Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GtoOnizuka

Cevap için çok teşekkürler dediğin gibi o zaman HDR destekli sayılı oyun içinden açacağım ve tv oto devreye girecek.

Birde aklıma takılan diğer nokta şuan tv'ye görüntü aktarınca monitor kısmında gelişmiş grafik detaylarına girip baktım tv 4k çözünürlük 8bit ve RGB aktif gözüküyor bu bit olayı normal mi siz bir yazınızda 10bit olayından bahsetmişsiniz bir sıkıntı mı var benimkinde yoksa normal değerler mi.? Ayrıca ekran kartım Gtx 1070 buda ek bilgi olsun.

Ha birde pc'den tv görüntü aktarımında ses stereo kaldı bu genel bir sıkıntı mı düzeltme ihtimali yok mu.? Videoları hdr izlemek için verdiğin bilgileri bakacağım birazdan tekrardan teşekkürler.
    Bende amd kart var. 4.2.2 yaparsam 10bit e izin veriyor. Tv ye PC den stereo çıkabiliyorsun tv de sanal surround yapabiliyor en fazla. Bende ses sistemi var. Ekran kartının diğer bir Hdmi portundan ses sistemine çıkıyorum sesi. Öylelikle kurtarıyorum kendimi. Pc 2 ekran varmış gibi görüyor ama onu da hallediyoruz kolayca.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Anladım benim kart ile alakalı sanırım olay çünkü bahsettiğiniz 4.2.2 seçsem bile 8bit değişmiyor ilginç. Ses olayı biraz sıkıntılı güncelleme ile kesinlikle bu sorun düzeltilmeli şimdilik tv içinden açılan sanal surround ile devam edeceğim. Sizin yöntem biraz uğraştırır gibi ama o yolu anlattığınız içinde teşekkürler.
  • Merhabalar

65PUS8602 modeli maltepe piazza vatan bilgisayarda 6499 olarak 8 adet satışı yapılmaktadır. İlgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan emir

Merhabalar

65PUS8602 modeli maltepe piazza vatan bilgisayarda 6499 olarak 8 adet satışı yapılmaktadır. İlgilenenlere duyurulur.
    9000 serisiyle karıştırdım. Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Haziran 2018; 14:23:44 >
  • Philips 55PUS8602

Güncelleme gelmiş.

• Merhabalar. Bende bu tv ye bakarken bir anda kendimi pus8102 sahibi olarak buldum. Ilgilenen arkadaşlar 8102 ye de bakabilir tv Fald 100hz va panel hdr 35ms input lag değerine sahip.FALD olması sebebiyle siyah oranı çok iyi. Piyasadaki muadili sony xe9005 şu an en iyi led tv olarak geçiyor. Ve yabancı forumlarda bu iki tv karşılaştırılıyor. Ayrıca 8602 deki üst bölümde ısınma problemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3lam arkadaşlar.. agziniza saglik çok guzel degerlendirmeler gördüm.. yarın tv alacagim.. mu8000 ya da pus 8602.. Philips in cezbeden tarafi 16 gb hafiza android ve ambilight... diger tarafta da samsung var.. sizce hangisi alinir??

• yaskodayasko Y kullanıcısına yanıt
    Philips in Samsung a göre + ları
    QLED panel (samsungta Qled lerin fiyatı baya fazla)
    Android (samsung Tizen Arkada baya sorunu olduğu söyleniyor)
    1100 Nit parlaklık
    Amblight

Samsung un + sı
    Biraz daha az enerji harcıyor.

Donanim karşılaştırma
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 54.6" Philips 55PUS8602/12, 54.6" Samsung UE55MU8000
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9c3137237

Mağazadaki satıcı sana Samsung u gazlayacaktır. Sanırım avanta ları güzel samsung satarlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Haziran 2018; 23:46:52 >

• @cryptdlg teşekkür ederim.. Bugün kararimi vericem artik.. dunya kupasi bitmeden alacağım..

• herkese merhabalar,

televizyondan ben de aldım ancak bir sorum var. Laptop'ımı şirketteki LG televizyona çok kolay şekilde bağlıyordum, PUS8602'de henüz beceremedim, var mı tavsiyesi olan?
  • Calculus119 C kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olarak mı ?

