Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olur mu olur. Gavura güven olmaz. Nazar değmesin çok şükür benim Arçelikte ölü piksel çıkmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olu rengimiz siyah, daginik ve birden fazla. Vatan’dan 16 nisanda int uzerinden almistim, sali gunu direk 14 gunluk sureyi asmadan iade isteyecegim, prosedure biraz uzagin ama sorun yasamam sanirim. Kafamda deli sorular, Sony 9005 al bak keyfine diyorum kendime..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1 adet var 4 milyon pixelde 1 belli olmuyor ama keşke hiç olmasaydı

xe9005 de 2 tane yeşil pixel çıkmıştı şans işte

• 2 gün önce gittigidiyorda 4519 tl derken, gitti; bugün gezdiğim yerlerde 4999 TLden 1 tl aşağı inmediler; almadım.
  • Merhaba konuyla alakalı olmaya bilir ama bugün media Mark da lg55sj800vmodelç için araştırma yaparken PHILIPS 55PUS8602/12 SS5 55 müşteri temsilcisi bunu ürünü daha fazla önerdi bazı özellikleri gösterdi ve Philips i daha iyi olduğunu söyledi bu fiyatlara göre sizce bu iki ürün mü yoksa başka ürün mü önerisi olan var mı

• Bende Geçen ay Teknosa internetten 55 pus8602 aldım. 225 TL çekim var. Çeki kullanmayı düşünmüyorum. Televizyonu almak isteyen özelden ulaşsın bana.

Bu arada Philips 47 pfl6877 den sonra bayağı hızlı geldi televizyon. Görüntü çok daha parlak ama ışık sızmaları yeni olmasına rağmen var.

Ambilight hue uyumu ise çok işime yaradı. Televizyondan ambilight açınca hue ampüller ile otomatik senkronize oluyor. Eskiden ilave bir cihazdan hue uygulaması açıp çalıştırmam gerekiyordu.

Android eleştirenlere takılmayın. Şıkır şıkır çalışıyor. Philips 2015 te Androide geçti. Bu yüzden 2015 ve 2016 model androidli televizyonları gerçekten facia. Ama 2017 den itibaren çok daha stabil hale geldi. İçiniz rahat olsun.

Tv hoparlörü güzel ama sadece denene amaçlı kullandım. Philips B8 Fidelio ile kullanıyorum. Hdmi ile bağlantı kurdum. Tv nin kendi hoparlörünü kullanmıyorum, montajını yapmadım. Bence hoparlörsüz daha estetik duruyor.

Alacaklar çok düşünmesin, tam bir f/p ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 25 Nisan 2018; 7:59:31 >

• Biraz araştırma yaptım bu ampuller ile ilgili. Tekli olanlar sabit renkli mi oluyor? RGB desteği sağlayan tekli ampul göremedim sanki?
  • Fzldrv F kullanıcısına yanıt
    8602 daha iyi bir tv

• arkadaşlar bu kontrast modunu ne yapmak lazım, kapalı/normal/görüntü optimizasyonu ve enerji tasarrufu var.

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    PC ve oyun oynarken kapalı yapıyor secersen görüntü seceneklerinden. Diğerlerinde göz zevkine göre deneme yanılma yaparak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzldrv

Merhaba konuyla alakalı olmaya bilir ama bugün media Mark da lg55sj800vmodelç için araştırma yaparken PHILIPS 55PUS8602/12 SS5 55 müşteri temsilcisi bunu ürünü daha fazla önerdi bazı özellikleri gösterdi ve Philips i daha iyi olduğunu söyledi bu fiyatlara göre sizce bu iki ürün mü yoksa başka ürün mü önerisi olan var mı
    iki tv arasında 8602 daha iyi ama bütçeniz varsa sony xe9005 bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacticalsavageX

2 gün önce gittigidiyorda 4519 tl derken, gitti; bugün gezdiğim yerlerde 4999 TLden 1 tl aşağı inmediler; almadım.
    Yeni modeller hala tam anlamıyla gelmedi o yüzden hocam..

• Bu arada bu 55PUS8602 nin bekleme modunda, kağıt üstünde belirtildiğinin aksine, 20W harcadığına dair yabancı sitelerde şikayetlere denk geldim, bilginiz olsun.
  • tacticalsavageX kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Sebebi TV'yi açınca çok hızlı açılıyor. 2-3 saniyeye hazır oluyor. Windows' daki uyku modu gibi düşünebilirsin. Hiç kapanmamış hazırda bekliyormuş hissi verdi bana. Çok hızlı açılıyor.
  • AEtyemez kullanıcısına yanıt
    bütçenize uyuyorsa xe9005 bu tv den çok daha performanslı bir kodel kağıt üzerindeki qled vs özelliklere takılmayın gidin mağazada iki tv de aynı içerikleri oynatın ve aradaki farkı görün :)

• Başından geçenleri sizinle paylamak istiyorum

Mart ayında 7002 ile başlayıp 7502 ile son bulan bir alışverişim oldu

Tam aradığım tv yi buldum derken karşıma böyle bir problem çıktı

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Derken servis bir kaç gün beklemenin ardından değişim haberini aldım teknosaya gittim 8602 yi üste 1130vererek aldım 49pus7502 yi 3870 e almıştım cuma günü işlemleri hallettim ama tv pazartesi gelecekti derken dbugün vatanda 4500 e buldum teknosaya gittim durumu anlattım salsunlar aradaki darkı iade edip 4500 e düşürdüler pazartesi kurulacak kısmetse

• Philips Pus8602 ve Sony xe8505 arasında kaldım alım aşamasındayım, fikirlerinşz değerli...

• tacticalsavageX kullanıcısına yanıt
    Edit : 8505 50hz değilmiş

Sanırım bir alt modeli ile karıştırdım

Sony bu modelini incelemedim ama PhilipsTen daha doğal bir renk sunacağını söyleyebilirim

X9005 zorlayamaz mısınız bütçe olarak?

Yada 8577 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 28 Nisan 2018; 23:6:34 >
  • Bu arada ben Sony tavsiye ediyorum diye philipsten memnun değilim sanmayım ambilight +hue ile muazzam film ve oyun deneyimi yaşıyorum

• 9 Nisan faturalı Tv yi 4.889 tl ye almıştım.

Kutusunda duruyor. Yeni ev için almıştım, taşınmada gecikme oldu.

Bu esnada fiyatı 4.500 e düşmüş bilumum sitelerde.

Ve kurulum için 2 hafta daha vaktim var.

İade 14 gün diyor, yukko da.

Ama tüketicilerin hakkım nedir, bilen var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.