Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Şubat ayından beri 49Pus kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama 4K konusu kafa karıştırıyor. Pc'den bağlantı yapıyorum ama ekran kartım Hdmi 2.0'ı desteklemediği için 4k 24hz yayın gönderebiliyorum. O da bazen kesinti oluyor bağlantı kopuyor.
    Dün akşam Hobbit 5 ordunun savası filmini ps3'den Bluray ve 3D olarak oynattım. Yan yana görüntü. Kalite muhteşemdi açıkcası fakat 3 boyuttan kaynaklı ön plandaki karakterler ve yapılar inanılmaz parlak ve bulanıktı. Gözlerimizi çok rahatsız etti filmi kapattım. Acaba 3D derinlik ayarından mı kaynaklıdır bu durum ? Yoksa filmden mi kaynaklı. O parlama ve bulanıklık olmasa muthiş bir görüntü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34antoryum85

Bende Şubat ayından beri 49Pus kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama 4K konusu kafa karıştırıyor. Pc'den bağlantı yapıyorum ama ekran kartım Hdmi 2.0'ı desteklemediği için 4k 24hz yayın gönderebiliyorum. O da bazen kesinti oluyor bağlantı kopuyor.
    Dün akşam Hobbit 5 ordunun savası filmini ps3'den Bluray ve 3D olarak oynattım. Yan yana görüntü. Kalite muhteşemdi açıkcası fakat 3 boyuttan kaynaklı ön plandaki karakterler ve yapılar inanılmaz parlak ve bulanıktı. Gözlerimizi çok rahatsız etti filmi kapattım. Acaba 3D derinlik ayarından mı kaynaklıdır bu durum ? Yoksa filmden mi kaynaklı. O parlama ve bulanıklık olmasa muthiş bir görüntü var.

34ant kardeşim aynı sorun bende'de var sadece 3 boyut da nedense bulanık ve göz ağrıtıyor ama şöyle bir deneme yaptım bilgisayarımdan açtım 3 boyut ama masaüstü çözünürlüğünü 3680*2160 30 hz' ye getirdim. ( Benim ekran kartı hdmi 'den 60 hz'yi desteklemiyor ama displayport 1.2 destekliyor ama kablo bulamıyorum neyse ) ve bulanıklık ve göz bozulma olayı ortadan kalktı ama tabi 30 hz ve renk derinliği 8 bit'e düşünce rezil bir görüntü ortaya çıktı... :(

• 3D sorunu böyle devam eder düzeltmezler ise iade edecem gibi ürünü ( bana demesinler 3D 4k görüntülerde izleyebilirsiniz sitesinde böyle bir ibare yok ben alırken yok 4k recevier yok hevc 245 codec olsun diye almadım zaten bu konuda yanlış yapmışlar 3d'yi elimden alırlarsa bende onların bir taraflarını alırım yani o kadar neyse teşekkür ederim.
  • 3D Bluray görüyntüyü pcden aktararak denemedim. Evet displayport kablo yok. Bende çevirici var ama sonuçta 2.0'a çevirmiyor. Piyasada bildiğim kadarıyla GTX780 ekran kartları destekliyorlar.
    O kadar para veriyorsun televizyona. Ufak tefek parçaları eklemiyorlar ya rezil oluyorsun.
  • Merhaba. Forumdaki yazıları okuduktan sonra philips e soru sordum. soru ve gelen cevap şöyle.

Soru: merhaba. ürünü almayı düşünüyorum ancak uydu alıcısının 4k destekli olmaması ayrıca usb üzerinden uhd görüntü için h265 desteği olmaması ciddi sorun olarak görünüyor ve bu ve benzeri konularda çok fazla şikayet var. televizyonun yanında 4k oynatıcı temin etme veya uygun fiyata ürünle birlikte satış gibi bir polikanız olacak mı?

Cevap: Değerli Müşterimiz,
    Belirttiğiniz konu ile ilgili olarak;
    55PUS8809/12, 55PUS9109/12, 65PUS9109/12 ve 65PUS9809/12 model TV satın alan müşterilermiz Haziran 2015 tarihi itibariyle ücretsiz UHD880 kodlu 4K destekli Android medya oynatıcı gönderimi sağlanacaktır.
    Hediye gönderimi için aşağıdaki linkten “Ürününüzü kaydettirin” seçeneği ile kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Sistem üzerinden kayıtlar 30 Haziran 2015 tarihine kadar açıktır. Kayıt yaptıran müşterilerimiz hediye gönderimi Haziran ayıdan itibaren başlayarak sağlanacaktır.
    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
    Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    0 850 222 44 66

Sonraki sorum:Merhaba,

Bazı sorularım olacak. Cevaplarsanız sevinirim.

