Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben o modelle ilgili 50hz muhabbetine takıldım yorum yaptım artı geçen gün arkadaşa tv almak için gittik 6503 7303 birde 7503 modellerini test ettim üç modeldede videoları takılarak oynattı harici programları sildik kendi oynatıcısıyla oynatmaya çalıştık yine takıldı üçünde birden olunca aklıma işletim sistemi geldi ama güncel değildir vs diye emin olmadan tam kesin birşeyde yazamıyorum bu sorunda varsa 2018 modellerde büyük problem %90 güncellemeyle düzelecek bişeydirde bu philipsi anlamak zor adamlar teşhire tv gönderiyor test etmek için video oynatamıyorsun e o adam bu tv yi nasıl alsın bu durumdan sonra potansiyel 2 müşterisini kaybetti sırf bu durum yüzünden...arkadaşlarada bu tv leri bakalım deme sebebim tamamen senin o 50hz ile ilgili yaptığın yorumdu ama ne merakımı giderebildim nede bi sonuca ulaşabildim
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Güncel değildir, şu an güncel yazılım; 105.0.197.13. Daha öncede belirtmiştim 8602 almak için incelemeye gittim (farklı mağazalarda, farklı modellerle kıyaslayıp inceledim) ancak 7303 aldım ve gerçekten f/p ürünü.
  • mağazalarda muadil Samsung,lg ile karşılaştırıldığında görüntü kalitesi daha iyi ve fiyat uygun. Düşünülebilir. Isınma sorununu irdelemek lazım, kışın ısınmaya katkısı olur belki 😀 “kutuplara yakın kuzey ülkelerinde en çok satan televizyon bu abi” Biraz abartılıyor mu ? Kullanıcıların geri bildirimleri önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta oldu alalı. ürün çerçevesi gerçekten oldukça fazla ısınıyor. ambilight ile alakası olduğunu düşünmüyorum, kapalı olsa da ciddi sıcak. ayrıca ambilight led ile çalışıyor, bildiğim kadarıyla led lerin ısınmama özelliği var bu sebeple artık çoğu aydınlatma sistemi led e yönelmiş durumda. yani tv çerçevesi ısınıyor malesef. android beklediğimden daha hızlı geldi bana, gayet başarılı. gse smart iptv uygulaması ile iptv izliyorum, oldukça başarılı. görüntü ayarlarını kişisel tercihlere göre düzenlemek gerek. örneğin ps4 oynarken oyun modunda olunca renkler fena karışıyor. o sebeple tv ayarlarından keskinlik parlaklık sıcak soğuk renk gibi ayarları kendiniz düzenlerseniz daha uygun olabilir. şimdilik gözlemlerim bu kadar.

bu da ambilight ile ps4 oyun deneyimi. rainbow six siege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1684 -- 23 Mayıs 2018; 23:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu modeli incelerken fark ettiğim bir durumda bu ısınma idi, hemen yanında duran 7303 de ise ısınma sıfırdı.
  • Dün mediamarkt'ta gördüm tvyi, aslında Samsung mu7400 bakıyordum tavsiye üzerine. Philips 55PUS8602yi görünce fikirlerim değişti.
    Şimdi sizlerden ricam;
    Fiyat olarak Philips 4500 TL'ye alabiliyorum. Samsun MU9000 ise 5000 TL. Arada 500 TL fark var. Sizce değer mi?

Öneriniz doğrultusunda yarın birini alacağım. Hangisini almalıyım?
  • Maroo M kullanıcısına yanıt
    MU9000 5000 tl ise kaçırma, Ambilight takıntın var ise PUS8602 alınabilir ben öyle aralarına deli gibi fark görmüyorum. Ama kendi açımdan PUS8602 ederi 4000 tl max 4500 tl üstü verilmez.
  • Kimse yanlış anlamasında. Tv nin cerceve ısınınca ne oluyor onu anlamadım. TV yi aldığımdan beri, yada bunca senedir tv kullanan biri olarak tv nin çercevesine 5 kere dokunmamışımdır. O da yerini değiştireceğim zaman. Philips e 2 kere dokundum 1 yerine koyarken, 1 de geçen arkasına kablo takmaya çalışırken.

Çalışan herşey ısınır, burda sıkıntı yaratacak sey sen dokununduğunda sana zarar verecek şekilde ısınması.

TV de kafaya takılması gereken şeyler, ghost oluşması, bulutlanma, ışık sızması filandır.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam samsung MU9000 de Quantumdot yok, Philisp in bu modelinde QDOT. Karşılaştırırken bunuda dikkate almak lazım.

Samsung un yine yanlış bilmiyorsam Qdat tv leri 8000+ TL den başlıyordu.

Biraz daha paraya kıyabilirim diyen Sony ye XE9000 serisine baksın, samsung a değil. PAra dediğin ne ki diyen de LG nin signature edition OLED lerine baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2018; 14:28:19 >
  • Cevabın için teşekkür ederim hocam.
    Bu gün tekrar gittim tvyi incelemeye. Teknosa, vatan ve başka bir mediamarkt'ta. Mediamarkt'taki arkadaş bu tvnin aşırı ısındığından bahsetti. Çerçeve ve sol üst arka tarafı gerçekten çok sıcaktı. Üründe geri dönüşün -arıza manasında- çok olduğunu söyledi. "Bu kadar ısınmasına karşın bu ısıyla ne kadar arızasız kalabilir" şeklinde bir ifade kullandı.

