Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HDR oyun seçiyorsa onu HDR FILM olarak değiştir. HDR oyun da ne yaparsam yapayım beyazları aşırı patlatıyor. Ama HDR FILM ı seçersen beyazların patlaması kaybolup karanlık alanlarda detayları görebiliyorsun.

Ayrıca 1 adet DARK Version 2.0 HDMI kablosu edin kendine 20TL gibi bir rakam. Fiyat performans olarak sıkıntı yaşatmaz.

Düzeltme : PC de 422 seçiyorum böylelikle renk derinliği 10 bpc oluyor. 444 secersem 8Bpc ye düşüyor renk derinliği. Biraz google yınca

444 10bpc icin sanırım 4K 30hz ayarlamak lazımmış, 59hz ile 8bpc olmuyor. 422 de 59hz de 10bpc alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Mayıs 2018; 23:24:5 >
  • Bu tv nin beyazı sarıya çalması sizce bir problemmidir rahatsız olan varmı kullanan arkadaşlardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Tüm ayarlarda görüntü ayarlarının içinde gelişmiş diye bir seçenek var renk geliştirme menüsünde renk sıcaklığını normal veya soğukta kullanın muhtemelen sorununuz çözülecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Renk geliştirmeden düzeltilir

Ancak dijitürk izlerken düşük kaliteli yayınlarda özellikle yüzlerde sarı renk patlamaları oluyor bildiğin fosforlu sarı

• patika01 P kullanıcısına yanıt
    2012 den beri pfl6877 kullanırım bu tv lerin ciğerini bilirim soğuk normal gelişmiş sıcak bu ayarları bilirim ancak yinede bu tv nin panelinde sarı değiştirilemeyecek derecede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunresul -- 3 Mayıs 2018; 8:0:17 >
  • Arkadaşlar,
    Ürünü Vatan Bilgisayardan pazartesi günü aldım salı günü kuruldu.Ancak salonum 140 ekran tv ye küçük geldi :) Mağazadan satın aldığım için ürünü iade yada değişim yapmıyorlar. İhtiyacı olan varsa 1 günlük televizyonumu satabilirim. Özelden dönüş yapabilirsiniz.
  • an itibariyle gg teknosa mağzasında 4299 TL kazananlar klubüne özel gördüğüm en düşük fiyat

• Merhabalar, bluetooth araması yaptığımda hiçbirşeyi görmüyor. Kumandada da bluetooth özelliği mevcut fakat bağlanmıyor. IR olarak sıkıntı yok ama bluetooth sıkıntısı yaşayan var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rumix

an itibariyle gg teknosa mağzasında 4299 TL kazananlar klubüne özel gördüğüm en düşük fiyat
    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-55pus8602-12-55-139-ekran-4k-uhd-ambilight-android-smart-ultra-ince-led-tv-339794983
    4800tl diyor. 4300 değil. İndirim bitmiş galiba.

• mdalici M kullanıcısına yanıt
    Zamanla gözü alışıyor insanın. Hatta tv küçük gelmeye başlıyor. Ben 5 metreden 65 inç izliyorum. İlk başta çok büyük gelmişti. Şimdi küçük bile geliyor.

• guvenkoca G kullanıcısına yanıt
    Bu problem bende var güncellemeden sonra oldu

• bakiyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Harici uydu alicisi kullaniyorum su google play flimler fragmanindan tvexit tusuna bastigimda nasil kurtulabilitim ?

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    aynen yeniden 4999 olmuş
  • AEtyemez kullanıcısına yanıt
    Onun cevabını bende bilmiyorum. Dediğim gibi dahili uyduyu kullandığınızda uydu kanallarına geçiş yapıyor o tuş ile ve bunu çözüp harici uydudan dahiliye geçinceye kadar benimde canımı çok sıkıyordu. Ancak harici uydunuzu kullanmaya devam edecekseniz nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum açıkcası. Ama kumandatuşlarını programlama ile bir soru sormuştum ve onun yanıtını bulabilirseniz ve tv tuşuna örneğin uydunuz HDMI 1 ise ve HDMI 1 i TV tuşuna atama şansınız olursa sorununuz çözülür. Malesef şuan için bende fikir var ama nasılın cevabı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AEtyemez

Harici uydu alicisi kullaniyorum su google play flimler fragmanindan tvexit tusuna bastigimda nasil kurtulabilitim ?
    Harici uydu da ayarlarda HDMI CEC diye birşey olmalı onu kapalı konuma getir. Tv de TV kumandasını diğer cihazların kumandası gibi kullan seceneği var EASY LINK diye onu kapat. Her kumanda kendi cihazına hükmeder karışıklık olmaz. Bunu yapınca cihazı açınca tv otomatik açılmayacktır. 2 sinide ayrı ayrı acman gerekebilir.

Ama Tv kumandasını yeniden düzenleme gibi bir secenek yok benim bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 4 Mayıs 2018; 9:21:7 >
    Mailine cevap geldi mi acaba?
  • Bu tv için görüntü ayarları nasıl olmalı bilgisi olan varmı

Diğer konularda başka tv ler için mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunresul

Bu tv nin beyazı sarıya çalması sizce bir problemmidir rahatsız olan varmı kullanan arkadaşlardan
    bugün teknosada ürünü inceleme fırsatı buldum, 8602'nin yanında sony 9005 vardı, philips çok canlı parlak bir görüntü veriyordu ancak sizinde bahsettiğiniz gibi beyazlar çok sarımsıydı bu da beni rahatsız etti, sony çok daha doğal görüntü veriyordu.
  • Hayır gelmedi müşteri hizmetlerini aradım ama birşey elde edemedim bugün vatan bilgisayara gidip teşhir ürününden deneme yapıcam.

Anladım hocam bir şey soracağım şimdi bu televizyonda HDR Sinyali yazan filmlerde bu HDR'yi nasıl aktif edeceğiz acaba? Bende HDR Perfect sürekli kapalı gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.