Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 8602 fiyatına göre iyi bir tv , bir sürü teşhir tv içinden görüntüsüyle ben burdayım diyodu, görüntüsünü beğenmiştim, oled tv almasaydım bunu alacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sayfalara baktım. Bu beyazların sarımtırak olma durumunu kullanıcılar ayarlar ile değiştirmişler

Şimdi ben neden 7502 yerine bu tv'yi tercih ettim,

1-8602 , 7502 den 230 tl daha ucuza geliyordu. Çünkü 1 aylık teşhir ürünüydü ve mağaza müdürü arkadaşım olduğu için gönül rahatlığıyla aldım.

2-VA PANEL olması; Oyun oynadığım için va'da siyahlar daha detaylı gözükecekti. Bu benim için çok çok önemli.

3-Ses sistemi 8600'de biraz daha üstün diye düşünüyorum. Yanlışım var ise düzeltin.

4-8602'de qdottan dolayı renk gamutunun daha iyi olması..
  • sedatss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. rarbgmirror (google la direk yazıpta bunuda engelletmeyelim) de 4K ihtiyacını giderir
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederm hocam
    Hayırlı olsun arkadaşım keyifli seyirler diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    çok sagolun hocam

• arkadaşlar merhaba, Tivibu, blue tv ve TRT uygulamalarını çalıştırdığımda, Canlı yayın ve filmler format desteklenmiyor uyarısı veriyor, sebebi nedir sizce? Özellikle Şampiyonlar Ligi maçları için Tivibu almak istiyorum.

• 55pus8503 daha yeni bir cihazmı bu cihazdan farklarını bilen varsa yardım edebilirmi teşekkürler.
  • alcnern kullanıcısına yanıt
    8503 daha yeni 2018 oluyor ips panel. 8602 va panel 2017 model, yan yana izledim iki gün önce 8503 daha canlı geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    7502 bozuldu teknosa ürün değişim uyguladı bende tavsiye üstüne 8602 yi inceledim sarımsıydı kesinlikle öyle aslında avantajlı yönleride var bana göre 8602 açı değişince görüntü bozuluyordu 7502 de bu durum 8602 ye göre çok daha iyi

Ancak 30 derecelik açıya kadar böyle bir görüntü oled tv lerde var sadece yani cepheden bu görüntüyü verecek bu fiyata başka tv yok ben memnunum tv den 720 p sitesinden rahatca film izleyebiliyorum sadece kablosuz fareyle bütün işimi görüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    7502 yerine 8602 mi verdiler? Tam anlayamadım hocam

Bu ekranın sarı olması durumunu görüntü ayarlarından özel ya da soğuk seçerseniz ton değişiyor. Evde ya bu tv ne kadar da sarımtırak demiyorsunuz. 8602 va panel 7502 ips panel oldugundan izleme açısı 7502'de dediğiniz gibi daha iyi.

Genel anlamda 8602'den memnun kaldım diyebilirim. Maç yayınlarında topta titreme ve rahatsız edici kırılmalar görmedim. Ses sistemi hoşuma gitti. Kesinlikle iş görüyor. Yüksek seslerde bozulma yapmıyor. Tabi haliyle bir soundbar veya 5+1 ses sistemi kalitesinde değil. Ps4 performansını kesinlikle beğendim. Önceki 7 yıllık samsung panele göre çok iyi geldi. Tek sıkıntım filmlerde hareketli sahnelerde insanların etrafında kırılmalar çok fazlaydı (banding deniyor sanırım) ama motion ayarlarını minimuma alınca bu sorunu çözdüm gibi. Biraz da ekranın 55 olması bu hataların daha çok göze batmasına sebep gibi geldi. Tv'deki renkleri beğendim. Siyahlar gri gibi değil, fena değil kesinlikle. Haliyle 6 yıllık eski tvimle karşılaştırıyorum başka bir deneyimim olmadığı için. Tabiki daha iyileri mevcuttur piyasada.. Para köfte ilişkisi...

Ambilight olayına gelince; artık evde normal lamba açmıyoruz akşamları :) Bazen kapatıyorum ve ambilight'ın ne kadar keyifli olduğunu daha çok anlıyorum..

