Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    melesef durum dediğiniz gibi. düzgün bir ayar bulmayı düşünüyorum. zamanım olunca detaylı bir şekilde ayarlarını kurcalayacağım. teşekkürler.
  • 65PUS8602 ve PS4 Pro'da, HDMI 1 veya HDMI 2 portlarından sağlıklı HDR görüntüsü alabildim. Bilginize.

HDMI1/2'de bilgisayar girişleri
    60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar

HDMI3/4'te bilgisayar girişleri
    30 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar
    60 Hz'de FHD 1920x1080 değerine kadar

HDMI1/2'de video girişleri
    60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar

HDMI3/4'te video girişleri
    30 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar
    60 Hz'de FHD 1920x1080 değerine kadar
  • Panel 120hz Game Mode'da Samsung ve LG de olduğu gibi 1080p için 120hz oluyor mu ? PC için soruyorum. Diğer markaların freesync destekli modelleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Panel 120hz Game Mode'da Samsung ve LG de olduğu gibi 1080p için 120hz oluyor mu ? PC için soruyorum. Diğer markaların freesync destekli modelleri mevcut.
    Evet
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    ben olmuyor diye biliyorum siz kendiniz denedinizmi eğer bu şekilde bağlantı yapabildiyseniz foto atabilirmisiniz

philipsin kendi sitesinden teknik özelliklere bakınca orda 60hz üzeri destek göstermiyor dhaa öncede pc bağlantısı ile 120hz kullanabilen olmadı o yüzden soruyorum yanlış anlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 7 Temmuz 2018; 20:15:52 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    100/120 HZ' de çalışıyor.

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 7 Temmuz 2018; 20:57:7 >

oyun konsolu olarak görünüyor pc bağlantısında 120hz aktif etmek için game modamı alıyorsunuz arkadaştada 6.. serisi vardı onda özel çözünürlük oluştursanda olmuyordu kendi sitesindede 60hz üzeri göstermeyince çok uğraşmadım olmuyor diye birde görüntü fotolardamı öyle tuhaf çıktı yoksa normaldede hafif bulanık gibimi
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Game moda almıyorum. Resimlerden dolayı görüntü tuhaf olabilir. Normalde 60 Hz nin üstüne çıkmıyor. Özel görüntü oluşturarak yaptım.
    sony dede aynı şekilde özel çözünürlük oluşturarak yapılıyor resmi sitede bu destekten bahsetmemesi enterasan olmuş
  • Aynen hocam Hz yi yükseltmek TV nin ömrünü kısaltır mı peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    normalde hiçbişey olmaz ama resmi sitede 120hz desteği gözükmediği için bu modelle alakalı problem yaratırmı yaratmazmı diye bi fikrim yok ne desem yalan olur :)

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarell -- 9 Temmuz 2018; 0:46:35 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim
    Peki şöyle bir soru sorsam ilginiz var diye soruyorum
    max 4500 TL gibi bir bütçem var. Şuan için hangi televizyonu almalıyım ?
    Muhtemelen ps4 alacağım ve genelde internetten dizi film takılırım diye düşünüyorum
  • Özçekim kullanıcısına yanıt
    O paraya
    Philips PUS8602
    samsung MU8000
    LG SJ850 ( sanırım modeli buydu)

+ biraz daha eklersen samsung MU9000 modelleri var. Bunlar arasında eleme yapabilirsin.

Browser desteği hiçbidinde pc de gezeinti işi gibi değil çok beklentin olmasın.

TV yi duvara monte edeceksen Philips in Amblight i akşamları güzel bir ortam yaratır ayrıca.
    Tekrar teşekkür ederim.
    Tekrar teşekkür ederim.
  • Samsung Mu8000 ile bu tv arasında kaldım. Günlerdir karar veremedim. Asıl amacım ps4 pro. Netflix ve film. Bu ikisinden hangisini neden seçerdiniz. Teşekkürler

• thelegend1907 kullanıcısına yanıt
    e şıkkı hiçbiri :) nu8000 modeline bakın derim ps4 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

e şıkkı hiçbiri :) nu8000 modeline bakın derim ps4 için
    arada 500 tl fark var. sizin beğendiğiniz nu8000 deki artılar nelerdir
  • thelegend1907 kullanıcısına yanıt
    upscale performansı renkler ve ps4 performansı philipsin bu modelinin upscale performansını ve renklerini ben hiç beğenmiyorum işletim sistemi olarakta tizenin gerisinde ben aradaki 500tl farka değer diye düşünüyorum seçim yapmadan önce mağazada bu modelleri incelemenizi öneririm özellikle 1080 çözünürlükteki içeriklerle çünkü %90 bu içerikleri izliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.