Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_4321

Anladım hocam bir şey soracağım şimdi bu televizyonda HDR Sinyali yazan filmlerde bu HDR'yi nasıl aktif edeceğiz acaba? Bende HDR Perfect sürekli kapalı gözüküyor.
    Tv görüntünün hdr olduğunu kendi anlıyor. Senin açıp kapama gibi bir durumun yok.

http://4kmedia.org/ burdan HDR video test dosyası çekip dene tekrar. ALtta verdiğim HDR10 videosu istersen onda dene.
    http://4kmedia.org/sony-bravia-uhd-hdr-4k-demo/

Altta bendeki durum bu. Telefon karanlıkta pek düzgün çekmesede menü durumunu görüyorsundur.
    Philips 55PUS8602

Not: Yukarıda linkini verdiğim Sony bravia demo sunu izledikten sonra. Birdaha tv de normal yayına geriye dönüşünüz olmayabilir. Bu tv bunu gösteriyorsa bizim diğer izlediklerimiz çamur muş diyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Mayıs 2018; 20:12:58 >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Tamam deneyeceğim teşekkürler
  • Tv kargodan geldiğinde test yapabileceğim döküman medya içeriğini paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 martta tv elime geçti diye düşünürsek dün akşam tv nin kumandası pil bitiyor değiştir diye uyarı vermeye başladı ? Akşamdan akşama sırf evde gürültü olsun diye bir kanalı açarım, genelde harici uydunun kumandasını kullanırım. Yani günde en fazla 5 kere tv nin kumandasını kullanan biri olarak. Bu kumandanın pili nasıl böyle çabuk bitiyor anlamadım.
    Kendi kutusunda gelen pilleri kullanmıştım umarım piller kotudur de ondan bu kadar çabuk bitiyordur. Yoksa işimiz var.

5000 tl tv ye verip 2 lira bir pile vermek mi koyuyor davası değil bu. Bir çekmece pil var da (migros duracell indiriminden almıştım), ben ilk defa bu kadar kısa giden bir kumanda kullanıyorum alışık değilim. İnsallah sorun kutusunda gelen pillerdedir. Akşam duracell pillerle yenileyip bir daha süreyi sıfırlayalım bakalım ne kadar gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Mayıs 2018; 8:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

15 martta tv elime geçti diye düşünürsek dün akşam tv nin kumandası pil bitiyor değiştir diye uyarı vermeye başladı ? Akşamdan akşama sırf evde gürültü olsun diye bir kanalı açarım, genelde harici uydunun kumandasını kullanırım. Yani günde en fazla 5 kere tv nin kumandasını kullanan biri olarak. Bu kumandanın pili nasıl böyle çabuk bitiyor anlamadım.
    Kendi kutusunda gelen pilleri kullanmıştım umarım piller kotudur de ondan bu kadar çabuk bitiyordur. Yoksa işimiz var.

5000 tl tv ye verip 2 lira bir pile vermek mi koyuyor davası değil bu. Bir çekmece pil var da (migros duracell indiriminden almıştım), ben ilk defa bu kadar kısa giden bir kumanda kullanıyorum alışık değilim. İnsallah sorun kutusunda gelen pillerdedir. Akşam duracell pillerle yenileyip bir daha süreyi sıfırlayalım bakalım ne kadar gidecek.
    hocam bende öyle bir sorun yok pildendir o kesin.

• Ayrıca ben geç farketmiş olabilirim. Google Chrome önceden web üzerindeki play store dan yüklenecek aygıt tv diye gösterilip yüklenebiliyordu. Fakat Tv üzerindeki markette uygulamalarımda da görünmüyordu. Akşam market e girdim, uygulamalarım kısmında Google Chrome görünüyor artık, sanırım resmi olarak geldi Android TV ye de.
  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    Tv yi aldığımda teknosadaki arkadaş alkalin pil kullanın demişti

Üstte arkadaşın verdiği hdr video ile bi deneme videosu çektim görüntü gördüğünüzden çok daha iyi

bazen kameradan dolayı parlamalar oldu

normal yayınlarda görüntüsünde problem var diye düşünüyordum ancak bu video da mağazalardaki o oled tv den nerdeyse ben bi fark göremedim belkide oled tv lerde günlük uydyu vs kullanımda 8602 gibi bi performans ı alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunresul -- 8 Mayıs 2018; 19:13:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    kumanda koltuğun arasına sıkışmış basılı kalmış olabilir mi
  • Ağustosta düğünüm var. Salonumun bir duvarı geniş ve gerçek taş ile kaplı. bu televizyonu alıp sağına ve solunada hue ampul koyarak güzel bir ambians yakalamayı planlıyorum. Çok fazla film ve dizi izliyorum. HD yayın performansı cokta umrumda değil. Fiyat biraz düşse keşke :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Ayrıca ben geç farketmiş olabilirim. Google Chrome önceden web üzerindeki play store dan yüklenecek aygıt tv diye gösterilip yüklenebiliyordu. Fakat Tv üzerindeki markette uygulamalarımda da görünmüyordu. Akşam market e girdim, uygulamalarım kısmında Google Chrome görünüyor artık, sanırım resmi olarak geldi Android TV ye de.
    hocam ben TV 'de mağazada göremedim, nasıl yaptınız?

• Visam Lord kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar düşmesine düşüyor da dolar ve euro çıktıkça sabit kalıyor fiyatlar malesef.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Web üzerdinden
    play.google.com
    Google Play
    https://play.google.com/store
    a tv deki google hesabınla giriş yapıp Chrome u bulup

Philips 55PUS8602
    tv yi işaretlemeniz lazım uyumlu cihazlardan secip.