Öte yandan enerji tüketimi "B" sınıfı. Samsung MU7400 ise A ya da A+ sanırım. Tabi bu ne kadar önemli bilmiyorum.

Bir de 100 Hz ve 50Hz bana nerde ne kazandırır ne kaybettirir bilemiyorum.

İlk kez bi akıllı tv alacam, düğün dernek vs yeni ev malum. O yüzden oldukça tereddütteyim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroo -- 26 Mayıs 2018; 1:18:19 >
  • Arkadaşlar bende bu TV den almak istiyordum ama digituek play olmayınca vazgeçmek üzereyken buraya bir sorayım dedim açıkçası pek anlamıyorum bu TV işlerinden benim amacım:

1- diguturk play ile maçları izleyebilmek ki olsa ambilight ile mükemmel olur

2- pcden yada netten film izleyebilme

3- kablo TV var oradan discovery Channel vb izleyebilme yani normalde TV açmam sadece hafta bir kac saat bu kanallar için açıyorum maksimum bütçem 5000 tl.

Bunlara göre siz ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maroo M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yanlış anlama ama TV tr ye geleli çok olmadı zaten, İlk alıp konu açanda benim gibi, hadi benden evvel birileri daha olsun. Hadi TV Ocak ayında çıksında biz mart ayında kesfetmiş olalım. 5 Ay da bir tv nasıl arıza çıkarırda geri dönüşü çok olur.

Satıcı ağzını buraya taşımayın, adamlar adı üstünde satıcı hangisi elinde biriktiyse yada kar marjı yüksek primi daha çok veriyorsa amiyane tabirle sana onu itelemeye çalışır.

Söz meclisten dışarı Satıcıları ağzı açık ayran budalası gibi dinlenmemesi gerektiğine inananlardanım. Önceden internetten yorumlara incelemelere bakıp, mağazaya satıcı yı dinlemeye değil çıplak gözle TV leri görmeye gidin.

Benim fikrim bizim philipsin bu modeli Edge led yerine FALD olsaydı parmakla gösterilecek tvler arasına girerdi. Bana göre en büyük dezavantajı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2018; 14:34:7 >
  • hocam benim videoyu da eklesene ilk sayfaya belki işine yarayan olur.

not : ticari değil videolarım , youtuber değilim anlamam da o işlerden..

https://www.youtube.com/watch?v=c7zg43x826A&t=3s
  • Fzldrv F kullanıcısına yanıt
    tamam sony xe9005 alacak gücüm var ama özellik bakımdından nasıldır hiçbir bilgim yok birde benim aradıgım en fazla özellik smart ve web sitelerden film izlmek mesala web e girip bi hdfilmsitesi gibi linklerden film izlemek ses kalitesi 5+1 gibi olması harman karbon gibi veya biraz aydınlatırsanız sevinirim
    bu arada ben philips kumandasını sevmedem cok detaylı lg kumandası güzel hızlı ve kolay kullanım
  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzldrv

tamam sony xe9005 alacak gücüm var ama özellik bakımdından nasıldır hiçbir bilgim yok birde benim aradıgım en fazla özellik smart ve web sitelerden film izlmek mesala web e girip bi hdfilmsitesi gibi linklerden film izlemek ses kalitesi 5+1 gibi olması harman karbon gibi veya biraz aydınlatırsanız sevinirim
    bu arada ben philips kumandasını sevmedem cok detaylı lg kumandası güzel hızlı ve kolay kullanım
    Ben, web üzerindeki film sitelerinden film izlemek istiyorum diyorsan. Tavsiyem elindeki tv bozulmadıysa hiç tv arayışına girme. Yazık gömeceğin paraya çünkü. Yada al bir eliyüzü düzgün webte dediğin şekilde iş görecek bir tv olsun bitsin. Al bir tablet hdmi dan bağla elindeki tv ye görüntüyü aktar gitsin.

Bende Netflix var, hoşuma giden birşey varsa açar izlerim. Netflix te çıkmayan izlerim dediğim şeyleride 4K tv yi aldıktan sonra mecbur minimum 1080P BDrip ten izlemeye başladım.

Denk gelirsem de 4K sini çekiyorum.
    Philips 55PUS8602

Neden ? Görüntünün de temizini kalitelisini veriyorum ki O kadar para gömdüm hakkını versin tv diye.

Haa zevk meselesidir ben 8K tv alıp 360P video acar izlerim sanane diyebilirsin. Benim demek istediğim 4K en kral panel e sahip bir tv de alsan 1080P belkide elinde halihazirda olan tv den bir farkını göremeyeceksin. Sonra da hayal kırıklığı yasayacaksın.