55PUS7909 alanlara neden verilmiyor? Neticede bu televizyon da 4K ve h265 desteği yok.
    UHD 880 sadece media oynatıcı, UHD uydu receiver değil. sonuçta uydu yayınları için yine ayrı cihaz almak lazım.
    İçerisinde zaten android yazılım olan bir televizyona android işletim sistemli media oynatıcı vermenin anlamı nedir?
    Bahsi geçen TV ler zaten fiyat olarak üst düzeydeler. Bu fiyat aralığında hem h265 desteği olan hem de UHD receiver desteği olan başka marka tv ler var. Bu mantıkla Philips in TV pazarında tutunması zor.

Teşekkürler.

Bu soruya henüz cevap gelmedi. Geleceğini de sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisestar -- 11 Mayıs 2015; 11:35:13 >

• wisestar W kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu telefonda bende sormuştum fakat cevap veremediler, sizden ricam gelen cevabı paylaşırsanız sevinirim. 1-2 hafta daha bekleyip hakem heyetine başvuruda bulunacağım.
  • arkadaşlar 23 Nisan tarihiyle 55pus7909 almış bulunmaktayım genel anlamda güzel bir televiyon ama bazı sorunları da yok değil chazdan çıkan çatırtılar menuden kaybolan kanal listeleri :) ve başta açılan sonrasında kaybolan trt-hd kanalı bu sorunların içinden çözebildiğim tek sorun ise philips servisinin de beceremediği trt-hd sorunu sadete geleyim trt-hd bu tv de izlemek için menüden ayarlara gelin saati manuele alın geri gelin sonra kanalı değiştirip tekrar trt-hd ye gelin açıldığını göreceksiniz kanal her kapandıgında bu işlemi tekrarlayın.malesef şu an bulabildiğim tek çözüm bu umarım faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_sir -- 12 Mayıs 2015; 16:16:44 >
  • ali_sir A kullanıcısına yanıt
    Bu kadar eziyete 3000 TL verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisestar

Bu kadar eziyete 3000 TL verilmez.

haklısında almış olduk birkere ;))
  • 2-3 aydır 49pus7909 modelini kullanıyorum ve uzak durmanızı tavsiye ediyorum!
    diğer markalarında 4k sında sıkıntı olduğu falan söyleniyor kullanmadığım için bilemiyorum ancak ben bu tv'nin bu parayı haketmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.uydu alıcısından normal yayın seyrederken donmalar oluyor, hani pc de olsa fps problemi diyeceğim de tv de tam olarak nedendir bilmem.tv 4k diye geçiyor ama ben şu ana kadar 4k video oynatmanın herhangi bi yolunu bulamadım usb den takıyorum videoyu görmüyor trt 4k yayın başlatmış o kanalı açıyorum ses var görüntü yok velhasıl 4k şu ana kadar lafta kaldı.son olarak androide de değinmeden geçemeyeceğim tam bir rezalet.normal olarak markette çok kısıtlı bir uygulama seçeneği var zaten develooper programıyla normal uygulamalar indirilebiliyor ancak onlarda da stabilite problemi oluyor sanırım telefon uyumlu programı tv de açmaya çalıştığımız için.örnek vermek gerekirse digiturk playden açtığım bir maçı 1 devrede 4-5 kere kapatıp açmak zorunda kalıyorum donup kalıyor.
    ambilight ve görüntü kalitesi güzel Allah için onlara lafım yok ama bence ya diğer marka 4k ları araştırın ya da bırakın 4k'yı androidi bi alt sınıf ama daha kaliteli adam akıllı tv alın bu fiyata en azından kafanız rahat olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungor11 -- 12 Mayıs 2015; 20:07:35 >

• bende bunu yazdım attım arkadaşlar..biz nooolacooook?

