Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emirism

Öncelikle bu faydalı emeğiniz, katkınız için teşekkürler..
    Ben tam olarak 65XE9005, 65PUS8602 ve 65MU9000 arasında kaldım.

Benim için sesin önemi yok çöünkü ses sistemşiyle kullanıyorum.
    Hep karanlık bir odada, ağırlıkla netflix puhu üzerinden film/dizi, maç, ve arada ps4 için kullanıyorum.
    Amfi üzerinden bağlı olması sebebiyle ve hem digiturk(sadece maç için) hem normal uydu alıcısı kullandığımdan, Samsung 'un düzgün çalışan tek kumanda özelliği beni cezbediyor.

Görüntü kalitesinde ise sanıyorum Sony öne çıkıyor..
    Siz bu 3lü arasında neyi önerirsiniz?

Teşekkür ediyorum
    ambilight gibi bir beklentiniz yok anladığım kadarıyla.

Oled Tv almayı da planlamıyorsunuz o yüzden lg direk eleniyor.

açıkçası bence yazılım problemleri daha sık yaşanan bir TV olarak 8602 almanızı önermem.Zaten ses sisteminiz de var.

Görüntü kalitesi , özellikle ps4 ile uyumu açısından sony tercih edilebilir.
    mu9000 smart özellikleri ve kumandası ile ön plana çıkıyor olabilir ama hiç samsung kumandasını kullandınız mı?

siz tek kumanda ile tv appleri ile netflixe mi gireceksiniz yoksa başka bir medya player bağlar mısınız?

sadece tvye bağlı olsun herşey derseniz samsung daha mantıklı olabilir ama yine de bir teknosa mediamark'a gidip iki tvnin de kumandsını kullanın derim.

mesela samsung kumandası hoş ama lg gibi air mouse özelliği yok , browserda tam bir işkence haline geliyor.Sony android tv de farklı değil gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: saktass

Üstadlar bugün Arçelik 9765 aldım. 65 inç Uhd. 4800₺ verdim. Yorumlarınız ne olur? Saygılar.
    kağıt üzerinde özellikleri iyi bir tvye benziyor

Epey
    Arçelik A65L 9765 5B Ultima UHD Televizyon
    https://www.epey.com/televizyon/arcelik-a65l-9765-5b.html

ancak paneli hakkında bilgim yok eğer ips panel ise bu parayı haketmez.

ayrıca ben yerli tv'lere bu kadar para ödenmesine karşıyım.Bu tvlerin ederi makx 2-3 bin tl olmalı , vergi indirimi sağlanmalı.

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için.
    Hali hazırda Apple TV ve Android TV stick kullanıyorum. Lakin bu stick çok stabil çalışmıyor. Sık sık donma/ekran gitmesi vs yaşanıyor. Fişi çıkar tak istiyor.
    Haliyle Android TVlere pek güvenemiyorum. Kumanda işkence kısmında, şuan android stick için Logitech klavye kullanıyorum. Hem klavye hem touchpad kusursuz calısıyor. O problemi onunla aşarım diye düşünüyorum. Samsung kumandasını MU8000 (tam emin değilim) kullandım. En azından Tizen akıcı ve stabil görünüyor, problem yaşamadım.

Smart TV üzerindeki Netflix, Puhu uygulamaları akıcı ve iyi görüntü kalitesi veriyorsa, yeri geldiğinde TV üzerindeki tarayıcı ile de dizi/film açabilir durumda olacaksam zaten Apple TV ya da farklı bir Android stick ihtiyacım kalmaz.

Ambilight ta çok istenirse DreamScreen gibi bir cihazla çözülebildiğini gördüm. Olmazsa olmaz bir şey değil. Aksine, karanlık odada film izlerken rahatsız da edebilir gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 16 Nisan 2018; 13:11:31 >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda Apple TV ve Android TV stick kullanıyorum. Lakin bu stick çok stabil çalışmıyor. Sık sık donma/ekran gitmesi vs yaşanıyor. Fişi çıkar tak istiyor.
    Haliyle Android TVlere pek güvenemiyorum, hiç kullanmadım.
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Samsung daha stabil çalışır diye tahmin ediyorum ama Sony x9005 daha iyi bir tv görüntü olarak

Mouse klavye ile borwserını kullanabilirsin iki tvde de

Android medya player olarak zidoo x9 öneririm
    450tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Memleket markası kazansın niyetiyle aldım. Satıcı 100 hz gerçek frekans ve lg panel dedi ama va panel mi ips mi ona bir yerde rastlamadım. Bunu nasıl tespit ederim bir yöntemi var mıdır?

• saktass S kullanıcısına yanıt
    Tv hakkında internette yeterli bilgi Yok malesef Arçelik’e sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: saktass

Memleket markası kazansın niyetiyle aldım. Satıcı 100 hz gerçek frekans ve lg panel dedi ama va panel mi ips mi ona bir yerde rastlamadım. Bunu nasıl tespit ederim bir yöntemi var mıdır?
    Aldıysan artık fazla kurcalama özelliklerini, moralini bozma. Arçelik ten beyaz eşya grubu alınır ama tv işi onların alanı değil kendi fikrim.

