Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba televizyon bugün geldi kurduk servis gitti ardından ölü pixel testi yaptım ve 6 7 adet siyah parlak pixel çıktı bu durumda ne yapmam lazım çok göze batmiyorlar inceleyince anca görünüyorlar ve farklı yerlerdeler. İlerisi için sorun oluşturur mu sizce ? N11 den aldım ne yapmamı önerirsiniz kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxfatal kullanıcısına yanıt
    Merhaba xxfatal,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • bakiyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı durum oluyor bir arkadaş otomatik güncellemeyi kaldırın demiş bide öyle deniyecem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jojoned J kullanıcısına yanıt
    Şu türksat için çıkardıkları TGS mi ne vardı otomatik olarak güncelliyor uydu listesini büyük olasılıkla sorununuz o. Uydu ayarlarında olabilir o seçenek. Ben ilk uydu bağladığımda bana TGS li taramak istermisin diye sormuştu oradan hatırlıyorum.
  • Birkaç sorum olacak , yanıtlanırsa sevinirim.

* Input lag 4k hdr modunda kaç ms?
    * Sanırım tv edge led, hdr performansı nasıl?
    * Genelleme yaparsak clouding, bleeding ne durumda?
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda inceleme videosu var ve konu içinde birçok kez bunlara cevap verildi.
    Input lag değeri henuz bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Haziran 2018; 17:15:55 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    game modda diğer tvlerle kıyas yapan yok mu?
    sayı belirtmeye gerek yok, gecikme hisseden varmı?
  • Kanallar birden 4binlere gidiyor fox tv 4006 oluyor anlamadım

• iPeople kullanıcısına yanıt
    Qled de de ışık süzmesi oluyor maalesef

• n1ghtfall kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bende bu cihazı almayı düşünüyorum.
    Video da Yandaki lambaderlerden de aynı renk ışıklar çıkıyor gibi gözükmekte.
    Herhangi bir bağlantısı var mı yoksa göz yanılması mı?
    birde yaklaşık 5 aydır kullanıyorsunuz herhangi eksi bir yönü var mı
    cevap için şimdiden teşekkürler
  • Özçekim kullanıcısına yanıt
    Philips in Hue ampül setinden alırsan videodaki gibi yapabilirsin. 600-700 gibi bir rakamdı sanırım set olarak.

Ses sistemine tv üzerinden geçiş yapma kısmı daha adam gibi olabilirdi. Ama 4K geçişli bir sinema sistemin varsa o ayrı. Passthrough yok yani.
    Ses sistemin yoksa bu sorun değil tv nin sesi gayet yeterli. Hatta muadil rakiplerine göre ses watt i daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Temmuz 2018; 18:8:7 >
  • Bu tvyi millet qled diye aldı aslında mu8000, 9000, lg nano cell tvler de bulunan qdef panel kullanıyor, gerçek qled tvler qdcf panel kullananlar. Qled diye satılıp bu tvnin ucuz olması boşuna değil, q7 8 9 bulunan qdcf qled kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Temmuz 2018; 17:0:45 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    gerçekte qled diye bir panel yok qled ler bildiğimiz led tv ler sadece arka ışıkla ekran arasında quantum noktacıklar var arkadan gelen ışık bu noktacıklardan geçerek renk değiştiriyor o yüzden renk gamutu konusunda daha iyiler tabi bu bütüb qledlerin iyi olduğu anlamına gelmiyor

• ftgrms F kullanıcısına yanıt
    qledle ışık sızma probleminin hiçbir alakası yok bu durum arka aydınşatma ile alakalı qled dediğiniz tv ler 2018 q9fn modeli hariç edge led olduğundan bu sorunla karşılaşabilirsiniz ama bu ihtimal normal ledlerde neyse qledlerdede o kadar

• ps4 fifa18 açtım. tv, hdr sinyali algılayıp ultrahd diye mod ayarını otomatik olarak ayarladı. ancak bu ayar kapalıyken görüntü ve oyundaki yazılar çok daha netti. hdr ile daha iyi bir görüntü elde etmek gerekirken daha da bozuldu. bir öneriniz var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1684

ps4 fifa18 açtım. tv, hdr sinyali algılayıp ultrahd diye mod ayarını otomatik olarak ayarladı. ancak bu ayar kapalıyken görüntü ve oyundaki yazılar çok daha netti. hdr ile daha iyi bir görüntü elde etmek gerekirken daha da bozuldu. bir öneriniz var mıdır?
    Bazı oyunlarda yapıyor bunu . Bu gibi durumlarda girip görüntü ayarlarıyla oynaman lazım. Yada onunla uğraşamam dersen HDR Oyun olanı HDR film e getir görüntü ayarlarından düzeliyor.
  • Görüntü ayarlarından keskinliği düşür hocam faydası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1684

ps4 fifa18 açtım. tv, hdr sinyali algılayıp ultrahd diye mod ayarını otomatik olarak ayarladı. ancak bu ayar kapalıyken görüntü ve oyundaki yazılar çok daha netti. hdr ile daha iyi bir görüntü elde etmek gerekirken daha da bozuldu. bir öneriniz var mıdır?
    hocam aynı sorun bende de var, ne yaptıysam olmadı, PS4 ayarlarından HDR 'yi kapat. başka türlü düzelmiyor. HDR li daha iyi olması gerekirken HDR siz daha iyi görüntü elde ediyorsun. Sanki ters çalışıyor gibi.

• Merhabalar,
    5 yıllık PHILIPS 47PFL7108K/12 kullancısıyım ve bu süreçte kronik olan smarttv ve yazılımsal sorunlar haricinde donanım & mekanik sorunlar hiç yaşamadım ve hala severekte kullanmaktayım, hatta evimize gelen akraba ve arkadaşlarım Ambilight özelliğinin seyir keyfine kattığı o görsel şöleni gördüklerinde kayıtsız kalamayıp kendilerine almışlardır bundan dolayı yapmış olduğum satışlardan philips prim verse yeridir ;)

Şimdi tvmi yenilemek istiyorum ve 65" ile 55" arasındaki 2000 TL lık farka değermi diye sizlerin fikirlerini almak istiyorum.

TVyi Almak isteyen arkadaşlarıda daha önce çektiğim videolarda belki Ambilightın farkını anlamalarında yardımcı olur...
    https://www.youtube.com/watch?v=H_jgRYUfVg0

Artık bir erkek çoçuk babası olsamda God of War hayranı olarak Kratos olmazsa olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrburock06 -- 6 Temmuz 2018; 0:31:18 >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    HDR film i bi deneyeyim olmazsa eğer, detaylı bir şekilde ayarlarını kurcalayayım. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.