelcekti oda gelmedi.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum sonunda bende yazmaya karar verdim.

16.03.2015 tarihinde Teknosadan 55PUS7909 aldım.Bunu alırken Teknosada Philips yetkiliside vardı ve bu tv yi öve öve bitiremediler bende 4K diye aldım.
    Televizyonda şükür hiçbir sorun yaşamadım.Dsmart kullanıyorum görüntü özellikle HD görüntüler muhteşem güzel, Youtube sık kullanıyorum %100 sorunsuz çalışıyor takılma tekleme yok görüntü harika, usb den her formatta film oynattım sorun yok, altyazılarda sorun yok, tv nin kendi sesi gayet güzel, ben samsung fw450 soundbar kullanıyorum.Ambilight gayet güzelmiş karanlıkta filme keyf katıyor.

Gelgelelim 4K dolandırmacasına!
    Usb den 4K oynatmıyor, oynatamaz. Dahili uydusu 4K yayın desteklemez. Peki bu tv nasıl oluyorda 4k diye satılıyor milletimiz kandırılıyor? Buna dur diyecek bir makam yokmudur? Tvnin sadece paneli 4K diye sen Tv yi nasıl olurda 4K Tv diye lanse edip satıyorsun. Harici 4K uydu alıcısı alırsan + harici 4K media player alırsan bu Tv den 4K yayın izlersiniz diye bir açıklama varmı, hayır yok!

Philips sayfasına iozdemir76 kullanıcı adımla bir yorum bıraktım buradan bakabilirsiniz, utanmamışlar yayınlamışlar.
    Philips Yorumlar

Şikayetvarada yazdım ne arayan var ne soran :)
    Şikayetvar

• Ben bugün itibari ile Ankara il hakem heyetine dilekçe verdim ve artık beklicem. Ama asgari 6 ay demesi biraz beni ümitsizleştirdi. Yinede hukuki davama devam edeceğim. Çünkü bu tv ne 4K nede TRT HD çözümlenmedi. Aynı cevabı bana müşteri hizmetlerinden biri ukalaca cevap verdi 4K uydu alıcı veya dvd player bulabilirseniz izlersiniz. Yoksa 4k bu tv den izlenmez dedi. Üstelik usb veya hardiskten de izleyemezsin dedi.
  • 55pus7909 u almaya yakındım ama burada yazılanları görünce ne alsam diye kara kara düşünmeye basladım.3d si pasif olsun,max 3500 olsun,4k olsun,ambilight ta olsun dedik ama bu özelliklere sahip tek tv bu sanırım 4ksı çakma olmasa kesin alıcaktım.Baska tv de bulamadım bu özelliklerde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.