Ben yeni birşey aldım mı uzun bir süre o ürünün muadillerini veya alternatiflerinin durumunu araştırmayı kesiyorum. Girip dur bakalım kaçparaya düşmüş kısmını ise hiç aklıma getirmiyorum. Misal ben 5000 e aldım bu tv yi, şimdi alan arkadaşlar 4500 e denk getiriyor. Buraya girip çıkmasam bilmem.

Onun için kararını verdin, parasınıda verip alıp eve koyduysan artık keyfini çıkarmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 16 Nisan 2018; 14:22:59 >
  • saktass S kullanıcısına yanıt
    yandan bak renkler soluyorsa va

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an gittigidiyorda 4400 lü rakamlara iniyor. Almak isteyenlere duyurulur.

• Verdik siparisi 4600 den bakalim ..

• Tv geldi testler fena değiş ölü piksel aşırı ışık sızması Yok ama mükemmel de değil

Özellikle dijitürk yayın performansı kötü diyebilirim
    4K kutu da aldım ama karanlık sahnelerde vertikal banding oluyor

Ayarları tam kurcalayamadım şu aptal dizinin bitmesini bekliyorum

Fotoğraf aldatmasın görüntü bu kadar kötü değil elbette kenardan açılı çektim ama banding mevcut

Philips 55PUS8602

Hayırlı olsun, güle güle kullanın,

Digitürk te iz tv ve BBC earth kanalları bir nebze daha iyi oluyor sanki, bir de netflix performansı olsa fena olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urunun netflix performansi bence basarili. Ancak bazi kayitlarda urun pastel renkler ile samsung panel tasidigini belli ediyor. Eski 6 senelik philips pfl6000 serisinin goruntusu daha dogal geliyordu gozume.

urunun siyahlari daha basarili yansitmak icin bazi sahnelerde isigi kapattigina dair bir yazi okumustum bir yerlerde. Kimi sahnelerde farkedemiyor, klasik lcd-led isiklandirmasi belli oluyor. Bir kosede isik sizmasi var ama pek umursamadim.

Urunden memnunum, bu fiyat araliginda yine bu urunu tercih ederdim ancak daha acilma imkani olanlar icin sony xe9005 daha iyi bir secenek olabilir.

• Bugün Cevahir AVM’den satın aldığım üründür. Yalnız internet sitelerinde 4.999TL gözüken ürünün fiyatını mağazada 6.999TL etiket yapıştırmışlar ve yeni fiyatların o olacağı söylendi. Ben internetteki fiyatlarını gösterip 4.999TL’ye aldım ancak malum döviz kurları sanırım yavaştan fiyatları zamlandırmaya başlayacak gibi gözüküyor.

Cumartesi günü gelip kurulumunu yapacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım.

Kullanan kişilerden bilmem gereken, dikkat etmem gereken bir konu varsa tavsiyelere ve önerilere açığım.

Ayrıca Digitürk bağlatmayı düşünüyorum, bununla ilgili olarak sorun olabileceğiyle ilgili bir kaç şey gördüm ancak aydınlatabilirseniz memnun olurum.

• Ürünü kullanmaya başladım
    gg alımı için yardımlarından dolayı cryptdlg teşekkürlerimi borç bilirim
    şimdilik izlenimlerim şöyle:

kumandasını beğendim. ek klavye kullanan ve air mouse kullanmayan biri olarak memnunum. artık etrafta gezinmeyecek bir klavye olması çok güzel benim içim.ama kumanda çok ciddi ağır. kumanda dik tutuldugunda çalışmama eyiliminde. illaki bir yüzünün yatay düzlemde olması gerekiyor.

ekran çok ciddi anlamda parlak. sahnede güneş doğuyorsa;yüzünüze gerçekten doğuyor. bu durumdan hiç hoşnut değilim. ne yaparsam yapayım bunu kısamadım (minimumlar bile bana parlak geldi)1100 nit değerinin hakkını veriyor. ama ben kişisel olarak bu fazla aydınlık ekrandan memnun olmadım.

karanlık sahnelerde ekran ışıgını kısmaya eyilimi belli oluyor. bence bir sıkıntı yok detaylar konusunda bana göre kayıp yaşatmıyor.

dsmart ve digiturk uydu alıcısı ile kullanımda bana göre başarılı değil.yayınlarımız kötü ve bu cihaz bana göre kötü yayın istemiyor. bu kıyaslamayı 15 yıldır plazma kullandığım için yapıyorum. plazma bana göre kötü yayınları daha izlenebilir hale getiriyor. (tamamen kişisel bir yorum bu da.)

