Şimdi Ara

Philips 55PUS7909 hdmi ile digiturk bağlanma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: linuxp

quote:

Orijinalden alıntı: draliba

Merhaba,
    Bu tvyi 2 hafta önce satın aldım. Memnunum. Umarım alma konusunda tereddüte düşen arkadaşlara bu inceleme faydalı olur. İncelemede digiturk ile hd kanal, sd kanal görüntüleri. Menü geçiş hızları. Kumanda ile mouse imleç kullanımı, youtube kullanımı, usbden video açılışını göstermeye çalıştım.
    Herkese saygılar

Teknik özellikler için:

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/-/ozellikler

Tarafımca yapılan inceleme videosu:

https://onedrive.live.c...A2IQ&ithint=video%2cavi

http://youtu.be/vE2GoOHjZhs

video için teşekkürler. gerçekten çok bilgilendirici oldu. :) özellikle kanal geçişleri tatmin edici.
    online video konusu halen aklıma takıyor. ama android tabanlı olması 32 gb hafıza olması bu konuda da başarılı olma ihtimalini yükseltiyor.

tekrar teşekkürler. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)

Dahili hafzası 1.6 gb 32 değil bende diyorum ben yanlış tv yimi inceledim ama pek bir problem teşkil etmez kanımca bağlarım hariciyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 15 Ocak 2015; 23:46:10 >

• Bir arkadaş daha sormuş bende sorayım dedim. Cevap gelmemiş çünkü. Benim için en önemli konu USB den film oynatırken altyazı sorun oluyormu. Türkçe altyazıları destekliyor mu? Cevaplayan olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simpson

Bir arkadaş daha sormuş bende sorayım dedim. Cevap gelmemiş çünkü. Benim için en önemli konu USB den film oynatırken altyazı sorun oluyormu. Türkçe altyazıları destekliyor mu? Cevaplayan olursa çok sevinirim.

usb hdd den film izleyince harici altyazıları görüyor. dil kodlama ayarı yapabiliyorsunuz. yani Türkçe sorunu yok.
  • merdem1979 M kullanıcısına yanıt
    Cevap içiin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdem1979

quote:

Orijinalden alıntı: merdem1979

Cihazda 4 adet HDMI 2.0 mevcut. 1 tanesi Hdcp 2.2 destekli. hdmi 2.0 4k görüntü aktarmak için ilerleyen zamanlarda gerekecek. şu anda 1.4. 3d dahil tüm full hd görüntüler için yeterli. dsmart receiver için yeterli olduğundan 1.4. alıp taktım.

2014 philips hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
     Philips 55PUS7909 hdmi ile digiturk bağlanma sorunu

Hangisi hdcp 2.2 destekli acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shumin S kullanıcısına yanıt
    7809 modelinde sadece 1 adet hdmi 1'de hdcp 2.2 desteği var bu seriden sonraki tüm üst serilerde tüm hdmi portlarında hdcp 2.2. desteği mevcut.
  • Teşekkürler cevap için

• draliba D kullanıcısına yanıt
    Servisler maalesef yetersiz. Sizle beraber menuyu çözmeye çalışıyorlar. Aksaklıklarda profesyonel çözümler üretemiyorlar.

Arkadaşlar son güncellemeyi yaptınız mı ?
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/-/destek
    version:000.009.119.049, zip dosya , 413.3 MB, 19 Şubat 2015

Ben son güncellemeyi, usb bellek ile yaptım.
    Şuan Google play ile bağlanmaya çalıştığımda tekrar den bağlanamadı uyarısı alıyorum.
    youtube falan sıkıntı yok. Sanırım Google hesabımın bağlantıları ile alakalı bir sorun var.
    internetdede bir sorun olabilir

Tv yi yeniden kur dedim ve sıfırladım. Şimdi Google play çalışıyor. Developer tools da kurdum yine çalışıyor ve son güncellemede. açıkçası Google play hatası neden oldu bilemiyorum. Yalnız developer tols da diğer app.leri göster seçmedim daha. Acaba bir koruma mı koymuşlar diye dokunmuyorum.
    Kanalları falan yeniden kurduğumda favorilerimin gitmiş olduğunu gördüm. Halbuki önceki ayarlarımı getirse iyi okurdu.
    Kanal kurarken hotbird gibi uyduları kurmak istemiyorum ama mutlaka onlarıda kuruyor ve sonra uydu kaldırdan geri kaldırıyorum. epeyde bir zaman kaybı. Bunları yapınca televizyon çok geç tepki vermeye başladı ve tıkandı. Fişi çekip tekrar takmak zorunda kaldım.
    Görüntü ayarlarımı falanda yeniden ayarlamam gerekecek.

Kumandadan şunu ara dediğinde Google sesle arama özelliğini kullanıp hemen chrome üzerinden web sayfaların ulaşmaya çalışıyor. %70 başarılı buldum. Ama sesle Kanal Atv gibi bir türlü kabul ettiremedim. Onun yerine anında Google playden o kanalın uygulamasını indirip, açmaya çalışıyor ve ekran bir müddet beyazda kalıyor.

Chrome web siteleri ve Google play ekrana oturmuyor, bir uyumsuzluk var.
    youtube uygulaması gayet başarılı.

Hd yayınlarda orijinal deyip birazda görüntü ayarı ile oynayınca gayet başarılı ama bu defa Sd yayınlar çok küçük kalıyor.
    Ekrana sığdır deyince Sd yayınlar ekrana oturuyor, ancak hd yayınlarda o net görüntüden hafif uzaklaşıyor.

Videodan hd izleme gayet başarılı . Belkide her film 5gb üzeri izlediğim içindir. Bazı sahneler çok samsungdan bile iyi görüntü verdi.

• Ben 2013 yılında teknosadan Philips 42PFL6907K/12 aldım. Benim sorunum (bence birçok kullanıcının sorunu) şu philips tvlerde altyazı sorununu bildiğimden egreat marka playerla HDMI bağlantısıyla film izliyordum.
    Ayrıca harici uydu alıcısınıda HDMI bağlantısıyla izliyordum.
    Sebepsiz birden HDMI ile görüntü alamadığımı belirtmek istiyorum. Ne PC nede diğer cihazlarla görüntü gelmiyor.hdmi ile bağlantı olunca TV algılıyor ancak sinyal yok uyarısı veriyor.
    Nette çok araştırdım ama çözümü bulana rastlamadım.
    Yardımcı olacaklardan önerilerini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.