Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın 4K düşünme ki eğer düşüneceksen de philips 4K düşünme.
  • Bugün beni Philips ten Ece hanım aradı. İşin ilginci il hakem heyetine verir vermez bu tür bir oluşum olması beni şüphelendirdi. Anlattım bütün olayları ve bir üst yetkilinin aramasını ister misiniz dedi. Bende elbette mutlaka arasın ve görüşelim isterim dedim. Ayrıca cihazın ya sorunların çözümleyin ya da lütfen bu cihazı değiştirin dedim. Bakalım dönecekler mi ve sorunu çözecekler mi ?

Gidin il hakem heyetine sizde başvurun. Yeni tv düşünenler burayı çok ciddiye alsınlar ve alırken 2-3-5 kere falan düşünsünler. Bir TV yi 15 sene 20 sene kullanmayacaklar ise 4K düşünmesinler bence.

Bugün hem aradılar hemde cevap yazmışlar vayy vay..

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3158868/

Mücadeleye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dijitalevren -- 21 Nisan 2015; 20:00:20 >

• Bugün benide aradılar yaptıkları 3 kağıdı kendilerine anlattım, size geri döneceğiz dediler bakalım beklemedeyim.
    Şikayetvarada cevap yazmışlar

www.sikayetvar.com
    Philips TV Yanıltıldım - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3172148

Bu 4K kandırmacasında sonuç ne olacak çok merak ediyorum.Çünkü birkaç kişi değil bu seri Tvleri alan herkes kandırılmış durumda! 4K omayan bir tv ye 3200 TL verdik az paramı bu.

Ayrıca Tv yi aldığım teknosa mağazasına gittim durumu anlattım tv nin 4k olduğunda iddia ettiler, orada denettirdim usb den 4K oynatmaya çalıştılar desteklenmeyen format yazısını görünce yüzlerindeki ifadeyi görmenizi isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iozdemir76 -- 22 Nisan 2015; 3:00:14 >

• Arkadaşlar bugün beni yetkili servis aradı ve philips birtane 4K player gönderip demo yapılmasını istemiş bunun için randevu alabilir miyiz dediler benim sorunum bu değil ama isterseniz alabilirsiniz dedim. Buradaki forumda ki dostlar şikayetvara girip şikayeti takip ediniz ki ne kadar çok takip olursa o kadar ilgilenirler diye düşünüyorum.
  • sanırım en azından yanında 4k player vermeleri iyi olurdu
  • Aklıma şu geldi, tersi bir durum benim telefonumda var: Yani telefon 1080p oynatabiliyor, ama ekran 720p Ama kimse şikayet etmiyor. Moralinizi bozmuş olmiyim ama hukuki olarak 4k uydu olmamasından ve usb.den 4k oynatamamasından birşey çıkmayabilir. Ama philips belki müşterilerinin gönlünü almak için player vs. verebilir.
  • Şimdi ilginç birşey oldu umarım biriniz burada sınızdır. TV yi karşılıklı iyi anlayışla değişim alacaz ama tv yi alınca ekstra garanti alırsanız olacak dediler. Bende evet derim ama 48" 8109 var ise dedim ama TEKNOSA da 48" yok 55" de çok pahalı geliyor bana. Ben Philips te diretiyorum şimdi. Bu arkadaşlar benden iade almadan cihaz veremiyor ise ben cihazı verip bye bye demek istiyorum sizce nasıl birşey olur ki bunlar bana tv yi anında versinler ve ben böyle düşünmemiştim nasıl oldu demeyim. Eğer biri bana özelden cebi yazarsa arayıp konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Şimdi ilginç birşey oldu umarım biriniz burada sınızdır. TV yi karşılıklı iyi anlayışla değişim alacaz ama tv yi alınca ekstra garanti alırsanız olacak dediler. Bende evet derim ama 48" 8109 var ise dedim ama TEKNOSA da 48" yok 55" de çok pahalı geliyor bana. Ben Philips te diretiyorum şimdi. Bu arkadaşlar benden iade almadan cihaz veremiyor ise ben cihazı verip bye bye demek istiyorum sizce nasıl birşey olur ki bunlar bana tv yi anında versinler ve ben böyle düşünmemiştim nasıl oldu demeyim. Eğer biri bana özelden cebi yazarsa arayıp konuşalım.

Bizde tv yi alırken 4k diye aldık almışken 4k alalım üstelik 4k da para verdik

Tv den memnunuz ama 4k diye alıp usb 3.0 olmaması h265 desteği olmaması ve uydu alıcısının 4k desteklememesi kesinlikle skandal.. Ben bilgisayar bağlayıp 4k izlemek için almadım...