Sonra tv ye yükleniyor. TV nin üzerindeki store da yok.

Benim öncesinde dediğim. Tv üzerindeki store da yuklu uygulamalarım kımında görünmüyordu. Artık orada görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 10 Mayıs 2018; 9:47:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

kumanda koltuğun arasına sıkışmış basılı kalmış olabilir mi
    Yok sanmıyorum. Tv easylik ile harici uyduya bağlı tv yi açacağım zaman uyduyu açıyorum o tv yi açıyor direk.

Sadece Cihazlar arasında geçiş yapacağım zaman, yada tv ayarlarını kurcalayağım zaman kullanıyorum kumandayı, kumanda da hep sehpanın üzerinde durur.

Piller sorunlu olabilir değiştirdik bakalım yeni pillerin ömrü ne kadar olacak.
  • arkadaşlar tv'yi mağazada gördüm diğer modellere göre beyazlar sarımsı, maviler daha açık renkte görünüyordu, teknosada izledim ekranda teknosanın reklamı vardı, turuncu renk diger tv'lerde hatta philips'in diger modellerinde de daha koyu ve canlıydı, ancak 8602 de daha soluktu, elemana renk ayarlarını değıştirebilir miyiz dedim, zaten en iyi ayarda dedi :) acaba bu durum va panelden mi kaynaklaniyor ? kullanan arkadaşlar deneyimlerini bildirirlerse sevinirim.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Sony ile kıyaslayın dijital yayınlarda görüntü kalitesi o kadar iyi değil malesef ama 4K hdr da oldukça başarılı ben mesela ps4 pro apple tvde memnunun dijitürk ise malesef vasat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Oydu buydu renk ayarlarıydı derken yaklaşık 10 gün oldu. Ve 2 gündür anlam veremediğim sorunlar yaşamaya başladım. Harici uyduyu daha öncede söylediğim gibi söktüm ve günlerdir dahili uydusunu kullanmaktayım ve olumsuz yorumlarda da olduğu gibi hatırı sayılır bir yavaş kanal geçişi mevcut ve halen memnun kalacağım bir ekran ayarına ulaşamadım. Neyse asıl sorunum bu değil.

yaklaşık 2 gündür genel olarak ses kısma kanal değiştirme akıllı tv fonksiyonları bunların hepsinde bir ağırlaşma yavaşlama mevcut. Bugün ise resmen çıldırttı ve başlarıma sinirden ağrılar girdi. Sistem aşırı şekilde kasıyor ve kumandadan bastığım tuşlara tepkisiz kalıyor. Örneğin kanal değiştirme tuşuna bastığımda kanal 20-30 saniye sonra değişiyor. Herhangibir uygulamayı açmak için bastığımda durum yine aynıydı. Bir süre sonra eğer yüklemeyi başarabilirsem aşağıdaki hata mesajlarını aldığım ekranlarla karşılaşıyorum. Çok sinirliyim lütfen bir yol gösterin. Fişinide çıkarıp taktım durum aynı.

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

• bakiyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Android ana ekranına gir. Ordan Yardım, Tv yi yeniden kur de. ANdroid yaziliminda bir sorun olmuş anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Arkadaşlar tekrar merhaba. Oydu buydu renk ayarlarıydı derken yaklaşık 10 gün oldu. Ve 2 gündür anlam veremediğim sorunlar yaşamaya başladım. Harici uyduyu daha öncede söylediğim gibi söktüm ve günlerdir dahili uydusunu kullanmaktayım ve olumsuz yorumlarda da olduğu gibi hatırı sayılır bir yavaş kanal geçişi mevcut ve halen memnun kalacağım bir ekran ayarına ulaşamadım. Neyse asıl sorunum bu değil.

yaklaşık 2 gündür genel olarak ses kısma kanal değiştirme akıllı tv fonksiyonları bunların hepsinde bir ağırlaşma yavaşlama mevcut. Bugün ise resmen çıldırttı ve başlarıma sinirden ağrılar girdi. Sistem aşırı şekilde kasıyor ve kumandadan bastığım tuşlara tepkisiz kalıyor. Örneğin kanal değiştirme tuşuna bastığımda kanal 20-30 saniye sonra değişiyor. Herhangibir uygulamayı açmak için bastığımda durum yine aynıydı. Bir süre sonra eğer yüklemeyi başarabilirsem aşağıdaki hata mesajlarını aldığım ekranlarla karşılaşıyorum. Çok sinirliyim lütfen bir yol gösterin. Fişinide çıkarıp taktım durum aynı.

hocam ben dede olmuştu, fabrika ayarlarına döndüm ve tv yi yeniden kur dedikten sonra gereksiz bütün programları sildim, düzeldi.

• Yanıtlarınız için teşekkürler. Tv yeniden kur seçenegi ve fabrika ayarlarına dönüş yaptım. Dogrudur sorun şimdilik çözüldü gibi olsa da yinede androidin olması gerektiginden fazla yavaş bence. Mesela 2 yıldır kullandığım android tv box tan yavaş. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Bir diger merak ettigim nokta şu. Mesajlarda benzer birşey gördüm ve olnadığı söylenmiş. Bende harman kardon avr 255 ses sistemi var. Hoparlör seti hkts 16. Şimdi ben tv nin sesini yeterli buluyorum ancak baslar zayıf. Ses sistemini çalıştırmadan aktif subwoofer ı kullanma şansım var mı? Aslında kesin bir yolunun olduğuna eminim ama yolu daha çözemedim. Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar. Bu tv almak istiyorum. Sadece xboxda oyun ve film izliyicem. Va panel 100hz hdr olması benim kiriterim ana demı sansı bulamadım.Tavsiye edermiainiz oyun ve film için? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.