Bilgisayarına Google Chrome u yükle sağ üstteki ... üst üste butonuna basıp CAST a gir
    Philips 55PUS8602

Cast Tab sadece o an ki pencere, Cast Desktop tüm bilgisayarın ekranını yayınlamanı sağlar. Birini seç.
    Philips 55PUS8602

Sonrasında tv adına tıkla görüntü tv ye geçecektir.
    Philips 55PUS8602

Önemli nokta aynı ağ da olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Haziran 2018; 15:35:37 >

• Arkadaslar 1 adet kalmış yer diyemiyorum o yüzden gidip alacağım sonra yazarım yerini 4600tl 55pus8602 alayım mı ne dersiniz ? 55js850v veya 55Mu8000 arasında kalmıştım sonra bunu gördüm Samsung paneli kullanıyormuş. Quantum dot kalitesinde diyorlar. Araştırma fırsatım olmadı.

Pc yi de bağlıyorum oyun için yaş geçti ama olsun :) 4k film de izliyorum özetle bir yorum alabilir miyim

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 23 Haziran 2018; 17:52:18 >
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    Şuan n11 de InnTurkey satıcısında 4549 TL birde 100 TL lik kupon alırsanız 4449 a denk gelir bilginize :)

Bende alma arefesindeyim ancak daha duser mi? Artar mı bilemiyorum :/

• xxfatal kullanıcısına yanıt
    Kupon kodu halihazırda yok ama alışveriş sonrası kazanacağım bir kupon ise işimi görmüyor maalesef. Yinede teşekkür ederim.
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    Ürünü yeni almış birisiyim QLED bir tv bu fiyata bulunmaz bir ürün, ambilight özelliği, ek ses sistemi yani baya artısı var ama şunu bilin bu ürünü ben tv izlerim diye alacak varsa hiç bulaşmasın 4k yayın uydu bazlı çok olmadığı için 1080p görüntü sizin pek hoşunuza gitmez.

Ama hdr özelliği ile bir oyun açında kendinizden geçersiniz ben ps4 pro ile gow oynadım hayatımda böyle bir seyir zevki yaşadığımı hatırlamıyorum. Ve daha 4k film vs. çekmiş dahi değilim birde onlarda devreye girince baya işimiz görecek bir ürün. Pc tv'ye yansıttım ve pc'im çoğu oyunu 2k açabiliyor bu seviyede bir görüntü bile beni baya tatmin etti.

Tek sıkıntısı pc tv'ye görüntü aktarımında sesin stereo geçmesi; konu sahibi benden daha bilgili sanırım bu güncelleme ile düzeltilir ise benim açımdan pek öyle kötü bir yanı kalmamış olacak. Ha birde kumandaya alışmak biraz zaman alıyor. Android olayı fena sayılmaz ve onla şahsen hiç işim olmuyor ama hızı öyle yavaş değil sadece çok program yükler ve üstüne abanırsanız arada donma vs. yaşanabiliyor onun harici tatmin edici bir kullanım deneyimi sunuyor. 4500 bandında Tr bazlı alınacak en iyi 4k QLED tv şayet çok bekler iseniz ve seçim sonucu ve sonrasında doların uçma ihtimali olasılığını da düşünüp kararınızı hızlı verin.

• GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim en azından fiyat ve panel konusunda ok demiş olduk.

Input Lag durumları ile ilgili de fikriniz var mı ? Özellikle FPS Online oyunlarda 1 puan geride başlatıyor malum TV lerde var bu sorun. Fakat minimum düzeyde mi acaba ?
  • Arkadaslar bende bugün vatanda bu tvyi inceledim fakat üst tarafı çok sıcak geldi, bunla ilgili bir sorun yasayan oldumu?
  • st_emx kullanıcısına yanıt
    Böyle birkaç yorum bende okudum. Bu TV'nin diğerlerinden biraz daha fazla ısındığını yazmışlar. Led lerden olsa gerek.
  • benimde aklıma ilk üst taraftaki ambilight aydınlatmadaki ledler geldi ama yanında da 8503 dü galiba ips ekranli baska bir philips vardi o serindi.
  • st_emx kullanıcısına yanıt
    Sadece PUS8602 de Samsung Clear panel kullanılmış. Panel farkından olabilir. Samsung paneli duyunca fiyatı da görünce aklıma yattı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.