Bildirim
Philips 55PUS8602 (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Aynen.
Sans , nasip ,evren ...
Bende sinir stress ve gerisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bende kendi hesabımdan alımı yapamadım sizin dediğiniz gibi sepette 4799 tl fiyat görünüyordu. arkadasımın hesabından yapınca sorun çözüldü. diğer bir seçenekte hiç giriş yapmadan alım yapmak .
Saygılar -
Hic giris yapmadan da denedim. Kredikarti bilgilerini girdigim ekranda da fazla cikartiyor odemeyi. Sizin aliminiz sirasinda kredikarti giris ekraninda 4500 mu cikiyordu;yoksa onay a bastiktan sonra mi ? Hatirlayabilecekmisiniz?
Birkac arkadasimdan da istedim gg hesaplarini. Onlarin da kazananlar klubu uyelik zamanlari dolmus malesef
https://forum.donanimhaber.com/serden-nickli-arkadasa-verdim-gg-100-25-hesabimi-karsiliksiz-kullandirmak-istiyorum--124449650
buyrun hocam arkadaşla iletişime geçin 4 tl karşılığı hesabını kullanabilirsiniz. -
-
-
Üstad bu koruyucu camlar görüntü kalitesini bozmaz mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bozmaz diyorlar ama sürekli kullanmayı düşünmüyorum sadece eve çocuklu misafir falan geldiğinde bizim ufaklık büyüyene kadar
İstersen benim hesabı kullanabilirsin 4.519 a geliyor. -
cok makbule geçer inanki. dm attım yada atmaya çalıştım sana ama sanırım gönderemiyorum -
Üstadlar bugün Arçelik 9765 aldım. 65 inç Uhd. 4800₺ verdim. Yorumlarınız ne olur? Saygılar.
Öncelikle bu faydalı emeğiniz, katkınız için teşekkürler..
Ben tam olarak 65XE9005, 65PUS8602 ve 65MU9000 arasında kaldım.
Benim için sesin önemi yok çöünkü ses sistemşiyle kullanıyorum.
Hep karanlık bir odada, ağırlıkla netflix puhu üzerinden film/dizi, maç, ve arada ps4 için kullanıyorum.
Amfi üzerinden bağlı olması sebebiyle ve hem digiturk(sadece maç için) hem normal uydu alıcısı kullandığımdan, Samsung 'un düzgün çalışan tek kumanda özelliği beni cezbediyor.
Görüntü kalitesinde ise sanıyorum Sony öne çıkıyor..
Siz bu 3lü arasında neyi önerirsiniz?
Teşekkür ediyorum -
Paran varsa XE9005 al. O kadar paraya çıkamam dersen diğerlerini değerlendir. Gerçi yeni modeller geliyor ama Dolar Euro durumu malum. -
XE9005 in de arayüzü yavaş işliyor gibi görüyorum incelemelerde..
Artılarından bahsedebilir misiniz MU9000 in yanında -
bende 1 ölü piksel çıktı şanssızım garantiye girmiyormuş
Sony FALD, Samsung Edge LED. Sony nin görüntü işleyicisi samsung a göre daha iyidir. Ayrıca Android, Tizen e göre daha iyi diye düşünüyorum, sebebi de Tizen webos ve android e göre daha yeni ve hala güvenlik tarafında hep kuşkuyla yaklaşılması, devamlı internete bağlıı bir cihaz için en azından. Tabi Android te bir WEBOS değil.quote:
Orijinalden alıntı: Emirism
XE9005 in de arayüzü yavaş işliyor gibi görüyorum incelemelerde..
Artılarından bahsedebilir misiniz MU9000 in yanında
The Hacker NewsResearcher Claims Samsung's Tizen OS is Poorly Programmed; Contains 27,000 Bugs!https://thehackernews.com/2017/07/samsung-tizen-os-security.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X