Bence philips kesinlikle umd 880 media playerı biz 7909 model sahiplerine de ücretsiz vermeli...

Bunun için bir kampanya filan başlatabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 30 gün olmadan olan hakkımı kullanmak için adım atıyorum. Akşama gidip bakacaz neler olacak. Ama akşam saat 6 ya kadar fikir verecek olan varsa lütfen buradan yazsın.
  • Sonunda verdim ve kurtuldum Vatandan 48" 8109 aldım. Size bir tavsiyem sakın bir TV veya başka bir şey alacaksanız Firmanın destek verdiği Kredi ile ALMAYINIZ. Çünkü kredi ile iade şansınız yok veya ancak kredi çektiğiniz ücreti geri alıyorsunuz. Teknosadan ing bank kredisi ile aldım 2800 ama geri iadesi bana 2517TL old ve ancak birşey almak istediğinde de 2517 çünkü diğer geri kalan Faiz oluyor.
  • Son sözüm bir daha tv alanına girmicem...

Bende bunu aldım olmadı 8109 TV yi aldım fakat şunu söyleyim ben artık bu TV olayından bıktım. Size en büyük tavsiyem 55" 6309 alın kimseyi dinlemeden ve sağlıklı bir şekilde izleyiniz. TV olayına çok büyük paralar vermeyiniz sonra pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dijitalevren -- 26 Nisan 2015; 15:51:08 >
  • 8109 'a masaya koyacağım için eğer duvara asmış ve kullanmayacak var ise 7909 un bana orta göbek ayağı lazım satan veya kullanmıcam hibe ederim diyen var ise beklerim... Kargo bana ait.
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    oluyorsa bende peşine düşeyim orta ayağın.
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkteki ürün tam size göre bence bunu alın. Uyumlu tv listesinde 55pus7909 yazmamışlar olsaydı bende alacaktım.

Philips
    Satın al: Philips Alüminyum Merkezi Stand PTS859/00 Alüminyum Merkezi Stand
    http://www.philips.com.tr/c-p/PTS859_00/alueminyum-merkezi-stand/tanitim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iozdemir76 -- 28 Nisan 2015; 2:22:32 >
  • Evet aynen bu ama satışı yokmuş. Eğer duvara asmış biri varsa satmak isterse veya hibe buradayım.
  • Dün 49pus7909 umuza güncelleme varmı diye bakayım dedim varmış , download edip kurulması 35-40 dakika sürdü , Philipsin içindeki programlar özellikle chrome tarayıcı iyileşmiş , yalnız flicker yada hotmailde mobil sürümde şifre giriyorum sadece düşünme ikonu çıkıyor . Lolipop sürüm gelecekmi acaba merakla bekliyorum ..
  • ben ilk günlerden beri bunu kullanıyorum (19 Şubat 2015 sürümü). Kanal listesi gelmiyor veya geç geliyor. Dediklerinizi denemedim
  • S.A Arkadaşlar 49pus7909 3d yan yana olan filmlerde bulanıklaşma görüntü sıkıntısı yaşayan varmı acaba ? benim eski tv lg47lw4500'de böyle bir sorun olmuyordu.

( Darbeden dolayı ekranın sağ üstünden başlayarak sol köşenin bir yerine kadar siyah bir şerit var ama uzaktan anlaşılmıyor bu 3d sorunun sebebi olabilirmi şimdiden teşekkürler. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap46 -- 2 Mayıs 2015; 2:10:40 >
  • 7909 da genel olarak bir bulanıklaşma var ve çözülemedi maalesef. Duvara asıp ayağı kullanmayacak var ise Orta ayağını satacak varsa bilgilendirsin lütfen.
  • Merhaba ben 55pus7909 aldim bostanci vatan bilgisayardan göruntu kalitesi mukemmel lg ve samsunga gore kiyaslama yaptigimizda samsung goruntu kalitesi dogalliktan uzak millet nasil samsung aliyo amlamadim lg desen ayni lg hareketli sahnelerde cok kotu iyiki bu tv yi almisim androit olmasi mukemmel aldigim magzada testini yaptim samsung ve lg den daha hizli interneti var zaten lg lerde internetten film izlerken bellek hatasi veriyo sinifinin en iyi cihazi philips 55pus7909 fiyat dusmusken hemen aldim bitane ambiligyt inanilmaz super bir òzellik tavsiye ederim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.