Forum sitelerinde tarafınızdan böyle bir cevapverildiğini okudum..55PUS8809/12, 55PUS9109/12, 65PUS9109/12 ve 65PUS9809/12 model TV satın alan müşterilermiz Haziran 2015 tarihi itibariyle ücretsiz UHD880 kodlu 4K destekli Android medya oynatıcı gönderimi sağlanacaktır.

ben de şu sorumu sormak istedim..
    55PUS7909 alanlara neden verilmiyor?Bizim sorunumuz ne olacak..bize bu tv yi satarken 4k uydu alıcısı olmadığı bilgisi verilmeden tanıtımı yapıldı ve hatta 5.0 android güncellemesi alacağının bilgisi verildi.Şu anda sorularımıza tarafınızdan iyi cevaplar bekliyoruz..olumlu yönde cevaplar olmalı..yukarıdaki hediyeniz sadece 4k medya oynatıcı..4k uydu alıcılı değil..en azından bunu 7909 için de yapmanız gerekir..bizim bildiğimiz tanıdığımız philips böyle değil..böyle olmamalı..biz şimdi napalım..THH ye mi başvuralım..lütfen sorularımızı cevapsız bırakmayın..büyük kayıp yaşadık..yaşadınız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 13 Mayıs 2015; 0:24:08 >

• Arkadaşlar 49pus/7909 dts oynatmıyormu bende Z5500 ses sistemi var daha önce lglw4500 ile dts ses alıyordum ?
    ( Decoderden optik ile tv'ye bağlıyorum hdmi'dan ses akışını dts almam lazım normalde budamı philips'in sorunu. :( ) Teşekkürler
  • Unutmadan bir şey daha soracam benim tv'yi servis açtığında üst sağ köşede ezilme ve ekranın üstünde boydan boya bir çizik vardı resimlerini çekti 2 gün sonra philips yetkili servisinden rapor çıktı kargolama ve nakliyat ile ilgili olduğunu beyan etti şimdi 2 haftadır ups'in tutanak tutmasını bekliyorum ben aradığımda size randevu verilecek tutanak tutulacak dendi varsayalım tutanak tutuldu ben bu ürünün para iadesini alabilirmiyim.
    ( İnternet'den almıştım tv yi anlatabilmişimdir İnşallah. ) Teşekkürler
  • Alırsın tabii ki ama önemli olan şu ki sen kargo geldiğinde imzalayıp kargocunun önünde açacaktın. Kargocu görüp rapor yazacaktı ve rahat edecektin. Şimdi iş biraz karıştı... çünkü bu seferde servis diyecekki açmışsınız kırık bilemem yani netten alsan bir türlü mağazadan alsan bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Alırsın tabii ki ama önemli olan şu ki sen kargo geldiğinde imzalayıp kargocunun önünde açacaktın. Kargocu görüp rapor yazacaktı ve rahat edecektin. Şimdi iş biraz karıştı... çünkü bu seferde servis diyecekki açmışsınız kırık bilemem yani netten alsan bir türlü mağazadan alsan bir türlü...

Teşekkür ederim cevap için kargo geldiğinde kutuya fazla dikkat etmedim ne yazikki zaten çok birşeyde yoktu birde tırstım ups açar sorun yok philips teknik servis gelir kurulum yapar bir sorun çıkar ise bana patlar diye neyse sonuçta philips'in raporu var servis gelene kadar açmadım çok şükür kutusunu doğal olarak taşı ups'e attı ups'den tutanak sözü aldım 2 haftadır bekliyorum şu sıralar biraz baskı yaptım yok bana 26. sında tutanakiçin gelmişlerde dosya kapanmış falan dediler öyle birşey yok dedim şikayet ettim bölge müdürlüğüne yazı geçmişler randevu için arıyacaklar hala bekliyorum bakalım olmadı tek yol tüketici mahkemesi ( sadece şunu öğrenmek istiyorum son kez ups tutanağı tuttuğu zaman ben internet'den aldığım mağazadan para iadesi alabilirmiyim ? ( mağaza ismi N11 : innturkey ) Tüm İslam Aleminin kandilini kutluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap46 -- 15 Mayıs 2015; 23:09:03 >

• google playden bütün uygulamaları nasıl indirebiliriz 55pus7909 var digiturk play kısıtlı mesela
  • genelde apk sitelerinden bulup yüklüyorum. Çünkü bir çok uygulama hala uyumsuz görünüyor.
    Yükledikten sonra ekranda küçük uyumsuzluklar olabiliyor.
  • selam bugün gelecek 49pus7909 televizyonum, acaba nelere kontrol etmem servis kurulumunda? ölü piksel falan nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe_09_34

selam bugün gelecek 49pus7909 televizyonum, acaba nelere kontrol etmem servis kurulumunda? ölü piksel falan nasıl anlarım?

servis kurulumu nasıl geçti, kurulum aşamasında neler yapıyorlar?
    ölü piksel testi yaptılar mı?
  • arkadaşlar bu tvyi tavsiye edermisiniz ve en uygun fiyatı arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.