• quote:

Başından geçenleri sizinle paylamak istiyorum

Mart ayında 7002 ile başlayıp 7502 ile son bulan bir alışverişim oldu

Tam aradığım tv yi buldum derken karşıma böyle bir problem çıktı

Philips 55PUS8602

Philips 55PUS8602

Derken servis bir kaç gün beklemenin ardından değişim haberini aldım teknosaya gittim 8602 yi üste 1130vererek aldım 49pus7502 yi 3870 e almıştım cuma günü işlemleri hallettim ama tv pazartesi gelecekti derken dbugün vatanda 4500 e buldum teknosaya gittim durumu anlattım salsunlar aradaki darkı iade edip 4500 e düşürdüler pazartesi kurulacak kısmetse

• Merhaba pus8602 1 aydır kullanıyorum bir kaç gündür tarayıcıdan internete girip film seyredemiyorum sizde böyle bir sorun var mı acaba sayfalar açılıyor fakat filmleri yüklemiyor

https://www.fullhdfilmizlesene.org/

filmleri buradan seyretmeye çalışıyorum

• online olarak bulamıyorum bu televizyonu? olanlar da 5 bin tl üzeri. bu fiyatlara çıkınca mu9000 falan almak durumunda kalırım. ancak 4 bin civarı bulursam 8602 alacağım. var mı önerisi olan?
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam. insallah 8602den problem yasamazsiniz. Geldiginde 7502 ile karsilastirma yaparsaniz benim gibi 2 tv arasinda kalanlara yardimci olmus olursunuz.

• sewerman S kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara cikabilirseniz mu9000 daha mantikli olur. tvnin suan kapali kutusunu 4000 civarina bulmak zor. bosch bayileri de philips tv satiyor sormakta yarar var. Teknosa da liste fiyatinin uzerinden dusebiliyorlar mesela stok olan bir magazayla gorusebilirsiniz.

• Ahmet Altay A kullanıcısına yanıt
    tvnin tarayicisina cok bel bağlamamak lazim bence. telefondan acip tvye yansitmak bir alternatif olabilir. hoş ben daha telefonu tvye yansitmayi beceremedim

Ben tv yi 2 aydır kullanıyorum üstteki mesajım 2 ay önceye ait

2 tv arasındaki farklar 7502 açılar daha iyi renk olarak 8602 çok önde yayın kaliteliyse qled performansı sunuyor donanım olarak aynı zaten ancak 7502 de kapanıp açılmalar takılmalar oluyordu bunda bi sorun yaşamadım

Bu fiyata yani 4500 civarı 55” tv en iyisi bu gibi 5500 civarı verebilseydim kesinlikle sony 9005 alırdım bu fiyata alınabilecek en iyi tv bence

7502 bundan çok ince baba göre ince olmasının daha şık durmasının dışında artısı yok hatta siyahlar çok daha iyi 8602 de teknosada inceleyince bu tv çok farklı duruyor oled qledler haricinde

En büyük dezavantaj ı öok ana çok ısınması askında problem çıkartmayacaksa benim için artısı bile var kışın işime çok yarar 😄

• Arkadaşlar düğün arifesinde kararsız kaldım yorum yazarsanız sevinirim

8602 ile 55pus8503 arasında kaldım. 8602 temiz teşhir bulabilirmiyim bilmiyorum kapalı kutusu yok çünkü. bunun yerine 5400 tl'ye 8503 almak kötü bi fikir mi?

Tvde genel olarak film ve dizi izleriz ilerdede ps4 alabilirim hangi tvyi tavsiye edersiniz? 8503 hakkında çok yorum görüş göremedim tamamen kapalı kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpidersLair -- 3 Ağustos 2018; 0:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Altay

Merhaba pus8602 1 aydır kullanıyorum bir kaç gündür tarayıcıdan internete girip film seyredemiyorum sizde böyle bir sorun var mı acaba sayfalar açılıyor fakat filmleri yüklemiyor

https://www.fullhdfilmizlesene.org/

filmleri buradan seyretmeye çalışıyorum
    Google Chrome u yükledin mi ?

Yüklediysen Chrome u açıp masaüstü sitesi modunu işaretle.

Ama hertarafı deli reklamla dolu sitelerin bir yerden sonra isyan ettiriyor Tv de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Ağustos 2018; 9:53:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.