Web üzerinden film izleten sitelerin heryanı abuk subuk reklamla dolu olduğu için tv ler bir süre sonra kasmaya başlayabiliyorlar. Hiçbir tv firmasıda 4/4 lük web deneyimi veririm tv de diye açıklama yapmaz. Basit internet siteleri tamam, ama heryerinden birşey fırlayan siteler sakat.

Birde aklında bulunsun bu sitelerde bir dünya zararlı yazılım mevcut, Android onlar için biçilmiş kaftan abk subuk sitelere tv üzeinden girmemenizi tavsiye ederim. Az buçuk işlerin bu taraflarını bilen biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2018; 14:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Ben, web üzerindeki film sitelerinden film izlemek istiyorum diyorsan. Tavsiyem elindeki tv bozulmadıysa hiç tv arayışına girme. Yazık gömeceğin paraya çünkü. Yada al bir eliyüzü düzgün webte dediğin şekilde iş görecek bir tv olsun bitsin. Al bir tablet hdmi dan bağla elindeki tv ye görüntüyü aktar gitsin.

Bende Netflix var, hoşuma giden birşey varsa açar izlerim. Netflix te çıkmayan izlerim dediğim şeyleride 4K tv yi aldıktan sonra mecbur minimum 1080P BDrip ten izlemeye başladım.

Denk gelirsem de 4K sini çekiyorum.

Neden ? Görüntünün de temizini kalitelisini veriyorum ki O kadar para gömdüm hakkını versin tv diye.

Haa zevk meselesidir ben 8K tv alıp 360P video acar izlerim sanane diyebilirsin. Benim demek istediğim 4K en kral panel e sahip bir tv de alsan 1080P belkide elinde halihazirda olan tv den bir farkını göremeyeceksin. Sonra da hayal kırıklığı yasayacaksın.

Web üzerinden film izleten sitelerin heryanı abuk subuk reklamla dolu olduğu için tv ler bir süre sonra kasmaya başlayabiliyorlar. Hiçbir tv firmasıda 4/4 lük web deneyimi veririm tv de diye açıklama yapmaz. Basit internet siteleri tamam, ama heryerinden birşey fırlayan siteler sakat.

Birde aklında bulunsun bu sitelerde bir dünya zararlı yazılım mevcut, Android onlar için biçilmiş kaftan abk subuk sitelere tv üzeinden girmemenizi tavsiye ederim. Az buçuk işlerin bu taraflarını bilen biri olarak.

Alıntıları Göster
    evet o konuda haklısın zaten yüzde yüz görüntü kalitesi aramıyorum smart özelligi olarak sony tercih edilirmi diye sormak istedim lg 800 ve philipsde test ettim oldu başka sitelere girebildim sony de bu mevcutmu
    tazeten amacım yüksek cözünürlüklü videoları filmleri takıp izlemek değil zaten
    klasik ev halkı olarak eşimle netflix dizi izledik canımız mı sıkıldı işte o zamanda acalım webden film izliyelim... yoksa öyle dedigin gibi sabah akşam webde takılan biri degilim veya 24 saat tv karşında vakit geciren biri de degilim
    sadece almışken iyi bir şey alim bide bazı özellikleri beni memnun etsin yeter ses ve görüntü olarak =)

• Fzldrv F kullanıcısına yanıt
    6000 TL bandına kadar görüntüsü renkleri siyahı en güzel tv dersen Sony XE9000 serisi derim, ama o da android.

Yani web de nasıl bir performansı vardır hiçbir fikrim yok.

Ses olayında SamMU900 40W, Phil8602 50W ,SonXE9005 20W Hop var.

2018 LG tv leri bekleyebiliyorsan bekle. Belki onlarda dişe dokunur birşey çıkar. Tabi o zamana kadar dolar euro yükselirken bokunu çıkarmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2018; 14:56:47 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    hep kafam allak bullak oldu şimdi =)
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    bu arada bahsettinigiz ürün Sony KD-55XE9005 4K HDR Processor X1 işlemci TV bu degil mi
    internettten araştırdım biraz herkes çok memnun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzldrv

bu arada bahsettinigiz ürün Sony KD-55XE9005 4K HDR Processor X1 işlemci TV bu degil mi
    internettten araştırdım biraz herkes çok memnun =)
    Evet.

O kadar para verip aldıktan sonra ister istemez memnun kaliyor insanlar.

2018 serisi XF diye geçiyor. İstersen onlarada bir gözat, birkac iyileştirma vardı XE ile arasında. Fiyat farklarını bilmiyorum ama o iyileştirmelere aradaki fark değermi dersen ben karşılaştorma videolarında aman aman bir fark görmemiştim. XE ile XF arasında.

Birde ekleme yapayım ben sony i oneriyorum diye philips kotü anlamına gelmiyor. Bu iş para meselesi ne kadar çok para harcama gücün varsa, Sony den de iyi tvler var.

Tekrar yazayım bu Philips 8602 FALD yani edge led yerine Direct LED olsaydı mükemmel olurdu. Yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin bir üst modeli FALD çıktı onda da QuantumDot panel değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2018; 16:5:38 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.