sesi fevkalade. ev sinema sistemimin ses yüksekliği ile kesinlikle yarışıyor. FAKAT : digital ses çıkışından 2.1 ses veriyor. daha önce kullanmakta oldugum düzenim tamamen sıkıntı oldu bu nedenle. hazır paket bluray sistemi ve pass kanalı gibi bir düzeneğim yok. sadece optic ten bağlıyordum. uydudaki çok kanallı yayınları tv üzerinden çok verimli bir şekilde kullanabiliyordum. ama artık bu hayal gibi dürüyor. (ses ayarlarında çok kanallı çıkış var ama ben onu belkide düzgün kullanamadım. bilenler yorum yapabilir)

ışık sızması mevcut. ama az yada çok diyerek bir yorum yapamayacam. ilk lcd/led tv'm. rahatsızlık vermiyor.

bunların dışında yazabilecek bişeyim olmadı malesef. genel anlamda standart ev kullanıcısıyım. bugune kadar hep plazma kullanan biri olarak memnunmuyum su anda?: pek değilim. sanırım yılların alışkanlıgı var ve bundan dolayı garipsedim

onun dısında memnunmuyum?: evet... sonucta ana altyapı ve teknolojileri aynı,benzer bu yeninesil tvlerin. mutlaka daha iyileri vardır ama topscore da +%15 lik bir başarı artışı için +%40 fazla fiyat vermediğim için memnunum. keşke ses çıkış özellikleri bu şekilde olmasaydı iyiydi...
    iyisiyle kötüsüyle başa gelen çekilir arkadaşlar yeni alaalacak olan ve spariş veren arkadaşlara hayırlı olsun. güzel günlerde kullanalım...

bu arada hanım ısrar etti bu bilgiyi vermem için : samsung daha az parlak ve daha az keskinmiş. bu rahatsızlığım samsung alsaydım olmazmış. bu konuya yorum yapmayayım ben .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert Efe LEGTN

Bugün Cevahir AVM’den satın aldığım üründür. Yalnız internet sitelerinde 4.999TL gözüken ürünün fiyatını mağazada 6.999TL etiket yapıştırmışlar ve yeni fiyatların o olacağı söylendi. Ben internetteki fiyatlarını gösterip 4.999TL’ye aldım ancak malum döviz kurları sanırım yavaştan fiyatları zamlandırmaya başlayacak gibi gözüküyor.

Cumartesi günü gelip kurulumunu yapacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım.

Kullanan kişilerden bilmem gereken, dikkat etmem gereken bir konu varsa tavsiyelere ve önerilere açığım.

Ayrıca Digitürk bağlatmayı düşünüyorum, bununla ilgili olarak sorun olabileceğiyle ilgili bir kaç şey gördüm ancak aydınlatabilirseniz memnun olurum.
    Oncelikle hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Konuyu en bastan okursaniz, televizyonu asmayacaksaniz icinden cikan iki tane seffaf parcayi atmamaniz gerektigini gorebilirsiniz. Aklima gelen baska birsey olmadi simdilik. Kurdurdugunuzda yapilmasi gereken kontroller yaziyordu bir konuda ama hatirlayamadim valla su an (isik sizmasi vs).

Teknosa konusuna gelince, ben alirken de ayni muhabbeti yapmislardi. 1 hafta sonra daha da inmisti, bizi biraz gaza getiriyorlar sanirim orada ben de ayni sekilde 6999 gozukurken ozel indirimde diye satin almistim cihazi. Yeni seri cihazlar geliyor, bu cihazin daha da zamlanmasi cok mantikli gelmiyor bana ama bilemem tabi

• dhappyb D kullanıcısına yanıt
    Evet sonunda benim gibi parlakliktan rahatsiz olan birisi cikti Iyi gunlerde kullanin oncelikle. Digiturk ve dsmart kullanmadigim icin yayin kalitesi yorumu yapmiyorum, bence yorumunuz yeterince aciklayici.

Parlaklik konusunda cok gozunuzu aldiginda ambilighti kapatmaniz biraz rahatlatacaktir. Film vs izlerken guzel ama bahsettiginiz normal tv izlerken bu parlaklik gereksiz, ayar paylasmamiz lazim.

• Tv duvar onunde olmadigindan daha hic ambilight kullanamadim. Onun icin odanin seklini degistirmek lazim. O da simdilik zor is. . .

Eskiden tv karsisinda uyumak gibi bir huyum vardi. Sanirim artik bu imkansiz. Evde gece gunes var .

Bu arada ses olayi kanser edici gercekten. Dsmart ses ayarlarindan stereo secmezseniz eger yayin dolby ise kesinlikle tv kumandasindaki ses ayarina bagimlisiniz. Uydu kumandasi calismiyor. Kanal degistirdiginizde de eger ses stereo ise de sadece uydu kumandasi. Neden boyle bir sey yaptilar ben anlayamadim . . .

• Tvyi internet uzerinden vatandan aldim, kurulumu illa servisemi yaptirmaliyim, kendim kursam garanti vs gibi konularda skinti olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.